Dodaj do ulubionych

Dziś 13, jutro 30

IP: 81.210.18.* 15.11.04, 12:30
Super komedia płakałam i się smiałam równoczesnie gorąco polecam szczególnie dziewczynom. Dobra zabawa i aktorzy też niczego sobie szcególnie Mattt...
Obserwuj wątek
    • Gość: Oma Dziś 13, jutro 30 IP: 81.210.18.* 15.11.04, 12:34
      Super komedia polecam ale sie usmialam..he he
      • Gość: Marta Super IP: *.kosnet.pl / *.kosnet.pl 27.11.04, 15:16
        Film bardzo mi sie podobał goraco polecam ubaw po pachy, swietne zdjecia
        aktorstwo juz mam film na dvd w swojej kolekcji.
    • Gość: o. Jennifer Garner , Tom Hanks - tacy bliscy IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 04.12.04, 01:29
      Podobieństwo które nobilytuje - Tom Hanks zagrał przemiane w "Dużym" , a film
      zapisał się do historii kina rozrywkowego. "Dziś 13 , Jutro 30" nie prezetuję
      się gorzej , ale krytka zastara powie wam - "Big" był lepszy.
      Scenariusz napisali ludzie od filmu - "Czego pragną Kobiety" z Melem Gibsonem ,
      reżyser Gary Winnick bywał ze swoimi filmami w Sundance i
      Berlinie. "Dziś 13 , jutro 30" - to komedia romatyczna z anbicjami ,
      grą aktorską na dobrym poziomie , niezłą ścieżką dzwiekową , choć Ameryki ona
      nie odkrywa.
      moja ocena: 3/6
      • Gość: Y. Re: Jennifer Garner , Tom Hanks - tacy bliscy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.12.04, 15:25
        Kolejna pseudokomedia, na siłe romantyczna tylko po to aby się podobało
        kobietom, bo skoro romantyczne, to oczywiście fajne i nieważne, że z mierną
        fabuła, zresztą już oklepaną, bo to nie pierwszy i nie drugi filmik tego typu.
        Słabizna
        • Gość: o. Jennifer Garner , Tom Hanks - tacy bliscy IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 07.12.04, 12:36
          Y. twierdzisz że fabuła jest oklepana , a twoje zdanie nie jest czasem
          oklepane.Recenzet twierdzi że film jest dla 13-latek , a czy 100-latek lub
          profesor nie jest czasem Dużym Dzieckiem z doświadczeniem i pracą.
    • Gość: UM Re: Dziś 13, jutro 30 IP: *.net-serwis.pl 12.12.04, 22:03
      naprawde super film!mozna sie duzo posmiac a chwilami wzruszyc!polecam!!
    • Gość: Patka-Fretka Re: Dziś 13, jutro 30 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.04, 20:27
      Super, extra, bomba itd. itp. Zgadzam się z "Ja" Ja też płakałam i śmiałam się
      równocześnie! Gorąco polecam! Dobra zabawa!
    • Gość: lola Re: Dziś 13, jutro 30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 11:12
      Dopasiona komedia - dziewczyny koniecznie musicie to obejrzec!!! Chlopcom nie
      polecam - moj zasnal po 20 minutach hihihi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka