Dodaj do ulubionych

Pokoj syna

28.12.02, 08:59
Naprawde baaardzo zacny film, szczegolnie dobre aktorstwo, rekomendacji nie
trzeba, bo nagrodzony zostal Zlota Palma, dawno nie widzialem tak dobrego
filmu z Wloch
Obserwuj wątek
    • Gość: grimel Re: Pokoj syna IP: *.provider.pl / *.gazeta.pl 28.12.02, 14:34
      Nic dziwnego bo tych włoskich filmów w Polsce jest jak na lekarstwo, a to że
      Pokó Syna jest dobry, to jest fakt, podpisuję się pod tym obiema rękami...
      widziałem go co prawd we Włoszech już dawno ale polecam... już w styczniu GF
      wprowadza go ponoć do kin . Oby to miało miejsce w całej Polsce.
      • Gość: nefil Re: Pokoj syna IP: 212.76.37.* 29.12.02, 10:58
        Gość portalu: grimel napisał(a):

> Nic dziwnego bo tych włoskich filmów w Polsce jest jak na lekarstwo, a to że
        > Pokó Syna jest dobry, to jest fakt, podpisuję się pod tym obiema rękami...
        > widziałem go co prawd we Włoszech już dawno ale polecam... już w styczniu GF
        > wprowadza go ponoć do kin . Oby to miało miejsce w całej Polsce.
        Wejdzie 15 stycznia, dystrybutorem jest Gutek. Film jest swietny, ale nie dla
        wszystkich kilka osob urwalo sie z seansu, ale ludziom, ktorzy nie oczekuja od
        kina tylko fabryki snow- POLECAM!
        Widzialem go na pokazie przedpremierowym
        • Gość: kasia Re: Pokoj syna IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.02, 18:18
          3 stycznia wejdzie, nefil nie wpuszczaj ludzi w maliny!!!
          Film jest boski!!!
    • Gość: rg Re: Pokoj syna IP: *.chello.pl 29.12.02, 01:36
      POKÓJ SYNA wchodzi do kin w piątek, 3. stycznia 2003 roku i będzie wyświetlany
      w 15 kinach. Serdecznie zapraszam. Kolejnym filmem włoskim będzie CZAS RELIGII
      Marco Bellocchio, który będzie w polskich kinach od maja 2003r. Pozdrawiam
      serdecznie i życzę Wam Wszystkim dobrego Nowego Roku. Roman Gutek
      • Gość: canta Re: Pokoj syna IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 03.01.03, 00:00
        Roman! Jesteś NAJLEPSZY!!!!! Dzięki za wszystkie filmy!!!!
    • radio.minus Re: Pokoj syna 04.01.03, 12:24
      ja lubię takie kino, ale tym filmem sie troszkę zawiodłam... może miałam zły
      nastrój który zepsuło gadające towarzystko dwa rzędy dalej... i wychodzący co
      chwilę ludzie...

-------------
      dziennikarka
    • eela Re: Pokoj syna 04.01.03, 15:26
      Byłam wczoraj. Podobał mi się. Bardzo dobra, wyciszona gra. Stosunkowo mało
      znani aktorzy, więc film sprawia wrażenie autentyku. Spore wrażenie zrobił na
      mnie ojciec, nie mogący się pogodzic ze stratą syna, ciągle rozpamiętujący ten
      nieszczęsny telefon, wzywajacy go do pacjenta.
      • Gość: yarek Re: Pokoj syna IP: 212.76.37.* 04.01.03, 17:26
        Aktorzy malo sa b. znani, ale we Wloszech, w Polsce po prostu rzadko graja
        filmy z Italii, dziwne, ze Pokoj Syna wchodzi dopiero teraz, choc powstal w
        2000 roku, ale coz gawiedz woli ogladac Hollywoodzkie szmiry...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka