bryt.bryt 08.02.08, 13:53 Autorowi recenzji zyczylbym wiecej dystansu do filmu. Ja jestem pod wrazeniem tego filmu, chociaz byle co mnie nie zadowala. Polecam wizyte w kinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gupi Królestwo *** IP: *.multimo.gtsenergis.pl 08.02.08, 14:08 Do opisu natomiast nie pasuje refleksyjne zakończenie - które szanowny redaktor pominął. Jak coś do teorii nie pasuje - wykreślić. Prawdziwy profesjonalista.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolio Królestwo *** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.08, 16:35 Widac że PAWEŁ T. FELIS nie widział filmu tylko naczytał się bzdur i p....... jak połamany. Film niczego nie próbuje nam wmówic i jako rozrywka jest doskonały. Polecam serdecznie, kawał dobrego kina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz dwóch agentów IP: *.cpe.netcabo.pt 08.02.08, 17:25 trumny są dwie Film, jak to film, nic specjalnego, ciekawe sceny walki (chociaż czasami absurdalne), a ignorancja Amerykanów czasem bardzo zabawna (przykłąd - sekcja robiona przez kobietę, chociaż wcześniej ostrzegano ją że nie moze tego robić...). Terroryści też s,ą pokazani jak ludzie, powtarzający ciągle jedna sentencje za tym dziadkiem bez palca... Wszytsko uproszczone do bólu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kania Re: dwóch agentów IP: *.chello.pl 08.02.08, 18:36 Film kiepski. Scena walki na poziomie Rambo. Rzygać się chce od idealizacji amerykańskich agentów... Morał "Zabijemy ich wszystkich" płytki i przewidywalny. Miernota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ćwik Królestwo: g...g...g...USmani Ratują Świat 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.08, 23:59 jak zwykle najcudowniejśi amerykanie ratują świat i pokonują niecnych terrorystów. Szkoda że tak dobrze z terrorystami im idzie tylko na filmach a w realu zadowalają się mordowaniem dzieci. Propagandowe g...no na poziomie ruskich filmów z wczesnych lat 50- tych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maddog/Tekstowisko Królestwo *** IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.02.08, 00:18 Smieszny pan Felis! Czasem naprawde warto obejrzec film dokladnie, naprawde. Pamieta pan slowa wypowiedzialne przez Fleury ego do Janet- co prawda wyjawione pod koniec filmu: "Zabijemy ich wszystkich". Zwrocil pan uwage z czym bylo to skontrowane? I co, nadal zadnych wnioskow? Moze nie pasuje do zalozonej tezy? Nie zauwazyl pan wewnetrznej walki w strukturach armii Krolestwa? Za trudne, co? Al-Ghazi; czy on czasem nie zginal? Jakos panu umknelo. Lepiej bylo przyczepic sie do pifpaf. Pozdrawiam ozieble. No coz, czasem dobrze jest zrozumiec film. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick Re: Królestwo *** IP: *.icpnet.pl 10.02.08, 10:23 powiem szczerze, wiadomo jest, że film amerykanski z wykorzystaniem sprzętu wojskowego musi być trochę wyidealizowany - było o tym w jakimś artykule gazety, ale akurat w przypadku tego filmu nie zauważyłem powiewającej wszędzie amerykańskiej flagi, może zabrakło jakiegoś czarnego charakteru po stronie amerykanów (no chyba, że ten burak, opowiadający kiepskie dowcipy), ale uważam, ze film jest niezły i wcale nie przypomina innego amerykańskiego szajsu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iou Re: Królestwo *** IP: 82.210.179.* 14.02.08, 00:20 Film słabiutki. Szkoda więcej pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwona.sukienka1 Re: Królestwo *** 18.02.08, 01:17 Film świetny,trzymajaący mocno w napieciu.Gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzg recenzja recenzji IP: 78.52.225.* 24.02.08, 23:35 redaktorek z g-wna przeczytala jakas recenzje w internecie i ocenia film jakby go ogladal co za bladz i jeszcze wmawia takie bzdury ja pier..d zwolnic niech kartofle kopie Odpowiedz Link Zgłoś