Gość: WALENTYNKA IP: *.chello.pl 15.11.03, 13:54 kTO LUBI Ralpha Fiennesa?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malen_a nie uwielbiam, ale bardzo lubie ... 15.11.03, 14:46 ... szczegolnie za Wichrowe Wzgorza Odpowiedz Link Zgłoś
the_reda Re: nie uwielbiam, ale bardzo lubie ... 15.11.03, 17:09 Wybitny aktor, potrafiący zagrać wszystko. Jak sam przyznał, woli siebie w rolach okrutnych, gniewnych ludzi, mająch problemy z samymi sobą. Bliższe są mu postacie z "Wichrowych wzgórz" czy "Listy schindlera" niż ten np. z "Pokojówki..". Trzeba przyznać, że lepiej sobie radzi w dramatach niż komediach. Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: nie uwielbiam, ale bardzo lubie ... 15.11.03, 17:38 zgadzam sie w 100%, ostatni spider mu sie b. udal :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_reda Re: nie uwielbiam, ale bardzo lubie ... 15.11.03, 20:33 O "Spider" był niezły, ale i tak nie przebije "Czerwonego smoka" :) Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: nie uwielbiam, ale bardzo lubie ... 15.11.03, 21:42 hmmm, dla mnie przebija, ale w Cz.S. ... no w sumie juz sama nie wiem, gdzie byl fajniejszy dla mnie i tak no1 to Hitcliff :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: KTO GO UWIELBIA!!!!!!!!!!???????????????????? IP: *.srem.sdi.tpnet.pl 16.11.03, 10:35 Cenię go za Amona Goetha (jak to brzmi ;))), ale te jego role w filmach elżbietańskich i romansach- grrr, okropne! pzdr kasia Odpowiedz Link Zgłoś