IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 12.11.04, 14:20
ogladalam ten film we wrzesniu w stanach. typowy amerykanski film sensacyjny.
akcja dobrzee rozegrana przystojny mezczyzna ratuje kobiete w klopotach. kim
besinger cala zaplakana z rozmazanym makijazem (co nietypowe dla takich
filmow) jeszcze jedna rzecza ktora wyroznia ten film z calej hollywoodzkiej
papki jest to, ze glowni bohaterowie nie zakochuja sie w sobie jak dzieje sie
to w wiekszosci tego typu produkcji. los angeles jest ukazane calkiem inaczej
niz w rzeczywistosci: piekni ludzie, czysto na ulicach, no ale przeciez o to
chyb achodzi w filmach, zeby oderwac sie od szarej rzeczywistosc.
Obserwuj wątek
    • Gość: QwertyK Re: Komórka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 10:59
      Film akcji !! Tytułowa komórka to telefon :)) przez który cała akcja sie
      rozwija :) Młody mezczyzna proboje uratowac kobiete ktora zostala porwana :)
      calkiem ciekawy film do ogladniecia ...
      • Gość: Criters Re: Komórka IP: *.mofnet.gov.pl 10.12.04, 14:20
        Co za baran stworzył ten opis??? Moze najpierw trzeba obejrzec film, by nie
        mylić podstawowych faktów!!! Komórka nie wyczerpuje sie KIM, tylko Evansowi...
      • Gość: o. Komórka motorem akcjii , bez znaczenia ... IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 16.12.04, 16:49
        To miał być Triller sensacyjny , tym czasem mamy nie wiadomo co.
        Film nie prezetuje się żle , ale błąd konstrukcyjny scenarzysty powoduje że
        ogląda się tylko akcje bez napięcia i pschodramy .
        Jedyny plus tego filmu to ciekawa rola Williama H.MACY , Kim BASINGER tym razem
        dostała role bez znaczenia ,Chris EVANS trzyma komórke , Jason Statham gra
        przestepce - aktor z niego słabiutki.
        Moja ocena; 2.7 / 6 .
    • Gość: Wiktor Re: Komórka IP: *.unreg.tvk.wroc.pl 11.12.04, 18:17
      TO JEST TOTALNA KICHA.Zdecydowanie odradzam,film na zasadzie kryptoreklamy.Kto
      chce byc zniesmaczony, niech idzie.Fatalny, bo naiwny scenariusz,jakby na
      zlecenie-np.gosc wsiada do samochodu straznika,zapal go,bo sa kluczyki w
      stacyjce po czym znajduje broń w schowku.Wyobrazacie sobie!czego mozna sie
      doszukać:dobrej gry czarnego charakteru i kilku gagów, moze muzyka,ale zle
      dobrana do scen, choc nie ukrywam odejscie od standardu w tym zakresie.
    • Gość: lukasz Re: Komórka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.12.04, 18:37
      myslalem ze to bedzie sensacja a okazalo sie komedia ludzie wychodzili z kina
      na fajke bardzo dobry wydawqalo sie ze wszyscy w kinie sz upaleni
    • Gość: magdzie Re: Komórka IP: *.ns.aliant.net 14.12.04, 03:13
      Ten film jest tak nieoryginalny i nuzacy, ze az boli. Drazni ta sama mina pani
      Basinger przez okragla godzine, nie mowiac o jej piskach. Nie rozumiem,czemu
      ludzie chca ogladac takie kino, sama sie przyznaje,ze poszlam do kina z nudow.
      Ale coz, nie chce sie nabawic wstretu do kina amerykanskiego, wiec nastepnym
      razem rozsadniej wybiore repertuar :)
    • Gość: Mike Tyson Re: Komórka IP: *.saatchi.pl 14.12.04, 10:21
      Jeszcze czegoś takiego nie widziałem, jedna wielka reklama Nokii. Warto isc do
      kina, zeby zobaczyc jak niedlugo bedzie wyglądała większość filmów!!!
      • Gość: pireus Re: Komórka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.12.04, 14:06
        katastrofa.
        naiwny, dretwy film, ktory nie spelnia standardow zadnego gatunku. nie zadbano
        o detale. Przyklad: jeden policjant mowi do drugiego: znalezlismy goscia obok
        molo, pojedz z nami, bo tylko ty mozesz go rozpoznac; albo gosciu postrzelony w
        noge biegnie szybciej niż policjant. az sie roi do tego typu nielogicznosci i
        niespojnosci. do tego kim basinger trzesie sie jak osika przez caly film a jej
        glos niezmiennie drzy jakby dopiero co wypadla z titanica. odradzam stanowczo.
        szkoda czasu i pieniedzy.
        • Gość: pinki Re: Komórka IP: 195.205.73.* 15.12.04, 10:27
          zgadzam sie całkowicie!! dno do kwadratu, tak złego filmu dawno nie widziałam.
          pomimo zachecającej obsady - basinger (badz co badz Tajemnice LA), william h.
          macy (boski u coenów i w coolerze) i jason statham (u ritchi`ego i w
          transporterze). scenariusz ŻADEN, kim basinger do bani - jako porwana powinna
          okazywac chyba troche wiecej emocji, nielogicznosci pietrzą sie sekunad [po
          sekundzie. zamiast dobrej sensacji to niezamierzona chyba komedia (śmiałam sie
          czasami ale raczej z zazenowania jak mozna było wypuscic takiego pawia na
          rynek!). jedyny jasny punkt to motyw z prawnikiem - rzeczywiscie zabawny, ale
          na to raczej szkoda wywalic 12 zł - lepiej isc na piwo
    • Gość: WZRUSZAJACE !! !! Re: Komórka IP: *.tkchopin.pl 22.12.04, 21:37
      OJEJ .... ALE SIE WZRUSZYŁAM JAK JĄ URATOWANO ,WZRAZ Z MEŻEM ,AZ SIE
      ROZPLAKAŁAM !! !! MUSICIE IŚĆ KONIECZNIE ZOBACZYĆ TEN FILM ,PONIEWAŻ JA WAM
      KAŻE , ROZKAZUJE !! !! !! !! BO JAK NIE .........TO ........... NO
      WIECIE ...... PRZEGAPICIE ..... !! !! !! !!
    • Gość: WZRUSZAJACE !! !! Re: Komórka IP: *.tkchopin.pl 22.12.04, 21:45
      PO PROSTU BEZNADZIEJA !! !! !! GORSZEGO FILMU NIEMA NA CALYM SWIECIE !! !! !!
      GRAJAW NIM SAME DEBILE !! !! !!
    • Gość: WŚCIEKŁA KROWA Re: Komórka IP: *.tkchopin.pl 22.12.04, 21:47
      OJEJ DEBILOWATE !! !! !! CO NIE ?? ?? ??
    • daimona a ja się usmiałam ;) 23.12.04, 01:04
      ale to może dlatego, że byłam za darmo :-)
      • matador79 Re: a ja się usmiałam ;) 23.12.04, 22:59
        Film totalnie przecietny. Kim Basinger już chyba długo nie dostanie żadnej roli
        po tym co tu pokazała. Pasowała mi bardzo natomiast muzyka. Jak ktoś wcześniej
        napisał całkowite odejście od schematu do którego zdążyliśmy przywyknąć.
        Ogólnie do kina iść nie warto. Jak wyjdzie na dvd to z braku innych propozycji
        można wypożyczyć.....
        • Gość: Misiek beznadziejna Basinger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 18:26
          Mnie film nawet by sie spodobal i trzymalby w napieciu gdyby nie beznadziejny
          glos Basinger. Zamiast mowic glosem osoby przerazonej - w koncu zostala
          porwana - mowi tak jakby zaraz miala dostac orgazmu. Zepsula caly film.
    • Gość: taki tam Re: Komórka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 21:37
      na poczatku i na koncu niezlu bicik slyszalem jedyna zecz ktora mi sie spodobala w tym filmie
    • ignatz Re: Komórka 01.01.05, 23:21
      Jedyna dobra rzecz w tym filmie, oprócz wspomnianej już pioseneczki, to napisy
      końcowe :-) No i Jessica Biel, oczywiście :-)
      • galeriafilizanka super film 02.01.05, 12:26
        A mnie się baardzo podobał. Nie czytał opisu, więc bałem się, że będzie to coś
        podobnego co "telefon", ponieważ słysząłem, że już był taki film o facecie w
        budce i bałem się, że to to. Uważam pomysł za genialny z tą komórką, film jak
        dla mnie, był ok.
    • Gość: debil Re: Komórka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.05, 13:16
      Ch.. wam w dupy!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: ostry Re: Komórka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 18:24
        film przeciętny ale podoba mi sie muzyka w nim zna ktoś tytuły piosenek z tego
        filmu?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka