Gość: gość IP: *.2.141.58.tvksmp.pl 29.10.08, 18:07 Film zapowiada sie nieźle xD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: potteromanka Re: Nowy zwiastun Harry`ego Pottera IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.08, 18:09 moim zdanie, a raczej wiem co mówię, to ksiązka ksiecia pół krwi nie pomogla potterowi poznać przeszłości voldemorta.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dadada Re: Nowy zwiastun Harry`ego Pottera IP: *.116.233.77.wegrow233.tnp.pl 29.10.08, 18:16 superowy zwiastun tak trzyma w napieciu ze nie moge,a poza tym musze pojechac do londynu na swiatowa premiere i zobaczyc ten film jako jeden z pierwszych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d [...] IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.08, 18:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: Nowy zwiastun Harry`ego Pottera IP: 217.70.56.* 29.10.08, 18:21 a ja jade do londynu chcesz bilet ?? xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Nowy zwiastun Harry`ego Pottera IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.08, 18:43 nie mogę się doczekać! Gość: d - napisał: "nienawidze tego filmu. jest do dupy" Nie bardziej od Ciebie ^ ^''''' Nie oglądałeś/łaś i się szczycisz, pffff. Żal.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgredek [...] IP: *.skomur.pl 29.10.08, 18:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xD Re: Nowy zwiastun Harry`ego Pottera IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.08, 18:44 nono to bedzie piekny film Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twilight Re: Nowy zwiastun Harry`ego Pottera IP: *.128.29.68.static.crowley.pl 29.10.08, 18:45 no prosze... mroczny się wydaje.. fajnie ALE CZEMU KITK NIC NIE PISZE O "ZMIERZCHU"?!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nela Re: Nowy zwiastun Harry`ego Pottera IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.08, 18:46 już sie nie moge doczekac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! książka faja a film napewno bedzie stro razy lepszy.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fajna Książka - Fa Re: Nowy zwiastun Harry`ego Pottera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.08, 18:47 Czytałam książke , świetna,zwłaszcza strasznie jest w tej jaskini jak w podziemnym jesiorze pływają zgnite ciała (fuuuuj) i smutne jest jak Dumbledore umiera (dupi Snape) i wogóle radzę najpierw przeczytać książke <atmosfera!> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Nowy zwiastun Harry`ego Pottera IP: *.net145.okay.pl 29.10.08, 18:49 Ale suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper, nie mogę się doczekać! Uwielbiam Harrego Pottera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aragorn Re: Nowy zwiastun Harry`ego Pottera IP: *.ds10.univ.gda.pl 29.10.08, 18:50 Dumbledore w tej ognistej scenie wygląda jak Gandalf gdzieś tam. Bez kitu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilonkaa Re: Nowy zwiastun Harry`ego Pottera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.08, 18:52 Ja przeczytałam całą książkę jest super smutne jak Dumbledore umiera szkoda ale fajna jest w ogóle ! Harry dowiaduje się dużo o Voldemorcie ! Cała książka super i film jeszcze lepszy będzie ! Harry Potter ! ;*:*:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanfan Re: Nowy zwiastun Harry`ego Pottera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.08, 18:59 Czytałam książkę i film zapowiada się zajefajnie xD muszę na to iść do kina ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SanDii- [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.08, 19:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość: :D Re: Nowy zwiastun Harry`ego Pottera IP: 82.160.249.* 29.10.08, 19:04 Ta część Harrego będzie super,ale Insygnia Śmierci będzie lepppszzaaaaa... zgadzam się ze wszystkimi co do Dumbeldora... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopi Re: Nowy zwiastun Harry`ego Pottera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.08, 19:05 Też zaspojleruję: Dumbledore ginie, zabity przez Snape'a. Sam mu kazał :) A Snape jest podwójnym agentem. Zginie w następnym filmie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MadzIxXx Re: Nowy zwiastun Harry`ego Pottera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.08, 19:07 Jeeea nareszcie pierwsza juuuupik! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Nowy zwiastun Harry`ego Pottera IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.08, 19:13 HP jest suuper!!!!!!!!! :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C29 Re: Nowy zwiastun Harry`ego Pottera IP: *.gorzow.mm.pl 29.10.08, 19:14 troszke spoznieni jestescie. zwiastun jest swietny ;] szkoda czekac te pol roku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Nowy zwiastun Harry`ego Pottera IP: *.chello.pl 29.10.08, 19:17 Zwiastun jest już w sieci od trzech dni. Odpowiedz Link Zgłoś
narsen Re: Nowy zwiastun Harry`ego Pottera 29.10.08, 19:33 Podręcznik do eliksirów autorstwa Księcia Półkrwi wcale niczego nie mówi o przeszłości Voldemorta... Najpierw sprawdź autorze a potem pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.i.l.e.y.. Re: Nowy zwiastun Harry`ego Pottera IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.08, 19:34 ja tam ich za bardzo nie lubię ale zwiastun spoko może zostanę ich fanką.....xd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hermionka4.8.3 Re: Nowy zwiastun Harry`ego Pottera IP: *.telpol.net.pl 29.10.08, 20:00 ale super:) ja sie juz nie moge doczekac, czemu dopiero w lipcu :(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś