Gość: lolka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 08:44 widziałam wczoraj w kinie zapowiedz tego filmu wydawała sie obiecująca mam nadzieję ,że taka będzie z niecierpliwościa czekam na premiere :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pawelapollo Re: 11:14 IP: *.supernet.pl 12.04.05, 21:29 ja film ten oglądałem z duzym zaiteresowaniem. Nie ma w nim jakiejs głebi, nie zmusza do myslenia...ot pokazuje dziwne zbiegi okoliczności które układają sie w bardz ointeresujący splot sytuacji. jak dla mnie lekkie i przyjemne kino w którym nie gryzą zadne niedociągnięcia. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _darek Re: 11:14 IP: *.imgw.pl 13.04.05, 11:43 widzialem ten film, nie nudzilem sie, w papierowej wersji GW ukazala się recenzja ktora nie oddaje nastroju filmu, a autor ktory ja napisał nie zrozumial tego filmu ;) i gdzie Hilary Swank jest pozytywna postacią ;-), jeśli ktos widział "sprzedawców" "szczury hipermarketu" to i ten film bedzie mu sie podobał, duzo absurdalnych zbiegow okolicznosci i niezła zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: 11:14 IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 16.04.05, 22:55 Ciekawy film. Warto zobaczyć. Dla mnie nie byl smieszny. Moze jestem za stary :( (32 l) Lepszy film od filmów typu zabili go i uciekł lub Szklana pułapka 123 Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jim Re: 11:14 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 23:01 Jestem fanem filmów Jarmuscha i znalazłem w tym filmie coś z niego. Lżejszy, nie zmusza do przemyśleń, ale ma swój klimat, wciąga. Trzy gwiazdki wg. mnie o jedną za mało. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oly Re: 11:14 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 13:59 Wielka hala!!!Dajcie spokoj!!!Szkoda kasy na grubego Patricka!!!Siedzcie w domu i miłujcie sie przy "M jak Miłość" :)))) hejka Odpowiedz Link Zgłoś