m_antoinette 05.03.07, 10:54 Myślę,że to będzie genialny filmn.Widziałam sceny i zwiastuny...nie mogę się doczekać! Powalająca charatkeryzacja,ta dziewczyna z długimi włosami jest piękna:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mana_mana Re: The grudge 2:Klątwa 05.03.07, 14:34 Zwiastuny części piewszej skusiły mnie na poświęcenie mego cennego czasu i wybranie się do kina - były to godziny stracone.... Film był beznadziejny! Ani strszny, ani śmieszny, zakończenie beznadziejne. Co dziwne wszyscy poza mną do dziś się nim zachwycają. Coś przegapiłam? Jakiś ukryty wątek? Informacje przekazywane podprogowo? :/ @ część tego DZIEŁA raczej też nie będzie arcydziełam.... Odpowiedz Link Zgłoś
mana_mana Re: The grudge 2:Klątwa 05.03.07, 14:35 Oczywiście miało być "2 część" chociaż może faktycznie epitet "małpia część" lepiej oddaje jego charakter ;) Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: The grudge 2:Klątwa 05.03.07, 14:41 film ma japonska logike. moj chlopak cos mi tlumaczyl, ze to tylko kawalek jakiegos komiksu, czy cos w ten desen, tyle, ze nie potrafie powtorzyc, bo znudzilam sie w polowie wywodu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
n0one Re: The grudge 2:Klątwa 05.03.07, 16:17 > znudzilam sie w polowie wywodu ;) ...a najpewniej przestalas rozumiec, o co mu chodzi tudziez najzwyczajniej w swiecie sluchac przestalas - typowe ;) Ale to prawda, film na kilometr pachnie 'skosnym' mysleniem i podejsciem, ale to nie powinno dziwic, skoro: "Directed by Takashi Shimizu"... Odpowiedz Link Zgłoś