Dodaj do ulubionych

Najlepszy Polski Krytyk Filmowy

• tombraider1 Re: Najlepszy Polski Krytyk Filmowy 18.02.03, 22:49
      Ja bardzo lubie Jana Olszewskiego oraz Tadeusya Sobolewskiego. Olszewskiego
      dlatego ze nikt nie potrafi pisac tak jak on, a Sobolewskiego za metafizyke w
      odcyztzwaniu filmow.
    • Gość: Paweł Najlepszy Polski Krytyk Filmowy IP: stvnc* / 192.168.181.* 21.02.03, 11:26
      1. Bartosz Żurawiecki
      2. Bożena Janicka
      3. Tadeusz Sobolewski
      • Gość: maciej Re: Najlepszy Polski Krytyk Filmowy IP: *.hultz-73.ndsu.NoDak.edu 27.02.03, 21:31
        Jak to sie stalo ze nikt nie wspomnial Jana Olszewskiego? Jego recenzje byly
        glownym powodem dla ktorego kupowalem FILM. Dzieki niemu kino stalo sie dla
        mnie wazne.
        A swoja droga to szkoda mi FILM-u, tak sie zeszmacil...
    • Gość: Giles De'Ath Re: Najlepszy Polski Krytyk Filmowy IP: *.przysucha.sdi.tpnet.pl 27.03.03, 10:22
      NIE WIEM KTO JEST NAJLEPSZY, ALE WIEM KTÓRY JEST NAJGORSZY..
      JAN OLSZEWSKI - ANALIZOWANIE "SZKLANEJ PUŁAPKI" JAK FILMÓW BERGMANA TO PO
      PROSTU IDIOTYZM!!!!
      • Gość: Lucy Re: Najlepszy Polski Krytyk Filmowy IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.03, 20:52
        Bartosz Zurawiecki jest najlepszy.(szkoda,ze Swiat Filmu upadl,to bylo przez 3
        nry swojego istnienia moje ulubione pismo fillmowe)
        Ale takze Michal Chacinski-bardzo blyskotliwy,inteligentny i obiecujacy.
        • Gość: kasja Re: Najlepszy Polski Krytyk Filmowy IP: *.srem.sdi.tpnet.pl 10.08.03, 09:57
          O, myśle,że najlepszy z wszystkich jest Żurawiecki! Z
          nikim się tak nie zgadzam.
          pzdr
          kasja
          p.s. lubię też chacinskiego.
    • Gość: krytyk Re: Najlepszy Polski Krytyk Filmowy IP: 172.16.3.* 11.08.03, 12:13
      najlepszy jest Kałużyński i basta!!!
      • Gość: Janka Re: Najlepszy Polski Krytyk Filmowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.03, 14:01
        Kałużyński jest postacią komiczną, ma polot ale często nie ogląda filmów i
        plecie bzdury (choć jest zabawny przy tym). Ja zdecydowanie wolę słuchać i
        czytać znawców kina : J. Płażewski, T. Sobolewski, B. Michałek (już niestety
        nieżyjący).
        • monikate Re: Najlepszy Polski Krytyk Filmowy 01.10.03, 08:38
          Zygmunt Kałużyński!!!! Po nim długo nikt.
    • Gość: rege Re: Najlepszy Polski Krytyk Filmowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.03, 18:44
      Płażewki za to, że jest znawcą i pisze naprawdę analityczne teksy. Szczerba za
      nieugiętość (choć czasami przesadza), Sobolewski za lekkość pióra.
      • Gość: Mossakowski Przypominam wszystkim kogo ostatecznie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 15:24
        uznalismy za najgorszego:

Giles De'Ath napisał(a):
        NIE WIEM KTO JEST NAJLEPSZY, ALE WIEM KTÓRY JEST NAJGORSZY..
        JAN OLSZEWSKI - ANALIZOWANIE "SZKLANEJ PUŁAPKI" JAK FILMÓW BERGMANA TO PO
        PROSTU IDIOTYZM!!!!

W kategorii "najlepszy krytyk" nie wyłoniono jeszcze kandydata, więc ze wzgledu
        na niepotrzebne utudnienia dla czytelników forum, powodujące tylko chaos,
        zawęźmy wybór do literki "M".
    • Gość: Seth Re: Najlepszy Polski Krytyk Filmowy IP: *.icpnet.pl 13.10.03, 14:05
      Z. Kaluzynski. Od zawsze i na wieki wiekow. Amen.
    • Gość: renata Pietrasik i Płażewski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.03, 18:30
      Wiedzą o czym piszą i piszą co myślą a przy okazji znają się na rzeczy
    • jonyszko Tadziu Sobolewski 14.10.03, 14:57
      A nie wqurwia Cie jak Tadziu opowiada zakonczenia filmow w swoim
      cotygodniowym "Kocham Kino"? Wiem, ze nie ma to zwiazku z jego pisaniem i
      erudycja, ale powinien sie hamowac, bo wszystko, co najpiekniejsze w kinie,
      niszczy....
    • Gość: ronin Re: Najlepszy Polski Krytyk Filmowy IP: *.chello.pl 22.10.03, 01:04
      Ja lubię czytać "Kino" i składam ukłon w stronę redakcji pisma i wszystkich
      współpracowników
    • Gość: gość_Z_kosmosu @__$<PC<L IP: *.teleton.pl 31.10.03, 00:18
      )#_ RP _G) <OV Pietrasik WRIPv mdk3292=-888888 Sololewski jidwcvu[0244888
      5663@#%)))%^&(@ Szczerba ($%%~&%*(@))@#($^_&* Płażewski
    • ulster Re: Najlepszy Polski Krytyk Filmowy 05.03.04, 22:50
      Wojciechowskiego też lubię ale samej gazety FILM nie. Polecam KINO, to jest
      prawdziwe pismo o filmach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka