Gość: oro IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.02, 10:13 Kinga Preiss i Jolanta Fraszynska, z zagranicy Goldie Hawn i Pamela Anderson Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaja Re: najbrzydsza aktorka IP: *.man.polbox.pl 02.06.02, 12:31 autor najgłupszego wątku: oro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo Re: najbrzydsza aktorka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.02, 14:03 Shanon Dorothy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucilla Re: najbrzydsza aktorka IP: *.ken.stores.easyeverything.com 02.06.02, 18:13 Chyba Shannon Doherty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dekris Re: najbrzydsza aktorka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.02, 18:55 tak, ale we wczesnych latach Beverly Hills 90210. Teraz wyglada znacznie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zolc Re: najbrzydsza aktorka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.02, 21:33 No wreszcie jakis watek, gdzie mozna komus dowalic!!! :) Fraszynska i Madonna :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dekris Re: najbrzydsza aktorka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.02, 18:53 z zagranicy: Bette Midler Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: najbrzydsza aktorka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.02, 20:19 Edyta Jungowska zdecydowanie! Odpowiedz Link Zgłoś
confused1 Re: najbrzydsza aktorka 03.06.02, 20:43 Holly Hunter.Ale ma osobowosc.Taka np Liv Tyler jest sliczna,ale - za bardzo przypomina martwa nature. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A27 Re: najbrzydsza aktorka IP: *.proxy.aol.com 04.06.02, 06:05 Nie lubie takich watkow - ale i tak powiem. Sarah Jessica Parker z "Sex and the City". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oskar Re: najbrzydsza aktorka IP: 195.94.210.* 04.06.02, 12:47 Sibil Shepard. sorry ale nie wiem jak się to pisze, ale chodzi o tą, która z Brucem Willisem zagrała w "Na wariackich papierach" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arntzen Re: najbrzydsza aktorka IP: 217.11.130.* 04.06.02, 15:11 Kaja popieram: oro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ella Re: najbrzydsza aktorka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.02, 19:22 Co za seksistowski temat, proponuje nowy najwieksza szowinistyczna swinia- odpowiedz- Oro z malym ptaszkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: najbrzydsza aktorka IP: 212.182.64.* 11.06.02, 14:58 Gwyneth Paltrow, Marysia Seweryn, Paulina Holz (Holtz?), Pamela Anderson Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ere Re: najbrzydsza aktorka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 18:29 Holz, Seweryn i wiekszosc polskich mlodych aktorek- nie dosc, ze zle graja to w dodatku sa paskudne jak noc listopadowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: najbrzydsza aktorka IP: *.pl 11.06.02, 21:43 Z młodych zdecydowanie Marysia Seweryn, Edyta Jungowska,Kinga Preiss,ze starych Maja Komorowska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orange Re: najbrzydsza aktorka IP: *.chello.pl 26.08.02, 15:06 Gość portalu: Monika napisał(a): > Marysia Seweryn Ta to nie dosc ze jest brzydka (mialam nieprzyjemnosc widziec ja na zywo), to jeszcze zachowuje sie jakby byla 8 cudem swiata. brrr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ere Re: najbrzydsza aktorka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 21:46 Gość portalu: oro napisał(a): > Kinga Preiss i Jolanta Fraszynska, A Janda to nie? Odpowiedz Link Zgłoś
luka Re: najbrzydsza aktorka 12.06.02, 13:52 to nieładny wątek ale nie mogę się powstrzymać przed tym żeby napisać że jestem zgnębiony gdy patrzę na brzydkie kobiety w dobrych filmach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ginny Re: najbrzydsza aktorka IP: *.net.bialystok.pl / 10.2.21.* 12.06.02, 14:04 luka napisał(a): > to nieładny wątek ale nie mogę się powstrzymać przed tym żeby napisać że jestem > > zgnębiony gdy patrzę na brzydkie kobiety w dobrych filmach. A dlaczegóż to? Wydawało mi się do tej pory, że aktoka może grać w dobrym filmie niezależnie od swej urody...No, zależy jeszcze, o jakich filmach mówimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robi Re: najbrzydsza aktorka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.02, 19:47 Emily Watson- ale jest wspaniala, gra super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: najbrzydsza aktorka SARA JESSICA PARKER IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.06.02, 19:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: najbrzydsza aktorka IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 12.06.02, 22:19 Adriana Biedrzynska, poza tym jest bardzo antypatyczna, Watson piekna moze nie jest, ale to WYBITNA AKTORKA. Poza tym wszystko zalezy jakie sie filmy oglada, w Hollywoodzie to rzeczywiscie uroda jest najwazniejsza a nie umiejetnosci, ale dla mnie w kinie bardziej sie liczy to czy aktorka ma warunki warsztatowe a nie zewnetrzne, a nie to jak wyglada, idealem jest dla mnie Magda Cielecka- piekna i bardzo dobra aktorka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: najbrzydsza aktorka IP: *.wola-justowska.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 23:08 Kinga Preiss, Marysia Seweryn - okropność do potęgi Holz - okropność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: najbrzydsza aktorka IP: *.sympatico.ca 13.06.02, 02:32 a dla mnie brzydkie sa te, co to niby atrakcyjne i sexy ale jednoczesnie, jak kiedys spiewal mlynarski, "czolo mysla nieskazone" - wiec julia roberts, jennifer aniston, cameron diaz i reszta tego typu cieplych pupek, co to czlowiek sie meczy, gdy musi na nie patrzec choc niby nie sa az tak nieprzyjemne dla oka - taki paradoks urokow hollywood'u ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Noodles Re: najbrzydsza aktorka IP: *.pl.ibm.com / *.at.ibm.com 14.06.02, 16:00 Agata Buzek - kobieta/UFO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XoXo Re: najbrzydsza aktorka IP: *.proxy.aol.com 14.06.02, 22:23 Sarah Jessica Parker. Na dodatek gra tylkow w glupich filmach Drugie miejsce Tori Spelling. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: najbrzydsza aktorka IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.02, 18:12 Popieram. Choćby ekskrementy z nieba leciały obfitym deszczem, to nawet Glenn Close jest od niej ładniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: argon Re: najbrzydsza aktorka IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 15.06.02, 09:41 Pani Seweryn i Fraszynska, ktora to bezczelnie swe wdzieki w Playboyu prezentowala (ble, bleeee) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: najbrzydsza aktorka IP: *.ny325.east.verizon.net 23.06.02, 03:22 zdecydowanie Gwyneth Paltrow, nie mam pojęcia czy tu się zachwycać (nooo ciuchami które nosi;) do tego: Sarah Jessica Parker, Tori Spelling - (aktorka to za dużo powiedziane) Agata Buzek Odpowiedz Link Zgłoś
insultdog Re: najbrzydsza aktorka 23.06.02, 10:58 Geena Davis zdecydowanie! Brrrrr! (zaś Cybill Shepherd to piękna kobieta!) Odpowiedz Link Zgłoś
matt4 Re: najbrzydsza aktorka 26.06.02, 21:43 Justyna Steczkowska Ale cialo musze przyznac- rewela! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: najbrzydsza aktorka IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.02, 18:18 Nie wiem jak Ona się tu znalazła. Wcale nie można jej porównywać z wymienianymi tu pasztetami, a ciało...po prostu urywa dupsko przy samej szyi. Jak ktoś kiedyś napisał (ale o innej kobiecie) wypiłbym wodę z wanny, w której się wykąpała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARIANNA Re: najbrzydsza aktorka IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 26.08.02, 00:01 tY CHYBA SOBIE FORUM POMYLILES JELOPIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: najbrzydsza aktorka IP: 213.17.170.* 26.08.02, 13:04 AGATA BUZEK, jak ją widzę, to się wstydzę. Beznadzieja. Każdy film potrafi zepsuć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elle Re: najbrzydsza aktorka IP: *.a2000.nl 26.08.02, 16:09 Tez glosuje na Buzkowne i M.Seweryn (jeszcze gorsza paskuda), typowy przyklad aktorstwa po znajomosci. Z zagranicy straszy szczena Cameron Diaz i Gwyneth Pathrow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joolz Re: najbrzydsza aktorka IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 26.08.02, 18:24 Gość portalu: Krzyś napisał(a): > AGATA BUZEK, jak ją widzę, to się wstydzę. Beznadzieja. Każdy film potrafi > zepsuć. Bez przesady, piekna nie jest, ale gra niezle, szczegolnie w teatrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: najbrzydsza aktorka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.02, 19:59 Gość portalu: Krzyś napisał(a): > AGATA BUZEK, jak ją widzę, to się wstydzę. Beznadzieja. Każdy film potrafi > zepsuć. i helen hunt nie znosze jej zachowania wyglaDU A a na jej czola mozna smazyc nalesnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: najbrzydsza aktorka IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.02, 18:23 A ja kiedy ją widzę, to mam wrażenie, że oglądam "Noc żywych trupów"... A tak poważnie, to miałem nadzieję, że po odejściu jej ojca przygłupa i pajaca ze stanowiska premiera ta hydra również więcej łba nie dźwignie... A jednak ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: najbrzydsza aktorka IP: *.srkch.pik-net.pl 27.08.02, 15:46 Glen Close (chyba jakos inaczej się to pisze). Nie potrafię zrozumieć, dlaczego twórcy filmów usiłują nam wmówić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: najbrzydsza aktorka IP: *.srkch.pik-net.pl 27.08.02, 15:48 ...że jest atrakcyjna PS Sorki za pomyłkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: najbrzydsza aktorka IP: 5.2.1R1D* / 198.208.26.* 28.08.02, 12:51 Kozuchowska - brrrrrrr , ochyda. Odpowiedz Link Zgłoś
hania_76 Re: najbrzydsza aktorka 28.08.02, 17:07 Polska: Agata Buzek, Ania Przybylska i Marysia Seweryn. Zagranica: Gwyneth Paltrow, Sandra Bullock i Sarah Jessica Parker. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: najbrzydsza aktorka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 17:25 Zgadzam się ze brzydka jest Agata Buzek, dorzucam Maję Komorowską, Kingę Preiss, z zagranicznych numer jeden to zdecydowanie Paltrow i Cameron Diaz zwłaszcza ta ostatnia kto to wymyślił że ona jest ładna, dodatkowa zbyt piękna nie jest Meryl Streep, ale ma zdecydowanie największy talent ze wszystkich tutaj przedstawionych. co do Tori Spelling to mam podejrzenia że jest wynikiem genetycznych manipulacji czyż jej oczy nie przypominaja tych które posiada krówka Milka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: najbrzydsza aktorka IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.01.03, 17:15 Co do Tori, to obstawiałabym regularne interwencje skalpela :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aro Re: najbrzydsza aktorka IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 14.09.02, 20:02 Hillary Swank, Kasia Figura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rea Re: najbrzydsza aktorka IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.09.02, 20:15 Zdecydowanie Derryl Hannah - w każdym filmie wmawiają nam, że to najpiekniejsza kobieta na ziemi!! Z polskich - ...większość, ale chyba naj to jest Jankowska Cieślak i żona Radosława Pazury - za cholerę sobie nie przypomnę jak się nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oro Re: najbrzydsza aktorka IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 15.09.02, 10:39 Ciekawe jak wypadnie Buzkowa w Zemscie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sosno Re: najbrzydsza i najmniej utalentowana aktorka IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 19:12 Juz myslalem, ze mam spaczony gust co do kobiet i tylko mnie nie podoba sie Agata Buzek. Na szczescie sa jednak tacy, ktorzy dziela ze mna opinie ;) Otoz nie wiem jakim cudem ten "goblin" zwany kobieta wsliznal sie do kinematografii w Polsce. Doprawdy nie jest to stworzenie piekne... zrozumialbym gdyby miala choc odrobine talentu, jednak jesli w "Zemscie" ma sie pokazac z takiej strony jak w... o zgrozo! "Wiedzminie" to film ten zdecydowanie sukcesu nie odniesie. Kiedy zas slysze opinie typu "Agata Buzek to jedna z najbardziej utalentowanych polskich aktorek mlodego pokolenia" to wydaje mi sie, ze albo w Polsce brak juz utalentowanych aktorek, albo ktos inaczej niz ja odbiera slowo talent. p.s. Czy ktos zauwazyl, ze na plakatach reklamujacych "Zemste" sz.p. Buzek jest na dosc dalekim planie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
noico Re: najbrzydsza aktorka 20.09.02, 17:51 Cameron Diaz, Glonojad (A.Jolie), Whoppie Goldberg, Angelica Hjuston, Olga Bończyk, Magdalena Cielecka (widziałam ją na dworcu bez makijażu i "nie zrobioną" Odpowiedz Link Zgłoś
ellivia A Julia Roberts nie jest najpiekniejsza! 20.09.02, 18:23 Nie mam zamiaru wymieniac najbrzydszych aktorek. Chce za to wykorzystac ten watek,żeby wyrazic moje zdanie dotyczące pewnej obiegowej opinii jakoby to Julia Roberts miała byc najpiekniejsza aktorka lub też najpiekniejszą ze wszystkich znanych kobiet. Owszem, Julia jest ładna, b. ładna, ale sa równiez aktorki duuzo ładniejsze.Oglądałam kiedys "Mój chlopak się żeni" ( co za nuda!) i tam Cameron Diaz, o ktorej niektórzy pisali tu,że jest brzydka, wydała mi się duzo ladniejsza od Julii. Wszystko jest kwestia gustu... pozdr. E. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: najbrzydsza aktorka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.09.02, 11:35 maja komorowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Singwald Re: najbrzydsza aktorka IP: *.mtnet.com.pl 23.09.02, 10:19 Angelina Jolie, Halle Berrry . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca Re: najbrzydsza aktorka IP: 5.2.1R1D* / 198.208.26.* 23.09.02, 10:26 Jestes facetem czy kobieta ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: najbrzydsza aktorka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.02, 16:07 Uroda jest kwestią gustu. Agata Buzek wygląda jak wygląda, ale ponoć ma faceta, więc chyba może się podobać. Pomijam, że w zawodzie aktorki uroda na dłuższą metę szkodzi, jako, że ogranicza możliwości warsztatowe. P. Jankowska – Cieślak w serialu „Polskie drogi” wyglądała bardzo ładnie. W „300 mil do nieba” już gorzej ale to wynikało z roli, którą grała. Nie wiem, czego chcecie od Edyty Jungowskiej. Kiedyś była brzydulą ( widziałem ją w serialu „Szaleństwa panny Ewy”). Ale teraz wygląda całkiem, całkiem mimo skłonności do nadwagi. Poza tym to świetna aktorka. Jako dżentelmen proponuję - Michnikowski w "Seksmisji" i Pyrkosz w "Kingsajzie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: najbrzydsza aktorka IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.01.03, 17:14 Lubię dżentelmenów i dlatego proponuję : W. Pokora w "Poszukiwany, poszukiwana" Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krwawa mary Re: najbrzydsza aktorka IP: *.chello.pl / *.chello.pl 29.09.02, 22:18 agata buzek ale po co taki wątek zreszta czy to jej wina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jorgus Re: najbrzydsza aktorka IP: *.acn.waw.pl 30.09.02, 17:52 Jankowska Cieślak, Śleszyńska. Z Ameryki Barbra Streisand. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinoman Re: najbrzydsza aktorka IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.02, 15:09 Córka zdrajcy Buzka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: najbrzydsza aktorka IP: *.ely.pg.gda.pl 04.10.02, 14:33 Julia Roberts.Zupelnie nie rozumiem, czemu umieszcza sie ja na listach najladniejszych lub najseksowniejszych kobiet swiata. Ale aktorka jest bardzo dobra, vide Raport Pelikana czy Erin Brokovich ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cacus Re: najbrzydsza aktorka IP: 151.92.176.* 07.10.02, 18:10 Po obejrzeniu "Zemsty" stwierdzam, że Agata Buzek. Do tego beztalencie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miaukot Re: najbrzydsza aktorka IP: 157.25.47.* 11.10.02, 13:19 A teraz niech każdy popatrzy w lustro... Odpowiedz Link Zgłoś
perturbacja Re: najbrzydsza aktorka 14.10.02, 13:42 Rozumiem, że wszyscy jesteści piękni i utalentowani? Jugowska beee? Diaz beee? Buzek beee? To niby kto jest cacy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca Re: najbrzydsza aktorka IP: 5.2.1R1D* / 198.208.26.* 15.10.02, 07:26 Cacy jest np Franka Potente ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: najbrzydsza aktorka IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 15.10.02, 12:06 Dorota Chotecka! ohydztwo! i niech miaukot nie każe patrzeć nam w lustro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miaukot Re: najbrzydsza aktorka IP: 157.25.47.* 16.10.02, 09:03 Patrzeć, patrzeć! Nie obijać się, ślicznoty. Już przecież chyba lepiej w lustro niż na te obrzydliwe beztalencia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daro Agata Buzek IP: *.getin.pl 15.10.02, 11:41 Gość portalu: oro napisał(a): > Kinga Preiss i Jolanta Fraszynska, z zagranicy Goldie Hawn i Pamela Anderson Nikt nie przebije watpliwej urody Agaty Buzek. To prawdziwy UPIÓR LUVRU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek placek Re: najbrzydsza aktorka IP: 213.17.164.* 16.10.02, 17:52 no to zdecydowane ta ciotka z teatru buffo z blond rozpuszonymi wlosami, co kiedys elvisa udawal, zaraz po nim jest M.Konrad i B.Linda Odpowiedz Link Zgłoś