Gość: Justi IP: 213.199.198.* 14.06.03, 19:07 rewelacja! najlepszy film na jakim byłam od lat, zabawny i wzruszający jednocześnie, polecam na poprawę humoru Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kleo Re: Wpadka IP: *.acn.pl 25.06.03, 15:02 film był zaskakująco feministyczny, mometami zabawny i jego wielkim plusem był niebanalny koniec. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anul Re: Wpadka IP: *.acn.pl 29.06.03, 22:17 scenariusz filmu sam w sobie bardzo banalny ale film zrobiony - moim zdaniem- świetnie. Mieszanka komedii i dramatu, polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: claudel Re: Wpadka IP: *.citicorp.com 27.06.03, 09:12 mi też się bardzo podobał, poryczałam się jak bóbr Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek1976 Re: Wpadka 27.06.03, 10:08 bardzo przyjemny, mily filmik tez sie poplakalam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Wpadka IP: *.uk.ihost.com 27.06.03, 13:22 Podobal mi sie, ale jest dosc niespojny - zmiana konwencji z lekkiej komedii na dramat moim zdaniem zbyt gwaltowna. Odpowiedz Link Zgłoś
xmarcinx Re: Wpadka 04.07.03, 09:34 Przyjemny film wart pójścia. Trochę "damski" ale faceci nie będą się nudzić a zrobią przyjemność swojej dziewczynie lub żonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Wpadka IP: *.tpsgc.gc.ca 10.07.03, 21:20 Film naprawde godny zobaczenia. Komedia polaczona z dramatem - male angielskie miasteczko, kobieta 40-letnia zakochuje sie w dwudziestoparolatku... Czy mozna sie otwarcie przyznac do kochania tak mlodego kochanka? Czy ich romans przetrwa? Czy jest prawdziwy? A co na to jej przyjaciolki? Dziewczyny szykujcie chusteczki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpilka Re: Wpadka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.03, 18:01 "Dzięki" za tak pochlebne recenzje! Ten film to naprawde wpadka! Dałam się zwieść pozytywnym opiniom niektórych widzów i...rozczarowanie wieczoru. Nudne filmisko, którego nie ratują nawet -szczątkowe - elementy angielskiego humoru. Żalosna wersja "Bridget Jones 10 lat później". A bohaterki, jeżeli wzbudzają uśmiech, to tylko politowania. NIE POLECAM! a nawet ZDECYDOWANIE odradzam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: Wpadka IP: 212.14.1.* 17.08.03, 23:28 film nie najwyzszych lotow, przeznaczony raczej dla kobiet dojrzalych, ktore podzielaja problemy glownych bohaterek- zdesperowanych czterdziestolatek permanentnie szukajacych faceta.ich rozmowy bywaja irytujace i nudne.pare smiesznych sytuacji, ktore raczej pobudzaja do u-smiechu niz glosnego, szczerego smiechu.byly uczen glownej bohaterki, potem jej kochanek i niedoszly maz, jest lakomym kaskiem.warto chociazby popatrzec.no i oczywiscie okazji do uronienia lzy bez liku, szczegolnbie w drugiej polowie.moze byc, ale bez rewelacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Wpadka IP: *.astermedia.pl 20.08.03, 22:32 Wpadka to coś jakby Bridget Jones 20 lat później .Momentami miałam wrażenie , że komuś zbrakło talentu; reżyserowi? aktorom? a może scenarzyście? Jednak zawirowania akcji przynoszą sytuacje tak zaskakujace że ... polecam . Odpowiedz Link Zgłoś
franzmaurer Re: Wpadka 24.08.03, 22:52 Super filmik na wakacje... To ma być kino rozrywkowe a nie "bardzo mądry film o głupich 40-tkach z angielskiego zadupia"... no i taki jest :))) Polecam Odpowiedz Link Zgłoś