Dodaj do ulubionych

Najładniejsze aktorki ?

IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 22:47
1. Polskie
2. Zagraniczne

Które ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kaja Re: Najładniejsze aktorki ? IP: 217.11.141.* 25.01.02, 22:54
      Charlize Theron
      Agnieszka Wagner
      • Gość: kike Re: Najładniejsze aktorki ? IP: 193.0.110.* 26.02.02, 18:38
        Gość portalu: Kaja napisał(a):

> Charlize Theron
        > Agnieszka Wagner

STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ!
    • Gość: x Re: Najładniejsze aktorki ? IP: 192.168.14.* 26.01.02, 00:37
      Z polskich Pakulnis i Dorota Kamińska, ale obie najlepiej parę lat temu. Z
      młodszych Skrzynecka w stanie aktualnym. Jeszcze młodsze to mi sie nie
      podobają ;-)))
      Z zagranicznych: Liz Hurley, Salma Hayek, może Cameron Diaz. Od wczoraj jestem
      pod wrażeniem wdzięków tej brunetki z Mulholland Drive. Boże, ale dupa !!!! Ale
      nie wiem jak się nazywa ;-)))
      • Gość: Słońce Re: Najładniejsze aktorki ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.02, 14:06
        X -a czy ta "dupa" ma głowę?;-((((

Polskie - Renata Dancewicz, Kasia Skrzynecka,

Zagranica Charlize Theron, Demi Moore,Monica Bellucci, Laetitia Casta (rola w
        Asterixie)

pozdrówki
      • Gość: jacek2 Re: Najładniejsze aktorki ? IP: *.abo.wanadoo.fr 27.01.02, 00:56
        Nazywa sie Laura Harring!
    • Gość: Ola Re: Najładniejsze aktorki ? IP: 10.128.131.* 26.01.02, 14:36
      Z zagranicznych-Michelle Pfeiffer
      Z polskich-Dominika Ostałowska,Joanna Brodzik,Małgorzata Foremniak a z nieco
      starszych-Maria Pakulnis
    • Gość: yoman Re: Najładniejsze aktorki ? IP: 192.168.2.* / 217.11.136.* 26.01.02, 17:03
      Sarah Michelle Gellar
      Jennifer Aniston
      Courtney Cox
      • Gość: Anka Re: Najładniejsze aktorki ? IP: 217.99.1.* 26.01.02, 23:08
        Charlize Theron
        Salma Hayek

Polskich brak. Permanentny...
    • Gość: agata Re: Najładniejsze aktorki ? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 02:15
      Winona Ryder, zdecydowanie!!!

ale ja tam i tak wole Benicio Del Toro;-)
      • Gość: npojazd Re: Najładniejsze aktorki ? IP: *.jgora.dialog.net.pl 27.01.02, 12:22
        Ja wiem to, że na pewno nie podoba mi się Foremniak ani Skrzynecka.
        1. Edyta Olszówka
        2. Julianne Moore, Catherina Zeta Jones, Sherilyn Fenn i najbardziej chyba
        Sheryl Lee czyli Laura Palmer
        • Gość: dr Wild Re: Najładniejsze aktorki ? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.02, 19:19

2. Caree Otis ( " Dzika orchidea " ), Jane March ( "Kochanek" ) , Sandrine
          Bonnaire ( " Za naszą miłośc " ), Julie Delpy ( "Tragarz puchu " ) , Sarita
          Choudhoury ( " Kamasutra - opowieść o miłości " ) , Sherilyn Fenn ( "Uwięziona
          Helena " ), Jaclyn Smith ( " Kłamstwa i pocałunki " ) , Sophie Marceau
          ( "Szuani" ) , Brooke Shields ( "Błękitna laguna " )
          • Gość: Wredna Re: Najładniejsze aktorki ? IP: *.proxy.aol.com 31.01.02, 02:56
            Angelina Jolie - i niech nikt nie protestuje.

Sorki, ale jak ktos Caste za aktorke uwaza to moze ja tez powinnam role zagrac.
            • Gość: Słońce Re: do Wrednej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.02, 11:10
              Och Wredna, moze i powinnas. Jesli czujesz sie na silach... Co do
              Casty "podciagnelam" ja do aktorek, bo zagrala w kilku filamch. Dla mnie to
              najpiekniejsza kobitka na swiecie, dlatego wymieniam ja tez w tej kategorii.
              Bez urazy.
            • Gość: krayasny Re: Najładniejsze aktorki ? IP: *.ists.pl 31.01.02, 11:28
              tylko Natalie Portman i jej rola w "Leonie"!!!! <- nigdy przedtem ani potem na ekranie nie pojawila sie tak sliczna
              istota!!!!
    • Gość: nadja Re: Najładniejsze aktorki ? IP: *.wave.net.pl 31.01.02, 20:06

Angelina Jolie oczywiscie.

n.
      • Gość: grg Re: Najładniejsze aktorki ? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.02, 04:16
        Przede wszystkim i oczywiście Winona Ryder !!! Poza tym Nicole Kidman, Salma
        Hayek, Sandra Bulock, Laetitia Casta, Natalie Portman, Gillian Anderson (czym
        starsza, tym ładniejsza) Sophie Marceau, Kelly McGillis, kiedyś jeszcze Audrey
        Hepburn
        Z polskich : Agnieszka Wagner, Małgorzata Foremniak, Agnieszka Włodarczyk
    • staua Re: Najładniejsze aktorki ? 01.02.02, 10:28
      Claire Forlani, Kate Backinsale, Emmanuelle Beart
      Polskie - nie mam pojecia.
    • staua Re: Najładniejsze aktorki ? 01.02.02, 10:28
      Beckinsale oczywiscie
    • Gość: van der Re: Najładniejsze aktorki ? IP: *.11.vie.surfer.at 01.02.02, 13:51
      1. zaganiczne - tylko i wylacznie Nicole Kidman
      2. polskie - Malgorzata foremniak
      • Gość: dr Wild Re: Najładniejsze aktorki ? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.02, 23:44
        A pamiętacie Kasię Kozaczyk z filmu " Mężczyzna , ktry patrzy " Tinto Brassa ?
        • Gość: kike Re: Najładniejsze aktorki ? IP: 193.0.110.* 26.02.02, 18:42
          Gość portalu: dr Wild napisał(a):

> A pamiętacie Kasię Kozaczyk z filmu " Mężczyzna , ktry patrzy " Tinto Brassa ?

Możesz ją opisać . Oglądałem ten film , ale tej aktorki nie kojarzę
    • Gość: Gwendal Re: Najładniejsze aktorki ? IP: *.chello.pl 03.02.02, 16:48
      Gość portalu: dr Wild napisał(a):

> 1. Polskie

Za młodszych lat Anna Dymna i Pola Raksa. Obecnie Małgosia Foremniak, Ania
      Mamczur (nie widać jej ostatnio zbyt często) i Kasia Brodzik (teraz prowadzi
      jakiś durnawy program w Polsacie)

> 2. Zagraniczne

Sandra Bullock, Liv Tyler, Lucy Liu.

Gwendal
    • ellivia Re: Najładniejsze aktorki ? 03.02.02, 18:56
      1. Polskie:
      Magdalena Cielecka, Anna Dymna ( kiedys była naprawdę sliczna)
      2. Zagraniczne
      Marilyn Monroe
      Audrey Hepburn
      Calista Flockhart
      Pamela Sue Martin ( pewnie malo kto kojarzy, grała Fallon nr1 w "Dynastii"

Oczywiście ladnych aktorek jest cale mnóstwo, ale nieliczne maja/miały w
      sobie"to coś")
    • Gość: bandit Re: Najładniejsze aktorki ? IP: 10.0.6.* 03.02.02, 20:29
      1. Bujakiewicz
      2. Portman
      • Gość: emjot Re: Najładniejsze aktorki ? IP: 10.202.54.* 25.02.02, 18:24
        Isabelle Adjani
        Maja Ostaszewska
    • Gość: dekris Re: Najładniejsze aktorki ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.02, 18:47
      1. Polki: Agnieszka Wagner
      2. Zagranica: Sophie Marceau (Francja), Charlize Theron (USA, chociaz jest z
      RPA)
      • Gość: dekris Re: Najładniejsze aktorki ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.02, 18:49
        aha, i jeszcze Monica Belucci
        • Gość: Nina SKRZYNECKA JEST TYLKO OBLEŚNA.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.02, 21:18
          I tyle.
          • Gość: A27 Re: SKRZYNECKA JEST TYLKO OBLEŚNA.... IP: *.proxy.aol.com 25.02.02, 23:04
            Wstyd przyznac, ale moja poprezdniczka wyrazila tutaj pewien poglad, ktory jest
            bliski memu sercu.
            • Gość: Słońce Re: do A27 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.02, 18:56
              Aniu! A dlaczego tak myślisz? Według mnie jest piękna, może tylko czasem
              kiczowato się ubiera...
    • ellivia Re: Najładniejsze aktorki ? 26.02.02, 20:17
      Meg Ryan!
      • Gość: A27 Re: Najładniejsze aktorki ? IP: *.proxy.aol.com 26.02.02, 20:35
        Zaluje, ze sie wypowiedzialam, bo mam zasade nie krytykowac wygladu innych
        kobiet. Cosik mnie ponioslo. Skrzyneckiej nie lubie, bo wydaje mi sie bardzo
        niesymatyczna osoba i to mi rzutuje i dlatego tak brzydko tutaj sie zgodzilam z
        asia. Skrzynecka brzydka nie jest, ale mnie jakos zniecheca.
        • Gość: ash Re: Najładniejsze aktorki ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.02.02, 09:52
          Angelina Jolie, Jennifer Connely

• Gość: em Re: Najładniejsze aktorki ? IP: 62.148.83.* 27.02.02, 10:19
            Gabriela Kownacka
            Monica Bellucci
    • bo1 Re: Najładniejsze aktorki ? 02.03.02, 20:20
      1. Beata Tyszkiewicz, Elżbieta Starostecka, Joanna Brodzik
      2. Claudia Cardinale, Vivien Leigh
      A w ogóle, to kiedyś aktorki były chyba ładniejsze.
    • Gość: kan Re: Najładniejsze aktorki ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.02, 19:54
      Mia Farrow - dlaczego nikt jej jeszcze nie wymienił???
    • Gość: X-ray Emmanuelle Seigner !!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.02, 19:06
      Moze nie najpiekniejsza, ale najbardziej fantastyczna i zmyslowa jest E.
      Seigner. A oprocz niej Sherylin Fenn jest calkiem, calkiem:-))
      • Gość: Satine Catherine McCormack. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.03.02, 19:24
        Catherine McCormack (Braveheart),Nicole Kidman
        • annamaria0 Re: Catherine McCormack. 06.03.02, 12:25
          Isabelle Adjani, Charlize Theron, Sharon Stone. Catherine Zeta-Jones -nie jest
          ani zbyt wysoka ani zbyt szczupla i ma naturalny biust.
          Dziwie sie, ze nikt nie wymienil Julii Roberts - mnie osobiscie niezbyt sie
          podoba (dobra figura, ale twarz juz mniej atrakcyjna), za to w roznych ankietach
          obwolywano ja najpiekniejsza na swiecie.
          Sade jest b.piekna - ale nie jest aktorka.
    • Gość: Rafał Re: Najładniejsze aktorki ? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.02, 03:09
      Z polskich trudno jednoznacznie orzec, z zagranicznych - tylko Isabelle Adjani.
      Ona jest wprost zjawiskowa... Lata świetlne przed konkurencją.
    • Gość: M Re: Najładniejsze aktorki ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 13:19
      Madeleine Stowe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka