Dodaj do ulubionych

Jeździec bez głowy

IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 01.03.03, 13:18
Film ma niepowtażalny klimat. W ciągłej ciemnośći lub półmroku
ważą się losy spisku o fortunę a Jeździec ścina głowy na
polecenie czarownicy, tylko której? Poza kilkoma zgrzytami jak
np. podniesienie dorosłej kobiety na konia jedną ręką, film
jest godny polecenia.
Obserwuj wątek
    • Gość: MAGGI^ Re: Jeździec bez głowy IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.07.03, 09:29
      to talna klapa!!! film jest zrobiony berzo sztucznie, malo
      srtaszny, powtarzajace sie fakty, nieeee mi sie ten film wogole
      nie podobal!
      • Gość: Ton Re: Jeździec bez głowy IP: 81.210.22.* 11.07.03, 10:12
        Co to znaczy "powtarzajace sie fakty"?
        Moim zdaniem to swietny film z fenomenalnym klimatem, jak na Tima Burtona
        przystalo. A ze to bajka nie wszystko (podnoszenie kobiety...) jest na serio.
        Ja zdecydowanie polecam.
        • frolix Re: Jeździec bez głowy 11.07.03, 10:43
          Gość portalu: Ton napisał(a):
          > Moim zdaniem to swietny film z fenomenalnym klimatem, jak na Tima Burtona
          > przystalo. A ze to bajka nie wszystko (podnoszenie kobiety...) jest na serio.

Takie filmy właśnie powinno się nazywać bajkowymi. Fantastyczne zdjęcia, choć
          fabuła taka sobie, ale nie o fabułę przecież chodzi. Ciekaw jestem tylko,
          dlaczego tytuł jest "Jeździec bez głowy". Pewnie wzięło się ze starego
          tłumaczenia. Myli mi się z książką Mayne'a Reida, gdzie wszystko ma racjonalne
          wytłumaczenie.
    • Gość: Adi Re: Jeździec bez głowy IP: *.gdc.pl / 192.168.3.* 20.10.03, 10:07
      Film zupełnie bez sensu. Jedna wielka nuda...
    • Gość: kizia Re: Jeździec bez głowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.03, 14:04
      O Boże co za nuda!!! Film jest idiotyczny, taki sztuczny i bez jakiegokolwiek
      sensu. Gra aktorów daje dużo do życzenia. Nie wiem po co kręci się takie filmy.
      To jest film z tych filmów o których kilka dni po oglądnięciu już się nie
      pamięta. Beznadzieja i wogóle idiotyzm.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka