net_friend 05.02.06, 12:26 No wlasnie. Pierce Brosnam nigdy mi nie lezal. To taki troche majonez, ale na kolejnego Bonda typowalbym George'a Clooney'a. A wszym zdaniem kto? Pozdr. Net. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 79er Kaczynski, od razu mialby dublera na wszelki wypad IP: *.nycmny.east.verizon.net 06.02.06, 20:30 Kaczynski, od razu mialby dublera na wszelki wypadek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feelgood Mnie pasuje Val Kilmer IP: 80.55.237.* 07.02.06, 10:34 Jako "Święty" się sprawdził a to analogia do Rogera Moore'a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek z "Klanu" Ja!! - jestem dobry przecież!! IP: *.promax.media.pl 08.02.06, 01:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek z "Klanu" Posterunkowy z "Rodziny zastępczej" IP: *.promax.media.pl 08.02.06, 02:03 Odpowiedz Link Zgłoś
bogeyman ROBBIE WILLIAMS 05.02.06, 12:30 juz dawno chodzily takie plotki, nie wiadomo czemu nic z tego nie wyszlo, clonney jest za stary, ewentualnie clive owen j esli jest brytyjczykiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: ROBBIE WILLIAMS IP: *.elblag.dialog.net.pl 06.02.06, 01:04 Jak to Clooney za stary????? A Bond to niby młodzik? :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prdx ANDRZEJ GOŁOTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 20:55 i wszystko w tym temacie Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Następnym Bondem powinien byc... 06.02.06, 12:43 Uwielbiam Pierce'a Brosnana. Prawdziwy angielski dzentelmen :-D Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Następnym Bondem powinien byc... 06.02.06, 12:56 eeela napisała: > Uwielbiam Pierce'a Brosnana. Prawdziwy angielski dzentelmen :-D > __ Szczegolnie ze jest Irlandczykiem ;-))) Ale tak na powaznie, Brosnan Bondem byl swietnym. Ralph Fiennes bylby swietny ale on tez sie starzeje poza tym nie sadze zeby on chcial sie zgodzic na taka role. Poza kilkoma niefortunnymi wpadkami Fiennes nie lubi komerchy. Juz raz eksperymentowali z szekspirowskim Bondem (Timothy dalton) i rezultat byl IMO sredni. George Clooney owszem bylby dobry. ma jeden potezny minus - nie jest Brytyjczykiem. Clive Owen jest dla mnie jakis taki drewniany. Moze to dobor rol, nie wiem ale dla mnie facet nie ma charyzmy. Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Następnym Bondem powinien byc... 06.02.06, 13:00 > Szczegolnie ze jest Irlandczykiem ;-))) Boze ty moj, jak to mozliwe??? Przystojnych Irlandczykow jest jak na lekarstwo! Ile kot naplakal! Albo co!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: Następnym Bondem powinien byc... IP: *.chello.pl 06.02.06, 13:44 Bogusław Linda :-) :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leann Re: Następnym Bondem powinien byc... IP: *.dclient.hispeed.ch 06.02.06, 18:47 eee nie powiedzialabym ze jak na lekarstwo...spotkalam calkiem sporo ;) no i sa duuuzo bardziej przystojniejsi niz brytyjczycy i... no nie tak sztywni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Następnym Bondem powinien byc... 06.02.06, 19:46 Czasem rzeklabym, ze moze nawet nazbyt swobodni... Gdzie ty spotkalas sporo przystojnych Irlandczykow??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IRA Re: Następnym Bondem powinien byc... IP: 212.160.236.* 07.02.06, 08:33 Jak to przystojnych Irlandczyków jest jak na lekarstwo? A Liam Neeson, Aidan Quinn, Gabriel Byrne? Oni to sroce spod ogona wypadli? A następnym Bondem powinien być Eric Bana, bo jest fantastyczny !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul De Long Re: Następnym Bondem powinien byc... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 21:21 > Clive Owen jest dla mnie jakis taki drewniany. Moze to dobor rol, nie wiem ale > dla mnie facet nie ma charyzmy. no no właśnie jakis taki, niby męski, niby przystojny ale nie ma tego feelingu w oczach, buarkowaty jest - taki Paweł Deląg hehe Odpowiedz Link Zgłoś
jedenkruczek Re: Następnym Bondem powinien byc... 10.02.06, 08:34 Paweł Deląg i Paul De Long czy oni nie są... są... no... podobni do siebie. Chyba mi nie powiesz, że nie go nie lubisz. No może nie ma takiego polotu jak facet z rewii na lodzie, ale z drugiej strony nie widziałem go w tv jak pali duńską flagę, więc chyba nie jest tak źle. Odpowiedz Link Zgłoś
kejcak Re: Następnym Bondem powinien byc... 06.02.06, 21:57 No wlasnie tez sie zgodze, ze Brosnan byl genialnym Bondem. I jak dla mnie najlepszym ze wszystkich. Szkoda, ze juz mu podziekowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudi ridz Re: Polski Bond:)! IP: *.185.broadband3.iol.cz 06.02.06, 19:06 BEAN.....Mr.BEAN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seb Re: Następnym Bondem powinien byc... IP: *.skynet.net.pl 06.02.06, 19:31 Rupert Everett byłby idealny, gdyby nie to, że jest gejem. Niby to nie przeszkadza ,ale jednak dziwnie by się go oglądało w roli macho, na którego widok kobiety mdleją :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarki Re: Następnym Bondem powinien byc... IP: *.derbynet.pl 06.02.06, 19:40 .....jedyny prawdziwy facet do roli bonda to sylwester stalon-jego niesamowite kreacje filmowo aktorskie rambo,rocky nie widze nikogo innego. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strażnik teksasu Chuck Norris IP: *.acn.waw.pl 06.02.06, 19:42 Przecież to oczywiste. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poli Re: Następnym Bondem powinien byc... IP: *.54.18.99.telsat.wroc.pl 06.02.06, 19:59 A ja bym w tej roli widzial Hugh Jackmana. Szkoda tylko, ze to Australiczyk - nie bedzie mial brytyjskiego akcentu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jjjnjankowski Re: Następnym Bondem powinien byc... 06.02.06, 20:04 daniel day-lewis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arija Re: Następnym Bondem powinien byc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 21:17 Tak Hugh Jackman! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann@ Re: Następnym Bondem powinien byc... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 20:42 Oczywiście znów Brosnan, albo Bartosz Opania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Władysław Re: Następnym Bondem powinien byc... IP: *.lodz.mm.pl 06.02.06, 20:50 Na pewno nie kobieta. Z czarnoskórych też nie bo albo wyglądają zbyt konfekcyjnie albo nie pasują do roli Bonda jak znakomity Samuel Jackson Lee. Rogera Moora nikt nie przebije. Więc kto ? nie wiem !!!! I to jest najciekawsze... Odpowiedz Link Zgłoś
dodonika Re: Następnym Bondem powinien byc... 06.02.06, 20:57 Bogus Linda, Olaf Lubaszenko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Jaroslaw K. Andrzej Lepper i jego siekiera! IP: *.dsl.quicknet.nl 06.02.06, 21:19 Odpowiedz Link Zgłoś
nowyaaa Re: Następnym Bondem powinien byc... 07.02.06, 19:34 dodonika napisała: > Bogus Linda, Olaf Lubaszenko Marlon Brando www.kultciala.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quazi JA IP: *.pikonet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 21:38 Bez skromności powiem że byłbym najlepszy, ale to nie dla mnie i tak już sie za mną za dużo kobiałek ogląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaylordfucker Re: Następnym Bondem powinien byc... IP: *.tsi.tychy.pl / *.tsi.tychy.pl 06.02.06, 21:38 Robert Deniro bo nadaje sie do kazdej roli i nie zrobi lipy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rudu Re: Następnym Bondem powinien byc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 22:31 Danny DeVito :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ules Re: Następnym Bondem powinien byc... IP: *.5.15.vie.surfer.at 06.02.06, 22:37 Edward Norton-moze fajtlapowaty,ale w sumie spoko koles,moze napisalby jeszcze scenariusz...apropos,Robbie Williams-z tymi tatuazami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micek Re: Zakościelny.I juz. IP: *.cap.east.verizon.net 06.02.06, 23:20 Cilian Murphy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vital Remains Re: Następnym Bondem powinien byc... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.02.06, 23:21 To oczywiste. Bondem, ratującym wszechświat i jego okolice przed demonicznymi bliźniakami będzie nienaganny Jacek Żakowski, a jego dziewczyną powabna Joanna Senyszyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrowa 2 Re: Następnym Bondem powinien byc... IP: *.ipt.aol.com 07.02.06, 00:17 Nikt z was nie mam racji. Jedynie Pan Gosiewski . Bo jest meski , ma prezencje i charyzme ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek! Re: Następnym Bondem powinien byc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 23:34 No chyba nie podlega dyskusji, że Rysio z Klanu ;} Odpowiedz Link Zgłoś
adalbert_august Re: Następnym Bondem powinien byc... 07.02.06, 03:17 odpowiedz jest oczywista........David Beckham a bpnd-dziewczyna wiadomo ze Vic i maja gwarantowany przeboj kasowy (szczegolnie w Japonii) Odpowiedz Link Zgłoś
adalbert_august Re: Następnym Bondem powinien byc... 07.02.06, 03:19 ... a tak na powaznie :D James Purefoy...tylko on Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Następnym Bondem powinien byc... IP: *.devs.futuro.pl 07.02.06, 11:19 jason statham z transportera Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Następnym Bondem powinien byc... 07.02.06, 11:38 Gość portalu: kasia napisał(a): > jason statham z transportera __ Nie nie nie! Tylko nie Statham! James Bond ma byc prawdziwym dzentelmenem, a jedonczesnie twardym facetem. Jason Statham to typowy cockney wideboy! Odpowiedz Link Zgłoś