magdax78 14.10.07, 22:14 wiecie moze jakie filmy maja wydac? podobno ma ich byc 7 pewnie bedzie kill bill I i II, pulp fiction ...co jeszce? slyszalam ze zaczynaja od sin city...prawda to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaija Re: tarrantino w dzienniku IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.10.07, 22:49 Tak, zaczynają od Sin City, a filmy mają być jego jako reżysera oraz te, do których pisał scenariusze. Tak, czy inaczej, na mnie tym razem szczególnie nie zarobią, ale to na marginesie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsi Re: tarrantino w dzienniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 00:22 Jak już gdzieś pisałem;) "Jeżeli "Dziennik" da Kill Bille to będzie totalna porażka. Dawali je już i to chyba za darmo do swojej gazety (oczywiści mam je oba). Szykuje się 7 filmów więc chyba jednak te Kill Bille będą, bo co innego dadzą? Ja bym sobie życzył(;P) w wersji bez Kill Billa następujące filmy (biorę pod uwagę tylko filmy, w których Tarantino jest reżyserem lub scenarzystą - tak napisane było w opisie serii): 1. Sin City (pewniak ;P) 2. Wściekłe psy 3. Urodzeni mordercy 4. Cztery pokoje 5. Od zmierzchu do świtu 6. Jackie Brown 7. Mokra robota. Jeżeli byłby jeszcze jeden film w serii musiałbym już wybierać Kill Billa. Wydaje mi się, że moja lista jest mało prawdopodobna i jednak "Dziennik" wypuści te pozostałe w swoich magazynach Kill Bille. Byłoby super gdybym się mylił!!!" Dodatkowo chyba nie będą tacy naiwni żeby znowu dawać Pulp Fiction, skoro to ten film otwierał całą Kinotekę dziennika?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsi Re: tarrantino w dzienniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 12:25 Kolekcja: Sin City Jackie Brown Kill Bill vol.1 Kill Bill vol.2 Cztery pokoje Pulp Fiction Od zmierzchu do świtu Wg. mnie tragiczne posunięcie Dziennika z Pulp Fiction. Kill Bille jeszcze zniosę! Trzeba będzie zrobić przerwę w kolekcjonowaniu;) Odpowiedz Link Zgłoś
niedo-wiarek Re: tarrantino w dzienniku 20.10.07, 11:28 Jedyny w miarę nieorgany tytuł to "Sin City" (pewnie na dodatek w wersji kinowej). Pozostałe pozycje już w różnych gazetkach były. Nie bardzo więc wiem, do kogo to jest skierowane. Amatorzy tanich filmów już i tak większość tych rzeczy mają, a fani Tarantino na pewno też. Odpowiedz Link Zgłoś