przypadek 28.07.06, 19:31 Paweł T. Felis dostał u mnie czerwoną kartkę za Braci Grimm. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rysiek Re: Era Nowe Horyzonty. Pasjonujące kino nudy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 19:39 nie oglądałem ale nie podoba mi się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stoper Re: Era Nowe Horyzonty. Pasjonujące kino nudy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 16:52 Gość portalu: rysiek napisał(a): > nie oglądałem ale nie podoba mi się > Ja też nie, ale bardzo mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłopak z agory Półkownik FELIS IP: *.jjs.pl 28.07.06, 21:55 Niezbyt pokrzepiająco brzmią wypowiedzi samego Hopkinsa, który twierdzi, że zagrał tu rolę życia - aktor tej klasy zasługuje na scenariusze z zupełnie innej pułki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stoper Re: Półkownik FELIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 16:50 Gość portalu: chłopak z agory napisał(a): >z zupełnie innej pułki. > Chyba pułku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nino nie pasjonujący Felis - w dodatku etykę zawodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 23:09 dziennikarza pogrzebał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch Re: nie pasjonujący Felis - w dodatku etykę zawod IP: *.chello.pl 12.08.06, 15:16 Paweł T. Felis jest dla mnie najbardziej wiarygodny spośrod wszystkich dziennikarzy filmowych w Polsce. Pozdrawiam go przy okazji bardzo. Bardzo mi teraz żal, że nie widziałam "Paragwajskiego hamaka". Odpowiedz Link Zgłoś