Gość: ed IP: 212.244.156.* 02.09.03, 14:51 kiepsciutkie.tacy aktorzy i taki szajs!wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kira Re: Nożownik IP: *.student.pw.edu.pl / 10.4.51.* 02.09.03, 23:15 rozbrajajaco glupi film. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ina Re: Nożownik IP: *.icpnet.pl 05.09.03, 12:13 oj nie ma co czasu tracić nawet... Ja niestety straciłam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bennie Re: Nożownik IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.03, 17:45 To jest bardzo smutny film o dwóch ludziach: dobrym i skrzywdzonym. Tylko zakończenie jakieś takie ...przewidywalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edziak Re:Hunted moze byc. IP: *.bulldogdsl.com 12.09.03, 10:13 Jak zwykle polski przetlumaczony tytul bez sensu, angielski lepiej brzmial The Hunted no bo i kto tam byl hunted dwa znaczenia tego slowa sie pokazuja - polowanie bo wszyscy poluja na Benita Del Toro'a i hunted w znaczeniu przesladowany przez przeszlosc tu mamy Tommiego instruktora ktorego dogania to co kiedys robil i widzi skutki swoich szkolen. Mi sie podobalo bo obu aktorow lubie zwlaszcza B.Del Toro. Nie jest to arcydzielo ale da sie obejrzec w deszczowy wieczor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Hejka Edziak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 13:33 Wydaje mi się, że to o czym mówisz, to byłoby "haunted", więc tytuł jest chyba mniej dwuznaczny, niż sugerujesz. Co nie zmienia faktu, że polski tytuł jest jak zwykle tandetny, ale taki już mamy kanon. Może lepszy byłby np. "Zaszczuty"? Ale na pewno nie przyciągnąłby do kin tylu naiwnych widzów, idących tam w nadziei, że zobaczą coś wartego 15 zł. Pozdrawiam olczyki@hot.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: despot Re: Nożownik IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.03, 17:14 jeju jaka bezdnadzieja, jesli komus podobali sie Ci aktorzy w ambitniejszych filmach to naprawde nie idzcie na ten film, tam sie nic nie dzieje.Fabula bezdnadziejna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: symeon Re: Nożownik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.03, 12:19 film takowy wartościowy jest ... podoba się mi pomysł polowania na myśliwych i ... klimat takowy .Jesienna rozrywka warta 15 zł Odpowiedz Link Zgłoś