Dodaj do ulubionych

FILMY Z ROMY SCHNEIDER

IP: *.n4u.krakow.pl 11.05.05, 10:57
Czy dysponujecie filmami z udziałem Romy Schneider z możliwoscia przegrania ?
Z góry dziękuje za info.
Obserwuj wątek
    • Gość: goko Re: FILMY Z ROMY SCHNEIDER IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.05, 15:34
      jesli szukasz filmow z Romy Schneider to odezwij sie do mnie. mam ich
      troche :-)
      moj e-mail to gotka_k@poczta.onet.pl lub GG 1254655
      • Gość: Marek Re: FILMY Z ROMY SCHNEIDER IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 09:36
        Co pół roku (na 1 maja lub Wielkanoc) zawsze puszczają wszystkie części
        Sissy. ;-))))))))))))
        • wieniak Re: FILMY Z ROMY SCHNEIDER 13.07.05, 23:27
          Jeśli co poł roku to raczej na 1 maja i na Wielkanoc.
          A nie lub. A co do Schneidera to 'Szczęki' dość często
          są emitowane na polsacie
          • Gość: wanda Re: FILMY Z ROMY SCHNEIDER IP: 212.244.29.* 15.07.05, 09:14
            chodzi o Romy Schneider - francuską (austriacką) wspaniałą aktorkę a nie Roba
            Sheidera wieniaku.
            Poza tym maj i Wielkanoc to jedna pora roku - wiosna. Pokazują Sisi zawsze na
            wiosnę. Myślę jednka że wilbiciele Romy chcą zobaczyć inne jej filmy -
            francuskich czy włoskich reżyserów.

I zanim skrytykujesz innych zastanów się czy na pewno masz rację. Chyba, że to
            miało byc dowcipne.

Pozdrawiam wszystkich fanów Romy - żałuję że nasza TV nie pokazała tylu jej
            wspaniałych filmów i nie ma też żadnych wydawnictw na dvd.

• Gość: Wielbiciel Re: FILMY Z ROMY SCHNEIDER IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.05, 07:31
              Może ktoś jednak ma na cd lub dvd jakiś film z RSch? Najlepiej z późniejszego
              okresu, np. z Piccolim? Myślałem, że Romy jest już calkiem zapomniana...
              • Gość: nadinette Re: FILMY Z ROMY SCHNEIDER IP: *.n4u.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 16.07.05, 18:47
                oj nie mój drogi, jest i to spore grono fanów Romy, ja bede miec w przyszłości
                filmy z Romy ale w wersji oryginalnej tj francuskiej , gdyby ktos miał takowe
                prosze równiez o kontakt
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka