Gość: Piootrs IP: *.atena.pl / 10.26.13.* 21.11.03, 11:32 Fantastyczny!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ak Re: Gdzie jest Nemo ***** IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 21.11.03, 21:45 Naprawdę polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nesser Re: Gdzie jest Nemo ***** IP: *.acn.pl 21.11.03, 21:46 Fantastyczny film!!! Recenzja fatalna...szkoda, ze Pan Moss nie opowiedzial wszystkich dowcipow z filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Gdzie jest Nemo ***** IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.03, 21:23 Znakomita zabawa dla dzieci i doroslych. Nie ma porownania z np. "Ratunku jestem rybka" czy "Prosiaczkiem". Jedyny problem to ponad 20 minut reklam przed filmem (Promenada, W-wa) - to chyba lekka przesada?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeMan Katastrofa i kłamstwo IP: *.wsisiz.edu.pl 23.11.03, 18:07 To kolejny film wyprodukowany w wersji animowanej żeby przyszły na niego dzieciaki z dorosłym chumorem żeby śmiali sie dorośli.Według mnie małe dziecko nie zrozumie tych tekstów tylko popatrzy na obraz.Jeśli się produkuje film dla dorosłych w wersji animowanej(lubie je :Shrek,Epoka lodowcowa)to niech nie będą one reklamowane jako bajki bo to okłamywanie dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Katastrofa i kłamstwo 23.11.03, 18:22 Nieeeee bąąądź taaakiii pooowaaażny.Troochę więęceej huuumooru :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dezerter Re: Katastrofa i kłamstwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.03, 18:57 moja córka ma 8 lat, skumała wszystko co było dla niej do skumania, bawiła się świetnie, ja kilka razy ryknąłem ze śmiechu, kiedy dzieciaki w kinie nie jarzyły w czym rzecz. Wszyscy wyszli zadowoleni. Shrek to nie jest, ale jak najbardziej w porządku i dla poprawnie rozwiniętych dzieci i dla myślących dorosłych. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tucci Re: Katastrofa i kłamstwo IP: *.acn.waw.pl 23.11.03, 22:48 jak rozmawiawiales ze swoim dzieckiem gdy mialo 3 miesiace tez sie sliniles i gaworzyles ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Gdzie jest Nemo ***** IP: *.piorunek.pl 23.11.03, 19:26 Kolezanka mi mówła ze zajebisty filmek a ja niedługo ide na ten film do kina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec Re: Gdzie jest Nemo ***** IP: *.wp.mil.pl 08.12.03, 09:50 Film absolutnie nie nadaje sie do oglądania przez dzieci. Jest bardzo brutalny i okrutny ocierający się o krwawy horor. Świadczy o absolutnym braku troski o wychowanie i psychikę dziecka. Te pięć gwiazdek to jest chyba tylko zobowiązanie reklamowe w stosunku do dystrybutora filmu-reklamodawcy. Dziwię się "Gazecie", że wprowadza w błąd rodziców dająć "5 gwiazdek" "takim dziełom filmowym" no chyba, że chodzi tylko o przysłowiową kapuchę - pieniądz nie śmierdzi. A swoją drogą droga "Gazeto " zastanówcie sie nad problemem kolaudacji, nie cenzury, filmów dla dzieci kiedys tak było. Taki film jak "Gdzie.." powinien być dostępny dla widzów od 12 roku życia. pieniądze to nie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: Gdzie jest Nemo ***** 08.12.03, 14:49 Gość portalu: ojciec napisał(a): > Film absolutnie nie nadaje sie do oglądania przez dzieci. Jest > bardzo brutalny i okrutny ocierający się o krwawy horor. > Świadczy o absolutnym braku troski o wychowanie i psychikę > dziecka. Te pięć gwiazdek to jest chyba tylko zobowiązanie > reklamowe w stosunku do dystrybutora filmu-reklamodawcy. Dziwię > się "Gazecie", że wprowadza w błąd rodziców dająć "5 > gwiazdek" "takim dziełom filmowym" no chyba, że chodzi tylko o > przysłowiową kapuchę - pieniądz nie śmierdzi. A swoją drogą > droga "Gazeto " zastanówcie sie nad problemem kolaudacji, nie > cenzury, filmów dla dzieci kiedys tak było. Taki film > jak "Gdzie.." powinien być dostępny dla widzów od 12 roku życia. > pieniądze to nie wszystko. e tam, a taka krolewna sniezka czy czerwnoy kapturek to niby nie horrory?? jezu, nie popadajmy w skrajnosci. film jest swietny i nadaje sie dla malych dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama pięciolatki Re: Gdzie jest Nemo ***** IP: *.wp.mil.pl 11.12.03, 12:10 Zgadzam sie całkowicie z opinią, że film nie powinien być wyświetlany dla małych dzieci za dużo agresji, calkowicie niezrozumiałe, dla kilkuletnich widzów, dialogi. A poza tym forma (animacja) nie może być najważniejszym kryterium oceny wartości dzieła. Dobrym pomysłem jest wprowadzenie kolaudacji filmów dla dzieci (wartośc dzieła ocenialiby specjaliści: psycholodzy wieku dziecięcego i pedagodzy). Ale pewnie to jest niemożliwe bo tak naprawdę nikt dziećmi nie będzie się przejmował (również niestety "Gazeta")jeśli w grę wchodzą pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goszka Re: Gdzie jest Nemo ***** IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.04, 20:55 To jest długie, nudne i nie wnosi nic nowego do królestwa animowanych filmów. Stwierdzenie,że jest to kino drogi to mocno naciągane słowa. Zamiast tego filmu proponuję chociażby "Epokę lodowcową" czy "Shrek'a" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: achti Re: Gdzie jest Nemo ***** IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.04, 21:00 Ja pier....Przepraszam,ale takie słowa cisną mi się do głowy po przeczytaniu tego gniota na temat "Gdzie jest Nemo".szkoda,że nikt sie pod tym tekstem nie podpisał...może ze wstydu.czasami praca za pieniądze upokarza człowieka.Dorabianie w taki sposób ideologii do tego bardzo przeciętnego filmu animowanego jest po prostu świństwem.Gdyby nie tak duża kampania reklamwa,te "produkt" poniósł by klęskę.To media wmawiają nam ,że małą rybka zwana Nemo jest cool...Może i tak jest,ale cały film...Boże ..porównanie do kina grozy...do Hitchkock'a...nie mogę już więcej pisać,bo zaraz rozwalę klawiaturę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Gdzie jest Nemo ***** IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.04, 21:07 Widziałem lepsze filmy animowane jak naprzykład "shrek" albo "epoka Lodowcowa". Jeśli Miałbym oceniać ten film oceniłbym go 3/10.Nie warto wybierać się na ten film (takie jest moje zdanie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gzmo Re: Gdzie jest Nemo ***** IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.06.04, 22:59 film super! polecam oglądanie w kinie domowym na dużym ekranie (rzutnik). Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robcio Re: Gdzie jest Nemo ***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 10:16 Kto może mi podać link lub ftp do filmu Gdzie Jest Nemo w dubbingu Z góry serdecznie dziękuje ROBERT odpowiedzi przesyłać na e-mail rcxrobcio@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Gdzie jest Nemo ***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 10:18 kto ma link do filmu Gdzie Jest Nemo w dubbingu lub ftp i hasło odpowiedzi przesyłać na e-mail rcxrobcio@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: Gdzie jest Nemo ***** IP: *.bredband.comhem.se 12.08.04, 13:12 Niejasne jest dla mnie jak wlasciwie ma na imie ojciec Nemo, wg recenzji Marlin vel Merlin.W ogladanym przeze mnie oryginale nazywa sie on Marvin. Niescislosci w recenzjach sa irytujace i dyskwalifikuja recenzentow. Odpowiedz Link Zgłoś