Gość: marcin IP: *.hsd1.il.comcast.net 15.12.06, 07:13 dzisiaj widzialem, polecam, Gibson'a nowy film nie boi sie brutalnosci, dobrze zrobiony, ciekawy, pelen akcji - polecam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcin Re: Apocalypto IP: 199.67.138.* 15.12.06, 20:03 no i... nie bede przeciez na sile pierniczyl :) zauwazylem ze nic o tym filmie nie slychac wiec wspominan :), zdecydowanie lepszy nie wiekszosc jakie widzialem w tym roku, a byl to raczej kiepski rok dla filmow Odpowiedz Link Zgłoś
wampuka Re: Apocalypto 15.12.06, 23:09 Nie wiem, czy aż tak kiepski. "Manderlay" i "Brokeback" na początku roku, później "Kupiec wenecki", "Volver", "Babel", a pomiędzy nimi mnóstwo ciekawych mniejszych, które teraz, po całym dniu pracy, nie chcą mi przyjść do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
troche_inny Re: Apocalypto 15.12.06, 23:13 wampuka napisał: > Nie wiem, czy aż tak kiepski. "Manderlay" i "Brokeback" na początku roku, > później "Kupiec wenecki", "Volver", "Babel", a pomiędzy nimi mnóstwo ciekawych > mniejszych, które teraz, po całym dniu pracy, nie chcą mi przyjść do głowy. To byl tragiczny rok jezeli chodzi o filmy.. A Brokeback... to zenada :( Odpowiedz Link Zgłoś
dzida001 Re: Apocalypto 16.12.06, 19:06 a ja celowo nie pójde na ten film, mimo iż u mnie w pracy rozdawali bilety za free, ostatnio oglądałam Babel, Plac Zbawiciela i nie mam ochoty oglądać nieco wyższych lotów lecz jednak komercyjnego filmu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronner Re: Apocalypto IP: 217.17.35.* 19.12.06, 16:33 Bez sensu. Przeciez Plac Zbawiciela i Babel to takze filmy komercyjne. Chyba nie sadzisz, ze krecono je bezkosztowo a pokazy odbywaly sie gratis? Natomiast jezeli chodzio Apocalypto - raczej bym polemizowal czy to film wyzszych lotow :) Dla mnie to byla strata czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
kapen Re: Apocalypto 20.12.06, 21:24 Polecić to go można i owszem, ale tylko miłośnikom kina akcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eno Re: Apocalypto IP: *.aster.pl 21.12.06, 22:44 Nie boi sie brutalnosci? Ja potym filmie uwazam ze Gibson ma jakis problem psychiczny. To 2h (stracone) tryskajacej krwi, scinanych glow i wyciaganych flakow. Ja rozumiem ze to brutalne czasy, ale mozna bylo cos za ta brutalnoscia pokazac. A tu nic. 2h latania po dzungli i ciecia sie. odradzam, zwlaszcza tym dla ktorych ogladanie flakow nie dostarcza przyjemnosci Odpowiedz Link Zgłoś