Dodaj do ulubionych

Zmuszona do myślenia

04.02.08, 12:45
jedyną formą wyrazu aktorskiego, jaką ta pani opanowała, jest rozdziawianie buzi. Kiedy Keira Knightley (a nie Khightly, jak to widać w podpisie zdjęcia) otwiera usta i robi "O" to znaczy, że właśnie myśli albo coś przeżywa. Potwierdza to kilka obejrzanych filmów z jej udziałem oraz zaskakująco zbieżne opinie znajomych:)
Obserwuj wątek
    • jan_maliniak Zmuszona do myślenia 04.02.08, 14:40
      A ja się nie zgodzę. W "Dumie i uprzedzeniu" jest świetna.
    • barenaked.lady a można by napisać w jakimś widocznym miejscu 05.02.08, 07:39
      z kim ten wywiad? bo tak widoczne jest tylko nazwisko dziennikarza.
    • Gość: M. Zmuszona do myślenia IP: *.univ.szczecin.pl 06.02.08, 11:19
      Niezwykle utalentowana aktorka, zna swoja wartosc.

PS polecam POKUTE.
      • Gość: zonk zależy od filmu IP: *.24.net.pl 06.02.08, 18:18
        w piratach z karaibów Keira wypadła blado. wyraźnie pełniła tam rolę maskotki, wybitnie źle dobranej. Co innego w "Doktor Żywago". Tam Keira ukazuje pełnię swoich wdzięków, wspaniałą mimikę i emocje.
        • carlottka Re: zależy od filmu 10.02.08, 20:39
          Gość portalu: zonk napisał(a):

> w piratach z karaibów Keira wypadła blado. wyraźnie pełniła tam rolę maskotki,
          > wybitnie źle dobranej. Co innego w "Doktor Żywago". Tam Keira ukazuje pełnię sw
          > oich wdzięków, wspaniałą mimikę i emocje.

oj, nie mogę się zgodzić - w "Doktorze Żywago" Keira była beznadziejna. Po
          pierwsze wogóle nie pasowała do roli Lary, po drugie robiła okropne miny (ten
          jej uśmiech z wysuniętą dolną szczęką i zmarszczonymi brwiami brrr...). Nie
          uważam, by był to jakiś szczególny aktorski popis, wypadła bardzo niekorzystnie
          i zepsuła mi cały film swoją obecnością. W sumie szkoda, bo w innych produkcjach
          mi się podobała.
    • Gość: e. Zmuszona do myślenia IP: 193.24.200.* 06.02.08, 18:53
      świetny wywiad :) pokazuje ze keira to nie tylko kolejna
      hollywood'zka gwiazdeczka.
    • Gość: Tumuch Zmuszona do myślenia IP: *.range86-131.btcentralplus.com 06.02.08, 19:05
      A ja ja uwielbiam, wyglada przeslicznie, ma tak delikatna urode. Prawda jest, ze
      bardziej pasuja jej role kostiumowe. "Duma i uprzedzenie" jest jej najlepszym
      filmem !!! One jest po prostu naturalna i za to ja podziwiam. Aha i jeszcze
      jedno .... mily ma glos ;-) Pozdrawiam
    • Gość: szmakrobak Re: Zmuszona do myślenia IP: *.lanet.net.pl 06.02.08, 19:22
      oj tak! zgadzam sie,wlasnie mialam napisac to samo, wiecznie rozdziawione usta
      jak u ryby, czy to w filmie czy na fotach dyskfalifikuja ją w moich oczach.
      przeciez nie ma wystajacych zebow zeby japy nie mogła domknąc
      • ptasia Re: Zmuszona do myślenia 06.02.08, 19:45
        > przeciez nie ma wystajacych zebow zeby japy nie mogła domknąc

A właśnie, że coś w tym jest - widać wyraźnie, że ma zły zgryz, szczególnie na
        zdjęciach z profilu
        • Gość: Ben Hacker Chciałbym ją mydlić mydełkiem FA... IP: 212.180.160.* 06.02.08, 20:51

A "Pokuta" to gniot. BTW.
        • Gość: mada Re: Zmuszona do myślenia IP: *.chello.pl 06.02.08, 23:03
          Podpisuję się pod tym. Ta 'aktorka' wygląda zawsze tak, jakby miała astmę, a to
          może zarżnąć najlepszą rolę. Ktoś wyżej wypowiadał się na temat jej miłego głosu
          - uważam, że to bzdura. Keira mówi tak, jakby jej szczęka była wciąż zaciśnięta,
          gra jedną miną, a co do Pokuty - film ma niezłe momenty, ale zdarzają się też
          nudne, romantyczne dłużyzny.
    • Gość: pentagon8 to gwiazdy mysla???? IP: *.hcl.ox.ac.uk 06.02.08, 22:32
    • Gość: jezyu!!!!! krzysztoft kwaitkowski co za debil IP: *.hsd1.or.comcast.net 06.02.08, 22:52
      na banalne pytania idioty dziewczyna wykazala sie niebywala inteligencja i elokwencja, a ten debil spuentowl...nie zamierzasz rzucac aktorstwa? co za tepy buc
    • Gość: pita Zmuszona do myślenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 00:38
      Całkiem mądrze gada:) Ale, niestety, patrzeć na nią nie mogę. Ta
      koszmarna wada zgryzu (mieć tyle forsy i nie zafundować sobie
      aparatu do korekcji ?!)...
    • Gość: helz Darusia IP: *.cust.tele2.pl 07.02.08, 00:44
      Na pierwszym zdjęciu wygląda jak Darusia z warszawy.
      Darusia kiedyś dużo się puszczała, ale teraz "wyrosła".
    • Gość: Kaska_30 Zmuszona do myślenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.08, 08:04
      Zazdrość ludzka rzacz.
      • Gość: Kaska_30 Re: Zmuszona do myślenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.08, 08:04
        rzecz oczywiście
    • Gość: obserwator Zmuszona do myślenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 08:20
      niezłe opinie!! gratuluję!! tak jakby zły zgryz miał wpływ na dobre
      aktorstwo!! Dziewczyna jak na swój młody wiek osiągnęła naprawdę
      wiele, a przy tym z jej wypowiedzi wynika że ma poukładane w głowie!!
      wszystko przed nią i mam nadzieję że z biegiem czasu nie zmieni
      obecnego dystansu do sławy i popularności. Dla porównania proponuję
      nasze rodzime gwiazdeczki, równie śliczne mniej utalentowane, ale
      ządne sławy za wszelką cenę !! Dajcie przykład choć jednej polskiej
      aktorki tak znanej, a jednocześnie z taki dystansem do swoich
      osiągnieć!!
    • Gość: gosc Re: Zmuszona do myślenia IP: 195.116.132.* 07.02.08, 08:54
      jak obrazacie polske B to wypad z naszego kazimierza dolnego wcw..e z warszawki
      po co przyjezdzacie do kazimierza dolnego wypad z naszej polski B siedzcie w
      swojej smierdzacej warszawie a z naszego kazimierza wypad
      • Gość: gosc Re: Zmuszona do myślenia IP: 195.116.132.* 07.02.08, 09:02
        a na mazury tez jezdzicie tak obrazacie ze biedne i zacofane ale jak chcecie
        odpaczac od smrodow wielkich miast to zwiewacie do polski B jedzcie sobie na
        slask tam jest super powietrze
    • Gość: gosc123456 Zmuszona do myślenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 11:35
      Według mnie to ona się tylko kreuje na "myslącą", nawet w tak
      krótkim artykule widać niekonsekwencję pomiędzy tym co mówi, a co
      robi... żal...
    • Gość: Kasiula Zmuszona do myślenia IP: *.autocom.pl 07.02.08, 12:21
      tak... zgadzam sie z moją imienniczką- zazdrość ludzka rzecz... ;)
    • Gość: oes Re: Zmuszona do myślenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.08, 15:30
      zazdrosne buraki i ćwoki jesteście
      fajna aktorka
      nie lubisz jej - to nie pisz o niej chamskich tekstów
      ja lubię filmy z jej udziałem a nie lubię np. Jandy ale jej nie obrażam
    • Gość: emilly Zmuszona do myślenia IP: *.library.tudelft.nl 07.02.08, 16:18
      keira jest przesliczna i wspaniale gra
      bezinteresowna polska zazdrosc sie klania

• Gość: implant A gdzie są cycki tej pani ?? IP: 212.244.174.* 07.02.08, 16:48
    • Gość: agii Zmuszona do myślenia IP: 57.66.197.* 10.02.08, 20:35
      Zmuszona do myslenia....KTo!!!? Z artykulu wiemy ze...Angelika, a
      jej matka to Mc Donald ...
      Beznajdzieja, zeby napisac -calkiem niezly- artykul nie
      uwzlgedniajac dosc WAZNEGO szczegolu...
      Brawo dla autora!!!
    • easz Zmuszona do myślenia 15.02.08, 14:11
      >Od szóstego roku życia wiedziałam, że chcę zostać aktorką. Nie po to, >by
      zdobyć sławę i fortunę. Fascynował mnie świat fantazji. Wyobrażałam >sobie, że
      wcielam się w postaci z bajek i wywołuję w ludziach emocje. >Tę dziecięcą
      naiwność staram się w sobie pielęgnować.

Ten fragment skojarzył mi się z bohaterką Burz z Uczty Babette Karen Blixen - tą
      młodziutką aktorką, która uległa iluzji sztuki, fikcji w codzienności; to samo
      oderwanie od rzeczywistości, marzycielstwo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka