Gość: dr Wild IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 22:47 1. Polskie 2. Zagraniczne Które ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaja Re: Najładniejsze aktorki ? IP: 217.11.141.* 25.01.02, 22:54 Charlize Theron Agnieszka Wagner Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kike Re: Najładniejsze aktorki ? IP: 193.0.110.* 26.02.02, 18:38 Gość portalu: Kaja napisał(a): > Charlize Theron > Agnieszka Wagner STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Najładniejsze aktorki ? IP: 192.168.14.* 26.01.02, 00:37 Z polskich Pakulnis i Dorota Kamińska, ale obie najlepiej parę lat temu. Z młodszych Skrzynecka w stanie aktualnym. Jeszcze młodsze to mi sie nie podobają ;-))) Z zagranicznych: Liz Hurley, Salma Hayek, może Cameron Diaz. Od wczoraj jestem pod wrażeniem wdzięków tej brunetki z Mulholland Drive. Boże, ale dupa !!!! Ale nie wiem jak się nazywa ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słońce Re: Najładniejsze aktorki ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.02, 14:06 X -a czy ta "dupa" ma głowę?;-(((( Polskie - Renata Dancewicz, Kasia Skrzynecka, Zagranica Charlize Theron, Demi Moore,Monica Bellucci, Laetitia Casta (rola w Asterixie) pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek2 Re: Najładniejsze aktorki ? IP: *.abo.wanadoo.fr 27.01.02, 00:56 Nazywa sie Laura Harring! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Najładniejsze aktorki ? IP: 10.128.131.* 26.01.02, 14:36 Z zagranicznych-Michelle Pfeiffer Z polskich-Dominika Ostałowska,Joanna Brodzik,Małgorzata Foremniak a z nieco starszych-Maria Pakulnis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoman Re: Najładniejsze aktorki ? IP: 192.168.2.* / 217.11.136.* 26.01.02, 17:03 Sarah Michelle Gellar Jennifer Aniston Courtney Cox Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Najładniejsze aktorki ? IP: 217.99.1.* 26.01.02, 23:08 Charlize Theron Salma Hayek Polskich brak. Permanentny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Najładniejsze aktorki ? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 02:15 Winona Ryder, zdecydowanie!!! ale ja tam i tak wole Benicio Del Toro;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: npojazd Re: Najładniejsze aktorki ? IP: *.jgora.dialog.net.pl 27.01.02, 12:22 Ja wiem to, że na pewno nie podoba mi się Foremniak ani Skrzynecka. 1. Edyta Olszówka 2. Julianne Moore, Catherina Zeta Jones, Sherilyn Fenn i najbardziej chyba Sheryl Lee czyli Laura Palmer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Wild Re: Najładniejsze aktorki ? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.02, 19:19 2. Caree Otis ( " Dzika orchidea " ), Jane March ( "Kochanek" ) , Sandrine Bonnaire ( " Za naszą miłośc " ), Julie Delpy ( "Tragarz puchu " ) , Sarita Choudhoury ( " Kamasutra - opowieść o miłości " ) , Sherilyn Fenn ( "Uwięziona Helena " ), Jaclyn Smith ( " Kłamstwa i pocałunki " ) , Sophie Marceau ( "Szuani" ) , Brooke Shields ( "Błękitna laguna " ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wredna Re: Najładniejsze aktorki ? IP: *.proxy.aol.com 31.01.02, 02:56 Angelina Jolie - i niech nikt nie protestuje. Sorki, ale jak ktos Caste za aktorke uwaza to moze ja tez powinnam role zagrac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słońce Re: do Wrednej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.02, 11:10 Och Wredna, moze i powinnas. Jesli czujesz sie na silach... Co do Casty "podciagnelam" ja do aktorek, bo zagrala w kilku filamch. Dla mnie to najpiekniejsza kobitka na swiecie, dlatego wymieniam ja tez w tej kategorii. Bez urazy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krayasny Re: Najładniejsze aktorki ? IP: *.ists.pl 31.01.02, 11:28 tylko Natalie Portman i jej rola w "Leonie"!!!! <- nigdy przedtem ani potem na ekranie nie pojawila sie tak sliczna istota!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: Najładniejsze aktorki ? IP: *.wave.net.pl 31.01.02, 20:06 Angelina Jolie oczywiscie. n. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grg Re: Najładniejsze aktorki ? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.02, 04:16 Przede wszystkim i oczywiście Winona Ryder !!! Poza tym Nicole Kidman, Salma Hayek, Sandra Bulock, Laetitia Casta, Natalie Portman, Gillian Anderson (czym starsza, tym ładniejsza) Sophie Marceau, Kelly McGillis, kiedyś jeszcze Audrey Hepburn Z polskich : Agnieszka Wagner, Małgorzata Foremniak, Agnieszka Włodarczyk Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: Najładniejsze aktorki ? 01.02.02, 10:28 Claire Forlani, Kate Backinsale, Emmanuelle Beart Polskie - nie mam pojecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van der Re: Najładniejsze aktorki ? IP: *.11.vie.surfer.at 01.02.02, 13:51 1. zaganiczne - tylko i wylacznie Nicole Kidman 2. polskie - Malgorzata foremniak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Wild Re: Najładniejsze aktorki ? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.02, 23:44 A pamiętacie Kasię Kozaczyk z filmu " Mężczyzna , ktry patrzy " Tinto Brassa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kike Re: Najładniejsze aktorki ? IP: 193.0.110.* 26.02.02, 18:42 Gość portalu: dr Wild napisał(a): > A pamiętacie Kasię Kozaczyk z filmu " Mężczyzna , ktry patrzy " Tinto Brassa ? Możesz ją opisać . Oglądałem ten film , ale tej aktorki nie kojarzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gwendal Re: Najładniejsze aktorki ? IP: *.chello.pl 03.02.02, 16:48 Gość portalu: dr Wild napisał(a): > 1. Polskie Za młodszych lat Anna Dymna i Pola Raksa. Obecnie Małgosia Foremniak, Ania Mamczur (nie widać jej ostatnio zbyt często) i Kasia Brodzik (teraz prowadzi jakiś durnawy program w Polsacie) > 2. Zagraniczne Sandra Bullock, Liv Tyler, Lucy Liu. Gwendal Odpowiedz Link Zgłoś
ellivia Re: Najładniejsze aktorki ? 03.02.02, 18:56 1. Polskie: Magdalena Cielecka, Anna Dymna ( kiedys była naprawdę sliczna) 2. Zagraniczne Marilyn Monroe Audrey Hepburn Calista Flockhart Pamela Sue Martin ( pewnie malo kto kojarzy, grała Fallon nr1 w "Dynastii" Oczywiście ladnych aktorek jest cale mnóstwo, ale nieliczne maja/miały w sobie"to coś") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bandit Re: Najładniejsze aktorki ? IP: 10.0.6.* 03.02.02, 20:29 1. Bujakiewicz 2. Portman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emjot Re: Najładniejsze aktorki ? IP: 10.202.54.* 25.02.02, 18:24 Isabelle Adjani Maja Ostaszewska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dekris Re: Najładniejsze aktorki ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.02, 18:47 1. Polki: Agnieszka Wagner 2. Zagranica: Sophie Marceau (Francja), Charlize Theron (USA, chociaz jest z RPA) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dekris Re: Najładniejsze aktorki ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.02, 18:49 aha, i jeszcze Monica Belucci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina SKRZYNECKA JEST TYLKO OBLEŚNA.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.02, 21:18 I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A27 Re: SKRZYNECKA JEST TYLKO OBLEŚNA.... IP: *.proxy.aol.com 25.02.02, 23:04 Wstyd przyznac, ale moja poprezdniczka wyrazila tutaj pewien poglad, ktory jest bliski memu sercu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słońce Re: do A27 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.02, 18:56 Aniu! A dlaczego tak myślisz? Według mnie jest piękna, może tylko czasem kiczowato się ubiera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A27 Re: Najładniejsze aktorki ? IP: *.proxy.aol.com 26.02.02, 20:35 Zaluje, ze sie wypowiedzialam, bo mam zasade nie krytykowac wygladu innych kobiet. Cosik mnie ponioslo. Skrzyneckiej nie lubie, bo wydaje mi sie bardzo niesymatyczna osoba i to mi rzutuje i dlatego tak brzydko tutaj sie zgodzilam z asia. Skrzynecka brzydka nie jest, ale mnie jakos zniecheca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ash Re: Najładniejsze aktorki ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.02.02, 09:52 Angelina Jolie, Jennifer Connely Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: Najładniejsze aktorki ? IP: 62.148.83.* 27.02.02, 10:19 Gabriela Kownacka Monica Bellucci Odpowiedz Link Zgłoś
bo1 Re: Najładniejsze aktorki ? 02.03.02, 20:20 1. Beata Tyszkiewicz, Elżbieta Starostecka, Joanna Brodzik 2. Claudia Cardinale, Vivien Leigh A w ogóle, to kiedyś aktorki były chyba ładniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kan Re: Najładniejsze aktorki ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.02, 19:54 Mia Farrow - dlaczego nikt jej jeszcze nie wymienił??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X-ray Emmanuelle Seigner !!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.02, 19:06 Moze nie najpiekniejsza, ale najbardziej fantastyczna i zmyslowa jest E. Seigner. A oprocz niej Sherylin Fenn jest calkiem, calkiem:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Satine Catherine McCormack. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.03.02, 19:24 Catherine McCormack (Braveheart),Nicole Kidman Odpowiedz Link Zgłoś
annamaria0 Re: Catherine McCormack. 06.03.02, 12:25 Isabelle Adjani, Charlize Theron, Sharon Stone. Catherine Zeta-Jones -nie jest ani zbyt wysoka ani zbyt szczupla i ma naturalny biust. Dziwie sie, ze nikt nie wymienil Julii Roberts - mnie osobiscie niezbyt sie podoba (dobra figura, ale twarz juz mniej atrakcyjna), za to w roznych ankietach obwolywano ja najpiekniejsza na swiecie. Sade jest b.piekna - ale nie jest aktorka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Najładniejsze aktorki ? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.02, 03:09 Z polskich trudno jednoznacznie orzec, z zagranicznych - tylko Isabelle Adjani. Ona jest wprost zjawiskowa... Lata świetlne przed konkurencją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Najładniejsze aktorki ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 13:19 Madeleine Stowe. Odpowiedz Link Zgłoś