Dodaj do ulubionych

Apocalypto

IP: *.hsd1.il.comcast.net 15.12.06, 07:13
dzisiaj widzialem, polecam,
Gibson'a nowy film nie boi sie brutalnosci, dobrze zrobiony, ciekawy, pelen
akcji - polecam
Obserwuj wątek
    • Gość: portalu Re: Apocalypto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 18:13
      No i?
      • Gość: marcin Re: Apocalypto IP: 199.67.138.* 15.12.06, 20:03
        no i... nie bede przeciez na sile pierniczyl :) zauwazylem ze nic o tym filmie
        nie slychac wiec wspominan :), zdecydowanie lepszy nie wiekszosc jakie
        widzialem w tym roku, a byl to raczej kiepski rok dla filmow

• wampuka Re: Apocalypto 15.12.06, 23:09
          Nie wiem, czy aż tak kiepski. "Manderlay" i "Brokeback" na początku roku,
          później "Kupiec wenecki", "Volver", "Babel", a pomiędzy nimi mnóstwo ciekawych
          mniejszych, które teraz, po całym dniu pracy, nie chcą mi przyjść do głowy.
          • troche_inny Re: Apocalypto 15.12.06, 23:13
            wampuka napisał:

> Nie wiem, czy aż tak kiepski. "Manderlay" i "Brokeback" na początku roku,
            > później "Kupiec wenecki", "Volver", "Babel", a pomiędzy nimi mnóstwo ciekawych
            > mniejszych, które teraz, po całym dniu pracy, nie chcą mi przyjść do głowy.

To byl tragiczny rok jezeli chodzi o filmy.. A Brokeback... to zenada :(
    • dzida001 Re: Apocalypto 16.12.06, 19:06
      a ja celowo nie pójde na ten film, mimo iż u mnie w pracy rozdawali bilety za
      free, ostatnio oglądałam Babel, Plac Zbawiciela i nie mam ochoty oglądać nieco
      wyższych lotów lecz jednak komercyjnego filmu..
      • Gość: ronner Re: Apocalypto IP: 217.17.35.* 19.12.06, 16:33
        Bez sensu. Przeciez Plac Zbawiciela i Babel to takze filmy komercyjne. Chyba nie sadzisz, ze krecono je
        bezkosztowo a pokazy odbywaly sie gratis? Natomiast jezeli chodzio Apocalypto - raczej bym
        polemizowal czy to film wyzszych lotow :) Dla mnie to byla strata czasu...
    • kapen Re: Apocalypto 20.12.06, 21:24
      Polecić to go można i owszem, ale tylko miłośnikom kina akcji.
    • Gość: eno Re: Apocalypto IP: *.aster.pl 21.12.06, 22:44
      Nie boi sie brutalnosci? Ja potym filmie uwazam ze Gibson ma jakis problem
      psychiczny. To 2h (stracone) tryskajacej krwi, scinanych glow i wyciaganych
      flakow. Ja rozumiem ze to brutalne czasy, ale mozna bylo cos za ta brutalnoscia
      pokazac. A tu nic. 2h latania po dzungli i ciecia sie. odradzam, zwlaszcza tym
      dla ktorych ogladanie flakow nie dostarcza przyjemnosci
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka