joolz 28.12.02, 08:59 Naprawde baaardzo zacny film, szczegolnie dobre aktorstwo, rekomendacji nie trzeba, bo nagrodzony zostal Zlota Palma, dawno nie widzialem tak dobrego filmu z Wloch Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grimel Re: Pokoj syna IP: *.provider.pl / *.gazeta.pl 28.12.02, 14:34 Nic dziwnego bo tych włoskich filmów w Polsce jest jak na lekarstwo, a to że Pokó Syna jest dobry, to jest fakt, podpisuję się pod tym obiema rękami... widziałem go co prawd we Włoszech już dawno ale polecam... już w styczniu GF wprowadza go ponoć do kin . Oby to miało miejsce w całej Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefil Re: Pokoj syna IP: 212.76.37.* 29.12.02, 10:58 Gość portalu: grimel napisał(a): > Nic dziwnego bo tych włoskich filmów w Polsce jest jak na lekarstwo, a to że > Pokó Syna jest dobry, to jest fakt, podpisuję się pod tym obiema rękami... > widziałem go co prawd we Włoszech już dawno ale polecam... już w styczniu GF > wprowadza go ponoć do kin . Oby to miało miejsce w całej Polsce. Wejdzie 15 stycznia, dystrybutorem jest Gutek. Film jest swietny, ale nie dla wszystkich kilka osob urwalo sie z seansu, ale ludziom, ktorzy nie oczekuja od kina tylko fabryki snow- POLECAM! Widzialem go na pokazie przedpremierowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Pokoj syna IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.02, 18:18 3 stycznia wejdzie, nefil nie wpuszczaj ludzi w maliny!!! Film jest boski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rg Re: Pokoj syna IP: *.chello.pl 29.12.02, 01:36 POKÓJ SYNA wchodzi do kin w piątek, 3. stycznia 2003 roku i będzie wyświetlany w 15 kinach. Serdecznie zapraszam. Kolejnym filmem włoskim będzie CZAS RELIGII Marco Bellocchio, który będzie w polskich kinach od maja 2003r. Pozdrawiam serdecznie i życzę Wam Wszystkim dobrego Nowego Roku. Roman Gutek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canta Re: Pokoj syna IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 03.01.03, 00:00 Roman! Jesteś NAJLEPSZY!!!!! Dzięki za wszystkie filmy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
radio.minus Re: Pokoj syna 04.01.03, 12:24 ja lubię takie kino, ale tym filmem sie troszkę zawiodłam... może miałam zły nastrój który zepsuło gadające towarzystko dwa rzędy dalej... i wychodzący co chwilę ludzie... ------------- dziennikarka Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Pokoj syna 04.01.03, 15:26 Byłam wczoraj. Podobał mi się. Bardzo dobra, wyciszona gra. Stosunkowo mało znani aktorzy, więc film sprawia wrażenie autentyku. Spore wrażenie zrobił na mnie ojciec, nie mogący się pogodzic ze stratą syna, ciągle rozpamiętujący ten nieszczęsny telefon, wzywajacy go do pacjenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yarek Re: Pokoj syna IP: 212.76.37.* 04.01.03, 17:26 Aktorzy malo sa b. znani, ale we Wloszech, w Polsce po prostu rzadko graja filmy z Italii, dziwne, ze Pokoj Syna wchodzi dopiero teraz, choc powstal w 2000 roku, ale coz gawiedz woli ogladac Hollywoodzkie szmiry... Odpowiedz Link Zgłoś