Gość: Jaceloth IP: *.icpnet.pl 23.08.03, 23:41 Nie widziałem tego filmu, ale czy to przeszkadza, żeby zamieścić swoją opinię?Dialogi drewniane, papierowe postacie, ale trzyma w napięciu (220V). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dementi Re: Intacto IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 25.08.03, 22:29 Jakie to kino europejskie jest inne od amerykanskiego! Siadasz i pomalutku fabula cie wciaga coraz bardziej i bardziej. Wszystko bez fajerwerkow i halasu. Bardzo polecam wszystkim, ktorzy uwazaja ze maja farta i tym obarczonych pechem. To naprawde dobry film. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozka Re: Intacto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.03, 23:42 Ja jeszce nie wiem czy jestem szczęściarą czy pechowcem:d owinnam to zobaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adamski Re: Intacto IP: 192.160.110.* 26.08.03, 10:28 Uwazam ze ten film to totalne nieporozumienie dawno nie widzialem takiej bzdury , kobiety gonia na ten film dla Sbaragli ale w porownianiu z jego rola w Ciudadates sin limites to bylo wielkie ZERO. Totalnie wymyslona i nieprawdopodobna fabula. Niewarto!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krytyk Intacto - zimna story ... IP: *.nd.e-wro.net.pl 26.08.03, 15:03 Film jest orginalny , ale mowa o przeslaniu to nieporumienie , bowiem rezyser filmu jest tagze autorem scenariusza i napewno chodzilo mu tu o inteligentny rozrywkowy triller oraz gre z widzem . Historia jest zimna i przekobinowana w fabule - mamy tu wiele elemetow typowo hiszpanskich . Ten debiut mlodego matadora jest wmiare udany - nagrody i nominacje u siebie . Minusem filmu jest rok produkcji , radze wiec obejrzec go na DVD lub w telewizji - Canal+ . Moja ocena:*** - zadowolenie i nie zadowolenie , in plus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Intacto IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.03, 00:02 PRZESZKADZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak nie widziales to sie nie odzywaj!!!!!!!!!!!!!! film niezly. trzeba troszke poglowkowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw Re: Intacto IP: 213.17.172.* 08.09.03, 12:16 pogłówkować? wszystko jest jasne od początku prawie, ten hazard mógł byc naprawdę lepszy!!! owad? można wymyslić coś lepszego. film całkiem średni. Odpowiedz Link Zgłoś