Dodaj do ulubionych

Nowy zwiastun Harry`ego Pottera

• Gość: firana Re: Nowy zwiastun Harry`ego Pottera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.08, 08:32
      Ogółem to może i nawet fajnie się zapowiada, ale nic nie pobije książki. Niech Ci, którzy czekają na premierę, najpierw wezmą się za książkę, a podczas premiery będziecie razem ze mną narzekać na daremnie wykonaną ekranizację ;)
    • Gość: firana Re: Nowy zwiastun Harry`ego Pottera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.08, 08:37
      a i Hermiono trzynaście. Jakbyś nie zauważyła filmowy RON całował się z LAVENDER BROWN -,-' To nie była filmowa HERMIONA *,*
    • badziewiak66 Re: Nowy zwiastun Harry`ego Pottera 30.10.08, 09:24
      według mnie to Harry winien jeszcze walczyć z Voldemoretm conajmniej przez 17 części. Co tam 7 czy 8 o tym samym, 17 to jest to. Gdyby tak szanowana autorka rozbudowała treść swoich książek i poświęciła całe tomy innym bohaterom świata czarodziejów było by ciekawiej i różnorodnie. A tak kisimy się w nieustannej rywalizacji
      Harrego i Voldemorta. Całkiem jak "Niewolnica Isaura".
    • Gość: ksgh BJ Re: Nowy zwiastun Harry`ego Pottera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.08, 09:49
      Super jest ksiązka!
    • Gość: fanka Re: Nowy zwiastun Harry`ego Pottera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.08, 10:30
      nie mogę się doczekać premiery....
    • Gość: karolcia Re: Nowy zwiastun Harry`ego Pottera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.08, 11:18
      mam nadzieje ze bedzie fajny :)
    • Gość: xxx Re: Nowy zwiastun Harry`ego Pottera IP: *.lowicz.mm.pl 30.10.08, 14:23
      6 czesc najlbardziej podobała mi sie z ksiązek. ;) zobaczymy jak bezie z filmem. ;P
    • Gość: nata.. Re: Nowy zwiastun Harry`ego Pottera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.08, 14:47
      Film pewnie będzie bardzo fajny.:) Lube HP.:)
    • Gość: puszka88 Re: Nowy zwiastun Harry`ego Pottera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.08, 15:27
      Film napewno bedzie bardzo fajny i oraz zajefajny
    • Gość: fanka! Re: Nowy zwiastun Harry`ego Pottera IP: *.ingram.com.pl 30.10.08, 15:27
      Aż mną zadrżało.. :D
    • Gość: fankaHP Re: Nowy zwiastun Harry`ego Pottera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.08, 16:18
      kocham ten film!!! już nie mogę się doczekać premiery:)!!
    • Gość: Gość Re: Nowy zwiastun Harry`ego Pottera IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.10.08, 16:21
      Uwielbiam Harry'ego. Wszystkie części wiele razy przeczytałam i nie mogę doczekać się filmu :)
    • Gość: Vun Re: Nowy zwiastun Harry`ego Pottera IP: *.toya.net.pl 30.10.08, 16:31
      Jak na film który reżyseruje David Yates (który sknocił HP5) zapowiada się ciekawie. Czyżby coś wyniósł z tej lekcji? :)
    • Gość: Gość Re: Nowy zwiastun Harry`ego Pottera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.08, 18:44
      Byłam zawiedziona poprzednią ekranizacją, ale mam nadzieję, że ta będzie lepsza...;)
    • Gość: Gość Re: Nowy zwiastun Harry`ego Pottera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.08, 18:47
      Ta pomyłka na początku jest żenująca... Ale co tam tytuł, treść jest ważna!
    • Gość: ... Re: Nowy zwiastun Harry`ego Pottera IP: *.acn.waw.pl 30.10.08, 19:06
      szkoda że będzie dopiero w lipcu !!!
      durny warnerbros ...
    • Gość: Lily Re: Nowy zwiastun Harry`ego Pottera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.08, 20:02
      po pierwsze to jest książka do eliksirów i to była włsność sneap'a
    • Gość: Majka Re: Nowy zwiastun Harry`ego Pottera IP: *.as.kn.pl 30.10.08, 20:40
      jak Hermiona pirdzielnela Harry'ego to sie ze smiechu poplakalam xdd
    • Gość: Olencja Re: Nowy zwiastun Harry`ego Pottera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.08, 20:43
      No to czekamy :)
    • Gość: ja Re: Nowy zwiastun Harry`ego Pottera IP: *.cust.tele2.pl 30.10.08, 22:24
      Gość: Fajna Książka - Fa
      Czytałam książke , świetna,zwłaszcza strasznie jest w tej jaskini jak w podziemnym jesiorze pływają zgnite ciała (fuuuuj) i smutne jest jak Dumbledore umiera (dupi Snape)
      i wogóle radzę najpierw przeczytać książke <atmosfera!>

ojoojjj kochane dziecko to może przeczytaj ostatnią część wtedy może zrozumiesz jaką rolę pełnił Snape:)
    • Gość: fankaHP Re: Nowy zwiastun Harry`ego Pottera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.08, 15:05
      zgadzam się z gościem pod pseudonimem "ja":)
    • Gość: Luna Re: Nowy zwiastun Harry`ego Pottera IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 31.10.08, 15:08
      ojaa..
      zwiaastun jest po prostu przecudny..
      **
      napatrzeć sie niemoge..
      i jakie ciary mi łażą po plecach..
      łaa
      warto czekać :DDDDDDDD
    • Gość: Luna Re: Nowy zwiastun Harry`ego Pottera IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 31.10.08, 15:15
      jeszcze raz ja.
      zastanawiam się czy może ktoś wie co to za laska jest w tej scenie jak Hermiona wali Harry'ego w łeb i jest jej zbliżenie ale ja jakoś nie mogę jej skojarzyć.
      Kto chce może pisać do mnie na gadu:
      2236508 :)
      • Gość: katarek78 Re: Nowy zwiastun Harry`ego Pottera IP: *.igloonet.pl 31.10.08, 16:33
        Jeśli masz na myśli postać - to Romilda Vane, a aktorka nazywa się
        Anna Shaffer.
    • Gość: lkjhgfd Re: Nowy zwiastun Harry`ego Pottera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.08, 16:37
      yj ale czy w tym zwiastunie to NORA sie pali???????
    • Gość: Luna Re: Nowy zwiastun Harry`ego Pottera IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 31.10.08, 22:27
      aha dzięki katarek78, inaczej ją sobie wyobrażałam miała być o wiele brzydsza xDD
      ale spoko :D
      a co do Nory to chyba raczej niee..
      ale jest pokazane jak Bella zapala chatke Hagrida :))) i co do Nory to też mnie to zastanawiało. :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka