Gość: Ja IP: 81.210.18.* 15.11.04, 12:30 Super komedia płakałam i się smiałam równoczesnie gorąco polecam szczególnie dziewczynom. Dobra zabawa i aktorzy też niczego sobie szcególnie Mattt... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Oma Dziś 13, jutro 30 IP: 81.210.18.* 15.11.04, 12:34 Super komedia polecam ale sie usmialam..he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Super IP: *.kosnet.pl / *.kosnet.pl 27.11.04, 15:16 Film bardzo mi sie podobał goraco polecam ubaw po pachy, swietne zdjecia aktorstwo juz mam film na dvd w swojej kolekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. Jennifer Garner , Tom Hanks - tacy bliscy IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 04.12.04, 01:29 Podobieństwo które nobilytuje - Tom Hanks zagrał przemiane w "Dużym" , a film zapisał się do historii kina rozrywkowego. "Dziś 13 , Jutro 30" nie prezetuję się gorzej , ale krytka zastara powie wam - "Big" był lepszy. Scenariusz napisali ludzie od filmu - "Czego pragną Kobiety" z Melem Gibsonem , reżyser Gary Winnick bywał ze swoimi filmami w Sundance i Berlinie. "Dziś 13 , jutro 30" - to komedia romatyczna z anbicjami , grą aktorską na dobrym poziomie , niezłą ścieżką dzwiekową , choć Ameryki ona nie odkrywa. moja ocena: 3/6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y. Re: Jennifer Garner , Tom Hanks - tacy bliscy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.12.04, 15:25 Kolejna pseudokomedia, na siłe romantyczna tylko po to aby się podobało kobietom, bo skoro romantyczne, to oczywiście fajne i nieważne, że z mierną fabuła, zresztą już oklepaną, bo to nie pierwszy i nie drugi filmik tego typu. Słabizna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. Jennifer Garner , Tom Hanks - tacy bliscy IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 07.12.04, 12:36 Y. twierdzisz że fabuła jest oklepana , a twoje zdanie nie jest czasem oklepane.Recenzet twierdzi że film jest dla 13-latek , a czy 100-latek lub profesor nie jest czasem Dużym Dzieckiem z doświadczeniem i pracą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UM Re: Dziś 13, jutro 30 IP: *.net-serwis.pl 12.12.04, 22:03 naprawde super film!mozna sie duzo posmiac a chwilami wzruszyc!polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patka-Fretka Re: Dziś 13, jutro 30 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.04, 20:27 Super, extra, bomba itd. itp. Zgadzam się z "Ja" Ja też płakałam i śmiałam się równocześnie! Gorąco polecam! Dobra zabawa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Dziś 13, jutro 30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 11:12 Dopasiona komedia - dziewczyny koniecznie musicie to obejrzec!!! Chlopcom nie polecam - moj zasnal po 20 minutach hihihi Odpowiedz Link Zgłoś