a.kopiko1 22.05.05, 23:21 Nigdzie w necie nie mogę znaleźć muzyki do filmu, nawet na oficjalnej stronie. czy ktoś ma i może napisać spis piosenek?? Byłabym bardzo wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maaga Re: "Obłęd" soundtrack IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 05.06.05, 20:29 hej! szukam już go od ponad godziny po calej sieci i nic... czy to mozliwe zeby go w ogole nie wydali?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: "Obłęd" soundtrack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 23:23 ajajajjjj ja też nie mogę znaleźć a tak mi się podoba ten kawałek! jak znjdziecie to dajcie znać ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Rogowski Re: "Obłęd" soundtrack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 14:42 W skład ściezki muzycznej do tego filmu wchodzi, m. in.: utwór "Quiet inside" zespołu Jane Does. (www.download420.com/janedoes/AndyTubman- QuietInside-TheJacket.mp3) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: "Obłęd" soundtrack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 18:56 nadal nie mogę znaleźć tego kawałka...czy ktos zna może jego tytuł? a ten link mi nie działa... :( Odpowiedz Link Zgłoś