rotkaeppchen1 07.04.05, 02:42 film "Od zmierzchu do switu"??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antediluvian Re: O CZYM JEST... 07.04.05, 10:04 Hm.. idiotyczny film o vampirach w sumie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: O CZYM JEST... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 13:54 Świetny, kompletnie odjechany film - jeśli ktoś lubi takie rzeczy. Wampiry zajmują w nim mało miejsca, a film można podzielić jakby na dwie części - pierwsza część to thriller, druga horror. Wszystko z poczuciem humoru i przymrużeniem oka. Grają Tarantino i Clooney jako bracia - bandziory. Ten pierwszy wciela się w mło rozgarniętego głupka, drugi to macho man z tatuażem na całej ręce. W filmie występuję również Juliette Lewis, pojawia się Salma Hayek w scenie, która powinna spodobać się panom :). Reżyseruje Rodriguez (ten od Desperado), scenariusz napisał Tarantino. Odpowiedz Link Zgłoś
lwica.salonowa Re: O CZYM JEST... 07.04.05, 21:35 Lubię ten film, chociaż ostatni raz ogladałam go kilka lat temu i trochę mi się zapomniało o co w nim chodzi. Są trzy części, pierwsza super - ale faktycznie tylko dla tych którzy lubią takie kino, druga do bani, trzeciej nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś