Dodaj do ulubionych

Tatry/ Bieszczady

19.05.12, 09:54
Szukam chetnych do wypadu w Tatry lub Bieszczady- koniec maja. Jesli nie macie z kim wybrac sie w gory a chcecie odpoczac, dajcie znac, sama szukam ludzi do podrozy.
Obserwuj wątek
    • koham.mihnika.copyright dyc w Tatrach jeszcze snig nt 19.05.12, 10:07

• swiete.jeze Re: Tatry/ Bieszczady 19.05.12, 10:36
      A chcesz dołączyć do innej grupy (w Bieszczady)?
      • kasztanka80 Re: Tatry/ Bieszczady 19.05.12, 10:48
        Jasne, ale musze koniecznie jechac koncem Maja, nie wysiedze dluzej w domu,nosi mnie. Jesli termin odpowiada to z checia sie wybiore.
        • swiete.jeze Re: Tatry/ Bieszczady 19.05.12, 13:01
          24-27.05, ale trochę za wcześnie się pochwaliłam, bo miejsca się rozeszły:S
    • gazetopolaczek Re: Tatry/ Bieszczady 19.05.12, 14:09
      Powiedz, że ten wątek to podpucha, bo jakoś nie mogę uwierzyć, że są osoby gotowe jechać w góry z osobą, czy osobami o których kompletnie nic nie wiedzą.
      • kasztanka80 Re: Tatry/ Bieszczady 19.05.12, 15:22
        o matko, spac razem bedziemy? nie chce jechac sama wiec szukam chetnych. Co w tym dziwnego? Mama dalej za reke Cie prowadza:-P
        • mumia_ramzesa Re: Tatry/ Bieszczady 19.05.12, 15:37
          A slyszalas o roznych dziwnych wypadkach w Tatrach?
          • kasztanka80 Re: Tatry/ Bieszczady 19.05.12, 15:56
            Rozmowa dotyczyla Bieszczad. Oczywiscie,ze slyszalam dlatego nie chce jechac sama,proste.
            • sumire Re: Tatry/ Bieszczady 19.05.12, 17:52
              a nie sądzisz, że jednak we własnym towarzystwie może być bezpieczniej i przede wszystkim fajniej niż z całkiem nieznajomą osobą?
              taak, dużo po górach sama chodzę, stąd moje skrzywienie ;)
            • mumia_ramzesa Re: Tatry/ Bieszczady 19.05.12, 18:17
              Wg Ciebie bezpieczniej jest jechac z obcymi osobami niz samej?
    • kasztanka80 Re: Tatry/ Bieszczady 19.05.12, 17:59
      Boje sie sama, pewnie nawet z mapa bym sie zgubila. Raz bylam sama w Zakopcu i chodzilam tylko po dolinach. Bieszczad jakos sie boje,moze dlatego ze bylam tam tylko raz.To jak nie ma chetnych?
      • zamysleniee Re: Tatry/ Bieszczady 19.05.12, 18:09
        sama się boisz, a z jakimś oszołomem z internetu co nie znasz, nie?
      • mumia_ramzesa Re: Tatry/ Bieszczady 19.05.12, 18:12
        Co to znaczy "nawet z mapa"? Mape i kompas trzeba miec i umiec ich uzywac.
        Bieszczady sa duzo trudniejsze jesli chodzi o orientacje w terenie, ale na szlaku nie powinnas sie zgubic.
        Bieszczadow, bo Bieszczady odmieniaja sie tak jak Beskidy (bo niby dlaczego mialyby inaczej?).
        • gazetopolaczek Re: Tatry/ Bieszczady 19.05.12, 18:30
          Tak się akurat składa, że obie formy są poprawne, co zresztą nie ma najmniejszego znaczenia. A wracając do autorki wątku, to wziąłbym Cię maleńka w te Bieszczady, pokazałbym jak korzystać z mapy, kompasu. Kilka ciekawych rzeczy i miejsc w tych górkach też mógłbym Ci chętnie pokazać. Niestety termin jest dla mnie zupełnie nierealny, gdybyś reflektowała na przełom lipca i sierpnia, to ja bardzo chętnie. Zastanów się jeszcze.
      • sumire Re: Tatry/ Bieszczady 19.05.12, 18:21
        to jedź w Beskidy - Żywiecki, Śląski, tam idzie się od schroniska do schroniska, nie da się zgubić.
        Tatry są całkiem dobrze oznakowane, o ile chodzisz uważnie, w dobrej pogodzie, mierzysz siły na zamiary i trzymasz się znaków we właściwym kolorze, nie próbując wynajdować skrótów, zgubić się bardzo trudno (zwłaszcza, że w Tatrach samotność na szlaku jest zjawiskiem baaardzo rzadkim).
        nie chcę tu namawiać do bógwiejakich wyczynów, ale założenie z gatunku 'nawet z mapą bym się zgubiła' uważam za błędne. jeśli człowiek losu nie kusi, to się nie zgubi. a nigdy nie wiesz, czy wybierając się z kimś, nie skończysz jednak na samotnej włóczędze (bo się nie dogadacie).
        • kasztanka80 Re: Tatry/ Bieszczady 19.05.12, 18:26
          Ale sie czepiacie- szukam ludzi,sama sie boje- fakt.
          A czy sie trafi oszolom czy nie- loteria- najwyzej zostawie ta osobe po wyjsciu z autobusu,co za problem. Jak z nia pogadam troche to bede wiedziala z kim mam doczynienia. Nie potrzebuje rad ani pouczen- szukam ludzi, kto nie zainteresowany niech sie nie wypowiada. Nie potrzebuje psychologa. Senkju.
          • zamysleniee Re: Tatry/ Bieszczady 19.05.12, 18:33
            A czy sie trafi oszolom czy nie- loteria- najwyzej zostawie ta osobe po wyjsciu
            > z autobusu

np o i wtedy to tak jakbyś sama się wybrała

Jak z nia pogadam troche to bede wiedziala z kim mam
            > doczynienia.

no tak, bo świra można poznać od razu
            a tak poza tym - powodzenia
          • sumire Re: Tatry/ Bieszczady 19.05.12, 18:33
            o, przepraszam najmocniej - starałam się doradzić, nie czepiać.
            za to tym postem zrobiłaś sobie reklamę, która raczej towarzystwa na szlaku ci nie przysporzy.
            • zamysleniee Re: Tatry/ Bieszczady 19.05.12, 18:35
              sumire napisała:

> o, przepraszam najmocniej - starałam się doradzić, nie czepiać.
              > za to tym postem zrobiłaś sobie reklamę, która raczej towarzystwa na szlaku ci
              > nie przysporzy.

nie czepiaj się
              w końcu autorka napisała - senkju :D
          • mumia_ramzesa Re: Tatry/ Bieszczady 19.05.12, 18:37
            No tak, a potem Hrabia zalozy kolejny watek "Ale te baby sa glupie".
            Cos czuje, ze ew. towarzysz podrozy sam Cie zostawi tuz po wyjsciu z autobusu.
            • kasztanka80 Re: Tatry/ Bieszczady 19.05.12, 18:48
              Sumire, nie tyczylo sie to do Ciebie. Tobie akurat dziekuje za rady.
              Sluchajcie ludzie, szukalam ludzi a niektorzy z Was jak te hieny oceniaja czy powinnam jechac sama czy nie itd......
              Weszlam aby zadac konkretne pytanie dostac odp- odnosnie wyjazdu w Bieszczady. A ze Polacy maja to do siebie ze oceniaja,to wlasnie sami daliscie temu dowod.

Napisalam,ze nie potrzebuje waszej opini,czy madrze robie jadac i szukajac ludzi. Ja po prostu szukam ludzi, tyle w temacie.
              A teraz drogie kobiety, klepcie w ta klawiature ile w lezie zeby mnie zlinczowac za to ze chce jechac z ludzmi w Bieszczady.

Wiedzialamze latwiej byloby sie z facetem dogadac .
              • mumia_ramzesa Re: Tatry/ Bieszczady 19.05.12, 19:29
                > Wiedzialamze latwiej byloby sie z facetem dogadac .

O tak, zwlaszcza jak mu zaoferujesz to i owo. Trzeba bylo od razu walic na forum Mezczyzna, po co owijac w bawelne?
                • simply_z Re: Tatry/ Bieszczady 19.05.12, 21:35
                  zapytaj na forum turystyka albo moze na forum o gorach?
                  czasami ludzie tak sie poznają.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka