Gość: m IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 15:25 jesli zachwyca sie tym sobol, to już wiem, że to gniot. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d14b0ll0s Re: Kumak zawsze skrzeczy 24.09.05, 23:43 A ja dzieki temu wiem, ze warto to zobaczyc. Ale numer, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Kumak zawsze skrzeczy IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 03:42 tak samo jak "Ogniem i mieczem" było warto, naiwny człowieku. zresztą wszędzie są krytyczne recenzje tego kumaka więc nie trafiłem kulą w płot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bec Re: Kumak zawsze skrzeczy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.05, 12:28 Gość portalu: m napisał(a): > (...) wszędzie są krytyczne recenzje tego kumaka więc nie trafiłem kulą w > płot. No cóż, ja myślę, ęe gdybyśmy się cofnęli do tamtej rzeczywistości, film byłby wyświetlany w kinach studyjnych :)a nie w multikinach :(, co zdecyowanie zmieniłoby punkt widzenia i oceny wielu osób. Niewątpliwie warto go obejrzeć - i - choć arcydziełem nie jest - na pewno zostanie w naszej pamięci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Kumak zawsze skrzeczy IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 16:13 Grassa lubie, nie wydaje mi się, że ktoś jest w stanie "go nakręcić", chyba, że jakiś Almodovar n.p.? Do niego by to chyba pasowało? PS Na zachodzie zdaje się są studyjne, to czemu u nas wszystko co nie przynosi worków kasy upadło? Żenująca kraina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Kumak zawsze skrzeczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 12:20 Film mooze nie powala, ale jest dobrze zrobiony. Odpowiedz Link Zgłoś
wampuka Re: Kumak zawsze skrzeczy 21.07.06, 14:59 A ja obejrzałem w studyjnym (Kino Pasaż w Krakowie) i chwalę sobie :D Odpowiedz Link Zgłoś