Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 00:46 lipa ;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lex Re: Batman - początek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 01:26 Dziekujemy, ze sie tu nam tak ladnie przedstawiles ... Odpowiedz Link Zgłoś
ledo86 Re: Batman - początek 30.12.04, 09:06 komiks był wypasiony, oby film też był taki :] Odpowiedz Link Zgłoś
bastard_bloodwritten Re: Batman - początek 30.12.04, 10:10 Gość portalu: ja napisał(a): > lipa ;] sam jesteś lipa. naprawdę sądzisz że zabłyśniesz w ten sposób ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boro 0f green 12 Re: Batman - początek IP: 212.160.138.* 30.12.04, 12:19 Scarecrow??mhhmmm christian b. jest nawet niezly do tej roli. Przede wszystkim nie jest amerykaninem, jest szansa na w miare ambitny film. (Patrzac na obsade, wytwornie i rezysera sa to troche zludne nadzieje) Miejmy nadzieje ze produkcja zblizy sie poziomem do batmanow z M. Keatonem. Odpowiedz Link Zgłoś
amy4 Re: Batman - początek 30.12.04, 13:15 człowieku! właśnie obsada (Bale, Oldman, Neeson, Freeman) jak i reżyser (Nolan) pozwalają mieć nadzieję, że film będzie dobry i nie powtórzy chały Schumachera. widziałam zwiastuny i zapowiada się nieźle...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsjanka Re: Batman - początek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 17:55 Niom, obsada jest obiecująca, reżyser też dobrze wróży :). Tam ma grać jeszcze koleś który grał w "28 dni później". Widziałam go tylko w tym filmie, ale chłopak dobrze się zapowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzych Batman... IP: *.pl / 193.24.200.* 01.01.05, 17:00 Jeśłi ten film ma być tak "dobry" jak "Batman i Robin" to ja dziękuje. Najlepsza była moim zdaniem trójka z Jimem Careyem, bo miała klimat. A klimat to jedyna rzecz jaka bronić może tak infantylne bajki... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciejka Re: Batman... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 18:18 Jeśli już o klimacie mowa to chyba pierwsza część byłaby właściwa + świetnie zagrana postac Jokera w którą wcielił się Jack Nickolson - to było coś! Batman Początek jest po to aby zarobic kase za pomocą samego tytułu, ładne opakowanie, ale w środku może byc kicz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsjanka Re: Batman... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 19:06 Jedynka i dwójka były najlepsze. Później nieco gorzej, jak widać Schumacher to nie Burton a Kilmer i Clooney to nie Keaton. Nicholson rzeczywiście nie do pobicia, chociaż Carrey też ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukin Re: Batman... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 14:37 Na duży ekran wraca Rutger Hauer. Fajnie :) Zapowiada się niezły film, ciekawe jak będzie z polską premierę, mam nadzieję, że nie wytną takiego numeru jak z "Sin City" - 2,5 miesiąca poźniej niż w USA. A chciałem ten film zobaczyć w kinie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suckmeoff what kind of fucking 'news' is that? IP: *.proxysniffer.org, / *.nsw.bigpond.net.au 02.01.05, 03:10 trailer od 3 mies. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SHEDiR Re: Batman - początek IP: *.zax.pl 01.04.05, 06:01 Mam nadzie4ję że właśnie Christian Bale sprawi, że ten film będzie dobry(poza tym obsada i reżyser są bardzo dobre).Jak na razie każdy film z Bale'm (jak dla mnie) był dobry. Czekam z niecierpliwością na Batmana więc powstrzymaj się od takich komentarzy bo póki co tego filmu nie ma nawet w polskich kinach i jeszcze troche go nie będzie.POZDRAWIAM! Odpowiedz Link Zgłoś