Gość: ajax_17 IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 23.07.06, 22:20 Czy ktos napisze mi pokrotce, o co chodzi w serialu oficer? To ten z Szycem. Nie chcialo mi sie ogladac, a teraz boje sie ze ziomale sie spytaja i wyjde na leszcza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: P Re: Serial Oficer IP: 80.54.27.* 24.07.06, 09:58 www.filmpolski.pl/fp/index.php/1214136 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie to forum Re: Serial Oficer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 12:32 Czytać pewnie tez nie bedzie ci sie chcialo wiec pogodz sie z tym-wyjdziesz na leszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Serial Oficer 24.07.06, 14:34 Z Sofii do Warszawy przybywa dwóch najlepszych bułgarskich policjantów. Zadanie pozornie brzmi prosto: zlokalizować i odzyskać mikrofilm, na którym znajdują się materiały kompromitujące bułgarskiego ambasadora. Na miejscu spotykają swój kontakt, właśnie owego Oficera. Śledztwo zaczyna się komplikowac, gdyż odnalezieniu mikrofilmu próbuje przeszkodzić ochrona ambasady... Generalnie kawał dobrego kina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj_krewetka Re: Serial Oficer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 16:48 no i najlepsza była ta scena jak ten Marokańczyk krzyknął: "Wal się ty pedale", a tamten myślał że to naprawdę i się walnął, hłe hłe, a dopiero później się okazało, że oficer był tylko kapralem, myślałam że zejdę, bo tego to chyba nikt się nie spodziewał Odpowiedz Link Zgłoś