Gość: Krzysztof IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.08, 17:01 I jak wrazenia?Byl juz ktos?Efekty 3D robia wrazenia?Podobno w Imaxach jest obraz analogowy ale chyba na wiekszym ekranie sa lepsze wrazenia niz w 'normalnym' kinie...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cynamowanilia Re: U2 3D 07.04.08, 10:28 Dla mnie super, przy pierwszym utworze ciary na plecach :))Czułam sie jakbym stała pomiedzy ludzmi na stadionie. Bono momentami na wyciągniecie ręki i poklepanie go po plecach.Polecam nie tylko fanom U2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Clark Kent Re: U2 3D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.08, 12:16 Cudownie, po prostu cudownie. Niejednokrotnie ma się ogromne złudzenie że się jest na stadionie, między ludźmi. Żeby jeszcze surround i bas w multikinie był ciutek lepszy, bo było głównie głośno, lepsze nagłośnienie to ja mam w domu ;) To było najlepiej wydane 30zł od dawna, niesamowity fun. Odpowiedz Link Zgłoś
sila Re: U2 3D 12.04.08, 22:19 Byłem dzisiaj. REWELACJA. Można z Bono przybić piątkę. Czasem można sie poczuć ze jest się wśród publiki czasem jak ktoś z ekpiy technicznej który stoi sobie z boku na scenie. Polecam nie tylko fanom U2. Odpowiedz Link Zgłoś
visenna_4 Re: U2 3D 26.04.08, 10:20 Byłam wczoraj i jestem cały czas pod wrażeniem. Idźcie do Imaxa, bo mają tam niesamowite nagłośnienie, a oto głównie w końcu chodzi...Obraz świetny, można było wyraźnie zobaczyć zespół i publiczność w akcji. Bono faktycznie był jak na wyciągnięcie ręki, można było sobie go dokładnie pooglądać ;-) Wydaje mi się, że w Multikinie efekt będzie gorszy, nie mają takich warunków technicznych... Odpowiedz Link Zgłoś