Dodaj do ulubionych

Piotruś Pan

11.12.03, 18:53
widzialam zwiastun..normalnie odjazd...szkoda tylko ze tak pozno
do nas wejdzie...ale naprawde film jest nieziemski....
Obserwuj wątek
    • Gość: Miaka Re: Piotruś Pan IP: *.comar.com.pl / *.dobrzen.comar.pl 21.02.04, 12:09
      Widziałam ten film w wersji angielskiaj-w Londynie!Było wiele momentów,w
      których o mało co nie spadłam z fotela ze śmiechu!!!Warto zobaczyć tem film-na
      prawdę!!Można się też trochę popłakać-jesli jest się wrażliwym:)Wychodzi sie z
      kina z głową pełna marzeń!SPIESZCIE DO KIN-SZYBKO!!!!!!!
    • ploki4 Re: Piotruś Pan 05.03.04, 05:13
      To bardzo kiepski film. Doslownosci zniszczyly niuanse i niedopowiedzenia ksiazki. W wywiadzie z
      rezyserem czytalem, ze chcial zrobic film o "przebudzeniu seksualnym" nastolatkow (w wolnym
      przekladzie). Szkoda, ze wybral do tego ten utwor literacki.
      Trudno mi bylo sobie wyobrazic, ze mozna gorzej zagrac Tinker Bell (Blaszany Dzwoneczek) niz to
      zrobila Julia Roberts w "Hook". Mylilem sie. W tej wersji Tinker Bell jest koszmarnie zle zagrana.
      • Gość: Travel Uprawiasz mankamenciarstwo IP: *.amwaw.edu.pl 14.03.04, 00:27
        Film podobal sie nie tylko mi, ale przede wszystkim moim synkom, ktorzy sa w
        wieku 7,5 oraz 3,5.

Warto zabrac klasy z podstawówki, ale i gimnazjalne też.

Dzisiaj nawet małe dzieci potrafią godzinami siedzieć przed komputerami grając
        w brutalne virtualne batalie, albo tracić czas na oglądanie japońskich
        szmirowatych kreskówek w rodzaju Cartoon Network ( i tu jaoś mało ludzi
        lamentuje).

Piotruś Pan jest naprawdę super!
    • Gość: paulka Re: Piotruś Pan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 18:24
      po przeczytaniu wszystkich recenzji to się aż boję na to iść a jutro mamy iść z
      klasą...
      • Gość: Edziak Re: Piotruś Pan IP: 212.85.7.* 13.03.04, 12:07
        Ludzie ale ten film jest najbardziej wierny ksiazce, jesli sie wychowaliscie na
        wersji animowanej Disneya to sie zawiedziecie. Film jest ganialny, syndrom
        Piotrusia Pana faceta ktory nigdy nie dorosnie genialnie pokazany, jest to film
        o dorastaniu, facet napisal kiazke tak dawno temu a jest ona tak aktulana.
        Warto zobaczyc, posmiac sie i pobawic a moze i troche zadumac. Pozdrawiam.
        • Gość: fanka;P Re: Piotruś Pan IP: *.wroclaw.mm.pl 13.03.04, 17:27
          naprawde ten film jest genialny! Strasznie mi sie spodobał ten fil jest
          geniaaaalny a główny bohater....ehh po prostu mlask...
    • Gość: kania] Re: Piotruś Pan IP: 80.51.255.* 20.03.04, 15:46
      a ja filmu jeszcze nie widziałam i nie zamierzam iść na to do kina może tylko
      jak będe mieć na płycie lub kasecie to pooglądam a na razie to ściągam zwiastuny
    • Gość: Konrad Re: Piotruś Pan IP: 81.15.189.* 24.03.04, 17:06
      Właśnie dzisiaj byłem na tym filmie jest super widać tylko sztuczność latania a
      po za tym jest całkowitym odjazdem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: magnes Re: Piotruś Pan IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:11
      Film był ssssuuuuupppppeeerrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: OLKA Re: Piotruś Pan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 20:26
      PIOTRUŚ PAN JEST SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPER
    • Gość: NIEZNANY Re: Piotruś Pan IP: 80.249.7.* 09.09.04, 18:21
      STAR5
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka