Gość: Erykah IP: *.tele2.pl 09.11.04, 17:25 jaka tam komedia! Nuda straszna i ramota. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coco_cannelle FILM JEST SUUUUUUUUUUUPER!!!! 10.11.04, 16:02 Widziałam ten film jakis czas temu; klimat jest naprawdę super. Faktycznie cos z Delicatessen czy Miasta Zaginionych Dzieci. Mroczna sceneria, absurdalne poczucie humoru, które uwielbiam. No i muzyka - niezle tło, naprawdę. Nie kazdy lubi taki rodzaj kina, ale czemu do razu pisac, ze film jest nudny?? Polecam wszystkim wielbicielon niezwyklych scenerii i oryginalnego kina! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukuryku Re: FILM JEST SUUUUUUUUUUUPER!!!! IP: *.wma.east.verizon.net 25.11.04, 17:34 COCO czy to Ty ? Dawno temu mialas kolczyki ktore uwielbialam zlote kola z perelkami??? Odpowiedz Link Zgłoś
coco_cannelle :) 26.11.04, 10:05 Obawiam się, ze to nie ja, ale kolczyki również noszę :) Gość portalu: kukuryku napisał(a): > COCO czy to Ty ? Dawno temu mialas kolczyki ktore uwielbialam zlote kola z pere > lkami??? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Hotel Splendide 16.11.04, 11:17 Film jest naprawdę niezły, jeden z tych, które mogłabym oglądać codziennie na dobranoc. Bardzo plastyczny obraz - i pierwszy i drugi plan - chwilami miałam wrazenie, że nie dam rady wszystkiego "obejrzeć". No i Daniel Craig :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. Hotel Splendide IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 27.11.04, 10:51 Mieć skleroze to nic złego , ale być skąpym - to dopiero przegięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
ceboolka Re: Hotel Splendide 27.11.04, 13:50 Film jest super ekstra fajny! Czarny humor, absurd totalny momentami, niesamowity klimat. Jedyny zarzut do tego filmu, jaki mam, to to, że chwilami pewne żarty przekraczają cienką granicę dobrego smaku. Ale cóż - mimo wszystko warto. Film jest niesamowity. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cochon Re: Hotel Splendide IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 22:57 Smutne, pretensjonalne spectaclum. Wtórna estetyka, popłuczyny po Delicatessen i Mieście Zaginionych Dzieci. Niestety nie wystarczy otoczyć trywialnego scenariusza fekalnymi gagami żeby uzyskać przyzwoity efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nottrue Re: Hotel Splendide IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.11.04, 20:22 fabula nudna i przewidywalna, konwencja do surrealizmu ma sie tak, jak Coehlo do dobrej literatury... nuda poootworna. Odpowiedz Link Zgłoś
mm1966 Re: Hotel Splendide 29.11.04, 17:27 "sekret. Jest bardzo prosty: dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turkish stare ale jare IP: *.159.216.195.Dial1.Chicago1.Level3.net 04.12.04, 03:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bambetla Re: Hotel Splendide IP: *.pl 06.12.04, 15:15 jaka nuda? myslalam, ze film trwal godzine, tak mi zlecial, cudowny jestem fanką i juz!!! drodzy krytykanci - alez wy marudzicie, zamiast sie po prostu pojsc i pobawic, anie porownywac, przyrownywac i wymagac;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Hotel Splendide IP: *.tele2.pl 30.12.04, 10:14 potworne. studium fatalnego kina. nuda co najwyżej. i nie zwracają za bilety Odpowiedz Link Zgłoś