Gość: Piotr IP: *.dip.t-dialin.net 16.02.07, 14:51 Nadal nie moge pojac:S Stallone zrobil swietny film. Sylwek jak wino czy co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wowo Re: Rocky Balboa IP: 62.29.136.* 16.02.07, 14:54 Bo Sly, wbrew pozorom, to całkiem inteligentny facet. Chociaż jak próbował u Liptona wykazać psychologiczną głębię "Rambo" to nie mogłem przestać się uśmiechać... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rudestus0700 Re: Rocky Balboa 16.02.07, 18:11 Że niby który film Sylwka jest taki dobry??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowo Re: Rocky Balboa IP: 62.29.136.* 16.02.07, 19:13 Jak się nietrudno domyślić po tytule wątku chodzi o najnowszą odsłonę Racky'ego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowo Re: Rocky Balboa IP: 62.29.136.* 16.02.07, 19:13 Rocky'ego, ofkoz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Rocky Balboa IP: *.dip.t-dialin.net 16.02.07, 20:17 obejrzalem wczoraj. Tym razem mile zaskoczenie,to nie tylko jadka i sen o kopczuszku o dziwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Rocky Balboa IP: *.dip.t-dialin.net 16.02.07, 20:19 Wow, ortograficzna klatwa jakas na tym watku(kopciuszku) Odpowiedz Link Zgłoś
rudestus0700 Re: Rocky Balboa 17.02.07, 10:04 Ciekawe. Z Rocky'ego pamiętam głównie pierwszą część( niezłą) i do bólu propagandową czwórkę z Dolphem Lundgrenem w roli Drago. To jest z kolei jeden z najśmieszniejszych filmów jeśli idzie o nagromadzenie propagandy amerykańskiej(Ci klaszczący towarzysze!). Nowej części jeszcze nie widziałem choć przyznam, że dotąd wypowiadałem się o niej jako jeden wielki żart. No bo jak można wiecznie kręcić to samo. Sylwek przecież jest , o ile się nie mylę starszy nawet od George' a Foremana. Z drugiej strony, jaka jest tak naprawdę wartość tych filmów. W jedynce było przynajmniej trochę prawdy o życiu początkującego boksera w USA i trochę rozrywki. Z każdą kolejną częścią jednak rozrywki ubywało chyba, że uznamy za nią obserwację iście spazmatycznego sposobu grania Stallone'a. Do tego bokserzy to śmieją się ze sposobu walki przedstawionego w tym filmie. Co więc takiego fajnego jest w nowej części? Zachęćcie jakoś do jej obejrzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowo Re: Rocky Balboa IP: 62.29.136.* 17.02.07, 12:03 Ponieważ jeden obraz to tysiąc słów, proponuję zapoznanie się z trailerem: www.youtube.com/watch?v=DttxKIA_AxU Ja filmu jeszcze nie widziałem. Trailer zachęcił mnie dużą dawką autoironii. Jeśli piszesz, że Rocky I zawierał trochę prawdy o życiu początkującego boksera w USA, to Rocky VI pokazuje zapewne trochę prawdy o życiu stetryczałego boksera. ;) Rocky chce udowodnić, że mimo wieku jeszcze nie wolno stawiać na nim krzyżyka. Jednocześnie to samo próbuje zrobić Stallone. I chyba mu się udało... :) Odpowiedz Link Zgłoś