Dodaj do ulubionych

Kumak zawsze skrzeczy

IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 15:25
jesli zachwyca sie tym sobol, to już wiem, że to gniot.
Obserwuj wątek
    • d14b0ll0s Re: Kumak zawsze skrzeczy 24.09.05, 23:43
      A ja dzieki temu wiem, ze warto to zobaczyc. Ale numer, co?
      • Gość: m Re: Kumak zawsze skrzeczy IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 03:42
        tak samo jak "Ogniem i mieczem" było warto, naiwny człowieku.
        zresztą wszędzie są krytyczne recenzje tego kumaka więc nie trafiłem kulą w
        płot.
        • Gość: bec Re: Kumak zawsze skrzeczy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.05, 12:28
          Gość portalu: m napisał(a):
          > (...) wszędzie są krytyczne recenzje tego kumaka więc nie trafiłem kulą w
          > płot.

No cóż, ja myślę, ęe gdybyśmy się cofnęli do tamtej rzeczywistości, film byłby
          wyświetlany w kinach studyjnych :)a nie w multikinach :(, co zdecyowanie
          zmieniłoby punkt widzenia i oceny wielu osób. Niewątpliwie warto go obejrzeć -
          i - choć arcydziełem nie jest - na pewno zostanie w naszej pamięci.
          • Gość: m Re: Kumak zawsze skrzeczy IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 16:13
            Grassa lubie, nie wydaje mi się, że ktoś jest w stanie "go nakręcić", chyba, że
            jakiś Almodovar n.p.? Do niego by to chyba pasowało?
            PS Na zachodzie zdaje się są studyjne, to czemu u nas wszystko co nie przynosi
            worków kasy upadło? Żenująca kraina.
            • Gość: Nina Re: Kumak zawsze skrzeczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 12:20
              Film mooze nie powala, ale jest dobrze zrobiony.
              • wampuka Re: Kumak zawsze skrzeczy 21.07.06, 14:59
                A ja obejrzałem w studyjnym (Kino Pasaż w Krakowie) i chwalę sobie :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka