Gość: jay28 jak mozna dać 4 gwiazdki???2 i pół to jest max! IP: 191.254.17.* 10.10.03, 12:39 Jak mogliście mu dać 4 gwiazdki???? Ten gniot, nawet biorąc pod uwagę krwawą, przerysowaną stylistykę Rodrigueza od połowy już nie da się oglądać, a pod koniec mimo prawie ciągłego huku wystrzałów prawie że usnąłem z nudów. I ten zupełnie nie na miejscu patos pod koniec... Krwawa groteska, która z czasem przstaje być śmieszna i już jest tylko krwawa. GW robi się coraz bardziej koniunkturalna i nie mogę tego znieść, bo kiedyś naprawdę szanowałem zdanie waszych recenzentów. Szkoda, szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Storm Totalna Porazka, "Desperacja" kina komercyjnego IP: *.visp.energis.pl 11.10.03, 15:49 Dawno nie bylem na tak slabym i nieciekawym filmie. To byl jeden komercyjny z filmow Matrix, Speed, spiderman, traffic, i wiele, wiele innych. Nawet nie ma okreslenia jaki to byl naprawde gatunek filmu, polaczenie thrillera, komedii, fantasy, kina akcji. Nie chce juz mi sie nawet dalej pisac o tym filmie. Nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edziak Re: ujdzie w tloku IP: *.richmond-utcoll.ac.uk 13.10.03, 12:21 Nie rewelacja ale ma dobre momenty, M. Rurke wutoczyl sie z rynsztoka i pokazal ze potrafi grac. Dobry teks jak J.Depp kaze cos zrobic temu wasaczowi i pyta sie go "Are you Mexican or Mexican't " swietna gra slow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Nie ta gra słów chyba? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 01.11.03, 12:45 Obawiam się, że to było "mexicunt", a nie "can't". A co do filmu: lubię kino komercyjne, szedłem na Desperado 2 z niskimi oczekiwaniami, ale nawet to nie wystarczyło, by się nie zawieść. Film nudny ze względu na słaby, zbyt chaotyczny i stanowczo przekombinowany scenariusz. Do tego większość scen akcji jest źle wyreżyserowana. W szczególności zapamiętałem jazdę na motocyklach - moim zdaniem najgorszy wysokobudżetowy pościg jaki widziałem. To jest film może na oglądanie przy piwie w domu, ale w kinie dobre wrażenie robi tylko jego zwiastun (był zachęcający nawet po tym, jak już widziałem film :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIOMEK Re: Pewnego razu w Meksyku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.03, 15:32 Ostatnimi czasy nie widzialem gorszego g....1/2 filmu przespałem ale koledzy ogladający całóść zrozumieli z niego tyle co ja. Dziwne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sic Re: Pewnego razu w Meksyku IP: 212.160.72.* 23.10.03, 11:27 oglądałem i sam nie wiem co powiedzieć :) jeżeli ktoś idzie do kina z nastawieniem że jest to desperado 2 no to się ździebko pomyli i zaskoczy. Dla mnie to wygląda jak El Mariachi 2 a nie desperado... Desperado był dosyć rozrywkowy szybki i nieskomplikowany a druga częśc jest podobnie jak El Mariachi nieskomplikowana robiona metodą chałupniczą z tekstami ze scenami na które mógłby spokojnie wpaść średni na jeża student z filmówki :) i sam nie wiem czy drugi raz skuszę się na ten film.. G..wnem bym go nie nazwał ale napewno rozczarował tych którym Desperado się podobał... Pozatym ten boski Enrique (kisiel w majtkach :)) a Depp dwa kisiele w majtkach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana slabo tylko 3 IP: *.dip.t-dialin.net 23.10.03, 14:52 zawiodlam sie..cienki film..czesem przeblask dobrym tekstem--depp-np w tym filmie super..akcja, fabula..cieniutko (i co to jest kiesiel w gadkach? jeszzce zegos takiego nei mialam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sic Re: slabo tylko 3 IP: 212.160.72.* 24.10.03, 08:28 :) młoda jesteś to i mogłaś nie mieć dorośniesz to zobaczysz co to jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojt Re: Pewnego razu w Meksyku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.03, 15:59 Film ogolnie taki sobie, ale rola Deppapierwsz klasa!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aska Re: Pewnego razu w Meksyku IP: 217.164.248.* 30.10.03, 16:20 Co za nedza! Az mi szkoda czasu i pieiedzy na bilet. Zdecydowanie odradzam kazdemu z chocby miernym wynikiem w tescie na inteligencje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aska Re: Pewnego razu w Meksyku IP: 217.164.248.* 30.10.03, 16:20 Co za nedza! Az mi szkoda czasu i pieniedzy na bilet. Zdecydowanie odradzam kazdemu z chocby miernym wynikiem w tescie na inteligencje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piwo Re: Pewnego razu w Meksyku IP: 195.205.49.* 31.10.03, 19:27 moim zdaniem pierwsza część była bardziej wypasiona niż ta.Ale każdy ma swoje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belgarath Re: Pewnego razu w Meksyku IP: *.zfmol.us.edu.pl 05.12.03, 13:24 Unikać!!! Film długi i głupi. Odpowiedz Link Zgłoś