Gość: viola IP: *.client.comcast.net 22.01.05, 04:14 Bardzo dobry film szczerze polecam......bardzo smutny i momentami smieszny!!!!! Ogladalam 2 razy!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: foczka Re: Płonąca pułapka IP: 195.205.44.* 11.02.05, 11:23 Świetny film godny obejrzenia. Gorąco polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raskolnikov Re: Płonąca pułapka IP: *.is.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 08:53 Lepszy niz backdraft? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sloneczkoo Re: Płonąca pułapka IP: *.alfa / *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 00:13 Żaden film nie jest lepszy niż "Backdraft"!!!:o)! Choć "Ladder49" też bardzo mi się podobał, to jednak moim zdaniem nie udało mu sie go pokonać!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PILOTOLOG Re: Płonąca pułapka IP: *.ds.univ.gda.pl 02.03.05, 15:16 OGLADALEM TEN FILM,ALE RACZEJ NIKT MNIE NIE ZMUSI,ZEBY ZROBIC TO KOLEJNY RAZ! MOZNA OGLADNAC BO W SUMIE NIE JEST TOTALNYM DNEM,ZOBACZYMY "WALECZNEGO" AMERYKANSKIEGO STRAZAKA,WSZYSTKO OCZYWISCIE PRZESIAKNIETE PATRIOTYZMEM,Z NUTKA "IRLANDZIEKO ALKOHOLU".TO WSZYSTKO ZMIESZANE I PODANE W FORMIE PRZYSTEPNEJ PAPKI..CZYLI KOLEJNY PRODUKT DLA MALO WYMAGAJACEGO WIDZA-CHYBA JUZ DO TEGO PRZYWIKLISMY..??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Płonąca pułapka IP: *.wat.edu.pl / *.wat.edu.pl 03.03.05, 14:24 To chyba wlasnie ty do takich widzow nalezysz, bo po tym co piszesz widac, ze nawet nie myslisz co ogladasz. Moze to i jest amerykanski patriotyzm, moze o prostym strazaku. Chodzi jednak o to, ze nawet w naszych prostych, biednych polskich realiach wlasnie taki patriotyzm by sie przydal. Moze wlasnie ogladajac ten film, wielu Polakow sobie uswiadomi, ze warto walczyc, warto zyc dla drugiego czlowieka, warto (nie wazne za jakie pieniadze) poswiecic sie dla kraju. I wiem co mowie, bo wiem co to patriotyzm. Jestem zolnierzem, oficerem. Nie zarabiam kokosu, panstwo zabiera nam wszystkie przywileje, ale przeciez wladza to nie Polska. Polska to caly kraj, ludzie w nim zyjacy i lda tych ludzi poszedlbym na wojne i walczyl do upadlego. Obejrzalem caly film i zrobie to jescze raz, tym razem w kinie. Jest extra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qiciaq Re: Płonąca pułapka IP: 217.153.33.* 04.03.05, 15:42 absolutnie nie zgadzam się z autorem recenzji!!!!!! być może film jest ckliwy ale i pełen dobrego humoru i mówi o pięknych wartościach takich jak ludzkie życie, miłość, przyjaźń... ponadto na pewno inaczej odebrałam ten film jako żona strażaka, film był dla mnie ogromnym wzruszeniem i podobał mi się bardzo! oglądałam go oczywiście z moim mężem, więc dodatkowo miałam fachowy komentarz na bieżąco ;-) polecam wszystkim wrażliwym ludziom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: Płonąca pułapka IP: *.chello.pl 10.03.05, 21:12 Idz się odlej bo ci uszy stoją. Odpowiedz Link Zgłoś
matador79 Re: Płonąca pułapka 06.03.05, 09:00 A ty wielce wymagający widzu na jakie filmy chodzisz do kina. Napisz bo nie wiem które są dla mało wymagających, a któr dzieła godne są wiele wymagających tzw "PRAWDZIWYCH FANÓW FILMU" ,żenujący jesteś..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boy Re: Płonąca pułapka - * ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 22:18 Ten film nie jest moze arcydzielem, ale jedna gwiazdka od recenzenta to grube przegiecie. Pan Pawel Felis nie widzial chyba slabego amerykanskiego filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Płonąca pułapka IP: 81.15.254.* 11.03.05, 10:54 Mnie tylko zastanawia, jakim cudem film o "patriotyzmie i dzielnych strażakach" jest reklamowany haslem "Największy pożar w historii kina od czasów >>Przeminęlo z wiatrem<<". Trochę to nie przystaje jedno do drugiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANKA Re: Płonąca pułapka IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 02.08.05, 21:04 ZUPEŁnie nie zgadzam się z recenzją, że ten film jest kiepski. mi osobiście bardzo się podobał i mocno go polecam wszystkim, którzy mająochotę się troszeczkę wzruszyć...pozdrawiam wszystkich:) Odpowiedz Link Zgłoś