Dodaj do ulubionych

Yola na Oscarach

28.02.05, 10:56
jak mi smutno, to ide na strone Yoli Czaderskiej, ogladam zdjecia i od razu
mi lepiej
www.yola.stopklatka.pl
nie do konca wiem co ona w tym Hollywood robi, czy to faktycznie jakas fisza,
czy zwykla mitomanka, ale wazniejsze jest jak wyglada :D
dla Yoli nie tylko czas zatrzymal sie w polowie lat 80-tych, to jeszcze ten
sam okrutny czas zostawil jej tylko jeden bialy zakiet i jedno koszmarne
futerko z serii zemsta sw. Mikolaja
i az sie przerazilem jak ja wypatrzylem na zdjeciu z czerwonego dywanu
us.imdb.com/features/rto/2005/gallery/oscar05-redcarpet/70
Yola w tradycyjnym umundurowaniu skrada sie sie za Drew Barrymore czujac sie
jak najwieksza gwiazda na tej imprezie
czy ktos mogly ja raz dobrze ubrac, albo przynajmniej pilnowac, zeby nie
mowila skad ona jest?
taki obciach :///
Obserwuj wątek
    • Gość: bo Re: Yola na Oscarach IP: *.dialup.nuria.telefonica-data.net 28.02.05, 13:24
      No to ja juz wiem skad tyle dowcipow w Stanach na temat Polakow :)

Nie wiesz co ona robi w Stanach przeciez od razu widac,ze jest popularyzatorka
      kultury polskiej i DOBREGO SMAKU.
      Jeeezuuuu ale wstyd!!
      A po futerku widac,ze Jolka(o przepraszam-Yola) ma poczucie humoru.
      No i te karakuly na glowie!!

Kubissimo poprawiles mi humor.Pozdr.
      • lotoss Re: Yola na Oscarach 28.02.05, 15:04
        Swietny topik, nawet nie wiedzialam ze ktos taki jak Yola istenieje:).
        Faktycznie, ubiera sie ta pani porazajaco, ale sekcja "Yola wsrod gwiazd" robi
        wrazenie:). Tylko co ona "taka sama"... i piesze ze ona popularyzuje sztuke i
        kulture polska?!... aaaaaa... to dlatego wszyscy mysla, ze w Polsce sie tylko
        muzyki a'la polka slucha :-D.
        • Gość: ja Re: Yola na Oscarach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 15:36
          chwila , chwila. Yola jest nie byle kto, razem z innymi staruszkami założyła i
          prowadzi Złote Globy. Dlatego wszystkie gwiazdy sie do niej przymilają , bo
          wiadomo że Złoty Glon to furtka do Oskara.
          • kubissimo Re: Yola na Oscarach 28.02.05, 15:44
            eeee
            poprawka
            w Globach to ona glosuje, ale czy je zalozyla???
            na stronie www.polishfilmla.org/people/yola_czaderska.html jest mowa
            tylko o jakichs International Star Awards
            • Gość: mol_ksiazkowy Re: Yola na Oscarach IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 28.02.05, 15:45
              Raczej tylko glosuje :) ale kazdy glos sie liczy! ;-)
            • Gość: ja Re: Yola na Oscarach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 15:56
              Yola ma dzianego męża ( a może miała) i on i rózne inne geriavity jakieś 20 lat
              temu założyły stowarzyszenie czy fundację przyznające Złote Glony. Dawniej to
              było tylko kawiarniane towarzystwo ale sie rozrosło i teraz Yolka tym rządzi.
          • Gość: bo Re: Yola na Oscarach IP: *.dialup.nuria.telefonica-data.net 28.02.05, 15:47
            aaa i tu ja mamy!
            Ale dostac zlotego glona to niezla rzecz :)
            Widac jak sie Di Caprio uwiesil na ramieniu staruszki no i...dostal glona!
            Wstydu nie ma.
            Pozdr.
    • vobi Re: Yola na Oscarach 28.02.05, 19:51
      miodzio, jakbym widziala kadry z Dynastii ;)))))

zastanawia mnie, dlaczego rzeczona Yola na kazdym zdjeciu ma taka sama mine -
      albo efekty dzialania botoxu czy co tam sobie gwiazdy hollywoodzkie wstrzykuja,
      albo ... fotomontaz :0
      • lotoss Re: Yola na Oscarach 28.02.05, 20:47
        Po prostu lekko uchylone usta i wytrzeszczone oczy dodaja jej uroku i tyle.
        Widzieliscie zdjecie z Tomem Cruisem? Wyglada tam na niezywkle zadowolona (ale
        czy Tom wie ze ona mu tak patrzy zza ramienia?;). Natomiast Orlando Bloom
        prawie rozplywa sie przy jej boku... Madonna juz nie taka zadowolona, ale
        przeciez Yola to konkurencja, jak widac:). Tarantino poczul blueas'a, a z
        Franka Potente to sama chcialabym miec zdjecie:).
        Swietne hobby:). Ciekawa jestem o kogo ta pokazna kolekcja zwiekszy sie po
        wczorajszych Oskarach:).
        No przezabawnie to wszystko wyglada. Czekam na jeszcze:).
        • Gość: mol_ksiazkowy Re: Yola na Oscarach IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 28.02.05, 21:01
          No nie, jak mozna tak nie doceniac tak profesjonalnego dziennikarstwa!! :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka