Gość: Ewa IP: 213.199.198.* 04.06.06, 21:40 nie ogladam horrorow ale chciala bym wspolnie z przyjaciolmi obejrzec cos dobrego na dvd jake znacie bardzo dobre filmy tego typu z gory wielkie dziki za pomoc w wyborze filmu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zed Re: najbardziej przerazajacy horror jaki ogladali IP: *.kom / *.os1.kn.pl 05.06.06, 15:11 Shutter - Widmo, Inni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: najbardziej przerazajacy horror jaki ogladali IP: *.pl 05.06.06, 15:18 Uwielbiam Alieny, a szczególnie polecam jedynkę czyli "Ósmego pasażera Nostromo". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heikt Re: najbardziej przerazajacy horror jaki ogladali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 16:09 interesujace sa filmy takashiego miike - gra wstepna (audition - jak was nie znudzi, to bedzie niezle), nieodebrane polaczenie, rzecz jasna ichi the killer (rzeznia!), nie wiem czy uda sie znalezc inne filmy, ale na pewno sa to obrazy wyjatkowe! poza tym dosc niezly jest Freaks z chyba 1932 roku. i 'nie ogladaj sie teraz" z donaldem sutherlandem. Odpowiedz Link Zgłoś
zajacpoziomka The Changeling i The Ring !! 05.06.06, 20:57 Pierwszy to absolutna klasyka gatunku i nie wypada go nie widzieć. Drugi może nie jest dziełem sztuki, ale na mnie zrobił niesamowite wrażenie, szczególnie jak się siedzi w trzy osoby na sali kinowej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
llukiz Re: najbardziej przerazajacy horror jaki ogladali 06.06.06, 00:31 "the ring" sobie obejrzyj www.imdb.com/title/tt0298130/ Odpowiedz Link Zgłoś
marco60 Re: najbardziej przerazajacy horror jaki ogladali 08.06.06, 13:03 Piła1 i Piła2 Teksańska masakra piłą mechaniczną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukas Re: najbardziej przerazajacy horror jaki ogladali IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.06.06, 18:46 Ja polecam Blair witch project. To jest horror. Jeszcze jak sobie myślałem że to się im wydażyło naprawde to miałem ciary przez cały film. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eidżent smiff Re: najbardziej przerazajacy horror jaki ogladali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 22:41 omen (oryginalny jak na razie) Odpowiedz Link Zgłoś
brytfanka88 Re: najbardziej przerazajacy horror jaki ogladali 09.06.06, 03:24 "The shining" z J. Nicholsonem. Jak dla mnie przerazajacy. Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Polecałbym... 09.06.06, 09:24 "Powstały z martwych". Wprawdzie nie jest to horror lecz warto (moim zdaniem) go obejrzeć. Dodatkowo wskazywałbym na "Nocne zło" - film zrealizowany na podstawie opowiadania Kinga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: Polecałbym... IP: 157.25.9.* 09.06.06, 10:30 popieram "Lśnienie" i jak dla mnie film chyba z 82 roku " zemsta po latach", jescze dzis na wspomnienie tego filmu trzesą mi sie flaki. kiedys szukałam go w wypozyczalnich ale niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: om Re: Polecałbym... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 13:10 zemste mozna kupic w merlinie, ale po latach nie robi juz takiego wrazenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Re: Polecałbym... IP: *.kom / *.os1.kn.pl 11.06.06, 17:50 Dokładie, oglądałem to ostatio bo tak wszyscy zachwalali i średie to. Odpowiedz Link Zgłoś
czumczum Re: najbardziej przerazajacy horror jaki ogladali 09.06.06, 15:04 Jak dla mnie "Ciemności" ("Darkness") to film, który zrobił na mnie największe wrażenie. Natomiast na "Klątwie" się nieźle uśmiałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 zależy co lubisz 09.06.06, 19:25 a mnie horrory nie przerażają, bardziej boję sie thrillerów, bo one są prawdziwe i mozna wyobrazic sobie że to dziweje sie naprawde brr. co do horrorów, to kiedys były naprawde dobre 1. omen (stary) 2. koszmar z ulicy wiązów 3. laleczka chucky 4. egzorcysta 5. obcy (ew.) 6. lśnienie a te dzisiejsze wcale nie straszą, al ejak chcesz nowy to moze 1. Egzorcyzmy Emily Rose (naprawdę dobry, polecam) 2. Ring 3. zejście-descent )podobał mi sie) 4. osada, ni estraszny ale ciekawy, choć bardziej podobało mi sie "Braterstwo wilków" - podobna tematyka, super zakończenie 5. inni - super film, al enie straszny, bardziej ciekawy ze względu na zakończenie 6. no i ostatnio modny "Silent Hill" widziałam, średni, ale horror prawdziwy Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: najbardziej przerazajacy horror jaki ogladali 09.06.06, 19:50 Jedyny horror, który mnie przeraził to "The thing" Carpentera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Re: najbardziej przerazajacy horror jaki ogladali IP: *.kom / *.os1.kn.pl 11.06.06, 17:52 Mnie "The thing" wogóle nie przeraziło, ale dobry film. Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch Re: najbardziej przerazajacy horror jaki ogladali 09.06.06, 20:57 Mgła - robi wrażenie! Odpowiedz Link Zgłoś
shiva772 Re: najbardziej przerazajacy horror jaki ogladali 09.06.06, 23:30 Miasteczko Tween Peaks, nic mnie tak nie przeraziło jak ten serial. Autentycznie nic. Nawet teraz jak wspominam niektóre sceny to mi się robi gęsia skórka. Odpowiedz Link Zgłoś
john_malkovitch Proszę... 12.06.06, 02:26 horror.com.pl/filmy/soc.php?PHPSESSID=894f2964d50bf3f995882d7a1d0e6626 Odpowiedz Link Zgłoś