Gość: Aga IP: 89.122.143.* 06.07.08, 18:07 czy w hotelach nad morzem sa kuchnie?chodzi mi o kuchenke a prznajmniej czajnik i lodowke? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: heejeek Re: hotele IP: 62.217.252.* 07.07.08, 15:50 rozniewhotelach raczej nie,tak jak w calej europie tylko w domkach heejeek@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volta2 Re: hotele IP: *.spray.pl 08.07.08, 13:08 ja muszę mieć dostęp do kuchni ze względu na dzieci i sporo przeszukałam ofert w rumunii, nie znalazłam - dlatego jadę do bułgarii, tam apartamentów jest bez liku. dalej, ale dla mnie wygodniej, nakarmienie moich dzieci to horror w restauracjach, nie mówiąc o stracie kasy. oczywiście, gdyby choć jedna knajpa w mieście serwowała rosół, kluski śląskie i schabowego to nie widziałabym problemu, a tak- kicha:( Odpowiedz Link Zgłoś
agusja Re: hotele 15.07.08, 12:36 No wlasnie sie przekonalam ze Rumunskie hotele w resortach sa dosc przykre.Chyba juz nigdzie sie nie spotyka pokoi gdzie sa tylko lozka.w Rumunii owszem mozna miec apartament(czyli lozka aneks kuchenny i te wszystkie bajery do gotowania)lecz kosztuje to majatek:/ceny od 250 lej za dobe! Odpowiedz Link Zgłoś