Gość: szatanista IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.03, 19:50 dziekuje za odrzucenie projektu o. lubaszczenki, dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: next Re: Wybrano projekty filmowe wspierane przez pańs IP: *.lubin.dialog.net.pl 08.05.03, 22:13 też jakoś się nie zmartwiłem, co nie znaczy, że inne będą lepsze. kolesie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frytka xtra! IP: *.acn.waw.pl 08.05.03, 22:42 To chyba pierwszy raz kiedy powszechnie wiadomo: 1.ile kasy 2.kto dzieli 3.kto dostał i na co Nie pisano tylko o zasadach:czy dostają filmy które same na siebie nie zarobią czy też te najwybitniejsze.stąd nie wiadomo co miał Szołajski czy Lubaszenko.I szkoda ze w komisji był ktoś kto stał również w kolejce do kasy. Wszystko z możliwych kwestii zobiektywizowania subiektywnego wyboru OK tylko ten nieszczęsny Gliński. Ale i tak gratulacje dla ministra.trzeba teraz trzymać paluchy aby za tą kasę gnioty nie powstały.Ja bedę trzymał-od rąk i od nóg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Re: xtra! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 10:31 Tak naprawdę prawie wszyscy z komisji (może poza Różewiczem i Kołodyńskim)prędzej czy później staną w kolejce. Dobre jest to, że decyzje nie sa podejmowane anonimowo, a zainteresowany nawet nie słucha dyskusji przed decyzją. Powoływanie do komisji ludzi niezainteresowanych - filmowych emerytów to utopia. Przcież u nas nawet reżyserzy w okolicy 80 - ki rwą się do kamery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frytka Ustapie miejsca w komisji braciom Lumiere... IP: *.acn.waw.pl 09.05.03, 12:43 ...straszym w koncu nalezy ustepować. To moze rezyserow w losowaniu,albo zamiast nich ksiezy.... Wazne jest że jest juz jakas procedura i wydawac sie moze ze teraz bedzie mniej pod "stolem".Zaproponuj,prosze jakis inny dobor ludzi do komisji. Szczerze mowiac nie mialbym nic przeciw gdybys i mnie tam umiescił. Sam sie nie zgłosze bo wrodzona niesmiałość mi nie pozwala..... pozdr m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Wybrano projekty filmowe wspierane przez pańs IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 19:02 Dlaczego odrzucono projekt Barczyka? To chyba aktualnie nasz najbardziej utalentowany rezyser. Stawiac go w jednym szeregu z Lubaszenka to juz przesada. Lukasz trzymaj sie...i nakrec film na miare swoich mozliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś