asiek101 08.01.07, 22:15 Skoro daliśmy upust naszym negatywnym emocjom, to dla zrównoważenia podajmy tych, których lubimy nie wiedzieć czemu:) Moje typy: 1. Hugh Grant, 2. Woody Allen, 3. John Malkovich, 4. Sarah Jessica Parker Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ddr Moje typy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 22:26 1.Bill Murray 2. Edward Norton 3. Scarlett Johansson 4. Johnny Depp 5. John Turturro 6. Steve Buscemi 7. a i jeszcze Juliette Lewis ale wyłącznie w "Co gryzie..." Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: Lubię ją/go bez powodu 08.01.07, 22:29 sie wypowiem:) -Jack Nicholson -Johnny Deep ;) -Tom Hanks(za Cast Away, the Green Mile no i Forresta:) ) -Nicole Kidman (the hours) tak pewnie mi sie cos przypomni... o jeszcze Kevin Spacey...bezpowodowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddr Kevin Spacey IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 22:54 popieram; lubię też nie wiem dlaczego Gwyneth Pathrow, ale tylko w "Siedem" Odpowiedz Link Zgłoś
polowa5 Re: Kevin Spacey 23.01.07, 11:25 UWAZAM,ZE JEST GENIALNY.SZCZEGULNIE LUBIE"PODEJRZANYCH"ALE INNE ROLE TEZ MA SWIETNE.TO MOJ ULUBIONY AKTOR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chichi Re: Lubię ją/go bez powodu IP: *.dsl.bell.ca 09.01.07, 02:00 Kate Bates Stanley Tucci Kevin Klein Steve Martin Jan Kobuszewski Franciszek Pieczka Vincent D'Onofrio Sam Waterstone Sean Penn Jennifer Lopez Salma Hayek Edward Norton Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo Re: Lubię ją/go bez powodu IP: *.dip.t-dialin.net 09.01.07, 17:54 Mr Bean alias Rowan Atkinson Odpowiedz Link Zgłoś
malynils Re: Lubię ją/go bez powodu 09.01.07, 20:57 Kevin Spacey Al Pacino Keanu Reeves Ian McKellen Robert De Niro Jack Black Penelope Ann Miller Susan Sarandon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elmo Re: Lubię ją/go bez powodu IP: *.spray.net.pl 11.01.07, 17:12 1. Meryl Streep 2. Robert Redford 3. Roman Wilhelmi 4. Adolf Dymsza 5. Wojciech Pokora 6. Julianne Moore 7. Jack Nicholson ... ale nie moge powiedziec, ze nie wiem dlaczego? To po prostu sa wielcy aktorzy, a nie jakies tam betki ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anina Re: Lubię ją/go bez powodu IP: *.gprspla.plusgsm.pl 11.01.07, 18:30 Gary Oldman Giovanni Ribbisi Natalie Portman Kevin Spacey Juliette Binoche Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika142 Re: Lubię ją/go bez powodu IP: *.ipt.aol.com 11.01.07, 19:31 Gerry Butler Mike Myers Liv Tyler Edward Norton Geofrey Rush Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marika Re: Lubię ją/go bez powodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 02:06 1. Marcia Gay Harden 2. Tim Robbins 3. Ben Affleck 4. Drew Barrymore 5. Susan Sarandon 6. Jack Nicholson itd :)--> ale ta pierwsza jest the best :) Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Lubię ją/go bez powodu 12.01.07, 07:07 Z nienaszych: Dustin Hofmann Julia Roberts Salma Hayek (ale czemu??????) Keanu Reeves Henry Fonda Ottfried Fischer Liv Ullmann Z naszych: Artur Żmijewski Bożena Dykiel Grażyna Szapołowska Jan Kobuszewski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddr Sądząc po zliczeniu postów i osób IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 11:59 wychodzi że bardziej lubimy nie lubic niz lubić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Sądząc po zliczeniu postów i osób IP: *.chello.pl 20.01.07, 04:43 > wychodzi że bardziej lubimy nie lubic niz lubić Niestety, żadna nowość... :( Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Lubię ją/go bez powodu 13.01.07, 08:02 no i zapomnialem o faworycie :) Denzel Washington. Odpowiedz Link Zgłoś
erba Re: Lubię ją/go bez powodu 12.01.07, 11:25 Ethan Hawke Edward Norton Johnny Depp Bill Murray Steve Martin Michael Keaton Jack Nicolson Robert De Niro Kevin Spacey Viggo Mortensen Winona Ryder Liv Tyler Michelle Pfeiffer Odpowiedz Link Zgłoś
gondra Re: Lubię ją/go bez powodu 12.01.07, 17:56 Tak się zastanawiam i większosć aktorów lubię z jakichś konkretnych powodów. Ale jeśli chodzi o nie wiedzieć czemu to przychodzą mi na myśl: Drew Barrymore Julianne Moore Rene Zellweger Michelle Rodriguez Owen Wilson Bruce Willis Sam Rockwell Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinus Re: Lubię ją/go bez powodu IP: *.ghnet.pl 12.01.07, 21:01 Kasia Figura Nicolas Cage Helen Hunt Julia Roberts Harrison Ford Odpowiedz Link Zgłoś
uyu Re: Lubię ją/go bez powodu 12.01.07, 22:03 Marcello Mastroianni Silvana Mangano Dirk Bogarde Philippe Noiret Jean Paul Belmondo Jean Pierre Marielle Jean Yanne Odpowiedz Link Zgłoś
monikate Re: Lubię ją/go bez powodu 12.01.07, 22:21 Zapomniałam, Jean Reno! Harvey Keitel. Ech, ich jednak lubię z jakichś określonych powodów. Tak samo, jak uwielbiam Kate Winslet, bo jest podobna do mojej córki :) Odpowiedz Link Zgłoś
meetsue Re: Lubię ją/go bez powodu 13.01.07, 11:33 John Malkovich Nicolas Cage Roberto Benigni Jude Law Edward Norton Al Pacino Ewan McGregor Scarlett Johansson Gael Garcia Bernal Kevin Spacey Penelope Cruz Bill Murray Jim Carrey Adrien Brody Maciej i Jerzy Stuhr- kocham bezwarunkowo :) Andrzej Chyra w ogóle to nie wiem, czy lubię ich bez powodu. chyba jakieś powody by się znalazły. ale powiedzmy, że lubię ich mimo wszystko, czyli, w czym by nie zagrali :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nesta_fan Re: Lubię ją/go bez powodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.07, 09:14 Ja lubię: Charilize Theron Keanu Reves Sandra Bullock Angelina Jolie Brad Pitt Kevin Costner a polskich : Bartosz Opania Michał Żebrowski Maja Ostaszewska Karolina Gruszka Małgorzata Buczkowska Łukasz Simlat Odpowiedz Link Zgłoś
nesta_fan Re: Lubię ją/go bez powodu 23.01.07, 11:07 zapomniałam jeszcze o Agnieszce Grochowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
triskell Re: Lubię ją/go bez powodu 01.02.07, 04:54 Edward Norton Naomi Watts Kyle McLachlan Penelope Cruz Michelle Pfeiffer Irene Jacob John Cleese i cała reszta Pythonów Odpowiedz Link Zgłoś