bastis 11.12.03, 18:53 widzialam zwiastun..normalnie odjazd...szkoda tylko ze tak pozno do nas wejdzie...ale naprawde film jest nieziemski.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Miaka Re: Piotruś Pan IP: *.comar.com.pl / *.dobrzen.comar.pl 21.02.04, 12:09 Widziałam ten film w wersji angielskiaj-w Londynie!Było wiele momentów,w których o mało co nie spadłam z fotela ze śmiechu!!!Warto zobaczyć tem film-na prawdę!!Można się też trochę popłakać-jesli jest się wrażliwym:)Wychodzi sie z kina z głową pełna marzeń!SPIESZCIE DO KIN-SZYBKO!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ploki4 Re: Piotruś Pan 05.03.04, 05:13 To bardzo kiepski film. Doslownosci zniszczyly niuanse i niedopowiedzenia ksiazki. W wywiadzie z rezyserem czytalem, ze chcial zrobic film o "przebudzeniu seksualnym" nastolatkow (w wolnym przekladzie). Szkoda, ze wybral do tego ten utwor literacki. Trudno mi bylo sobie wyobrazic, ze mozna gorzej zagrac Tinker Bell (Blaszany Dzwoneczek) niz to zrobila Julia Roberts w "Hook". Mylilem sie. W tej wersji Tinker Bell jest koszmarnie zle zagrana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Travel Uprawiasz mankamenciarstwo IP: *.amwaw.edu.pl 14.03.04, 00:27 Film podobal sie nie tylko mi, ale przede wszystkim moim synkom, ktorzy sa w wieku 7,5 oraz 3,5. Warto zabrac klasy z podstawówki, ale i gimnazjalne też. Dzisiaj nawet małe dzieci potrafią godzinami siedzieć przed komputerami grając w brutalne virtualne batalie, albo tracić czas na oglądanie japońskich szmirowatych kreskówek w rodzaju Cartoon Network ( i tu jaoś mało ludzi lamentuje). Piotruś Pan jest naprawdę super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulka Re: Piotruś Pan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 18:24 po przeczytaniu wszystkich recenzji to się aż boję na to iść a jutro mamy iść z klasą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edziak Re: Piotruś Pan IP: 212.85.7.* 13.03.04, 12:07 Ludzie ale ten film jest najbardziej wierny ksiazce, jesli sie wychowaliscie na wersji animowanej Disneya to sie zawiedziecie. Film jest ganialny, syndrom Piotrusia Pana faceta ktory nigdy nie dorosnie genialnie pokazany, jest to film o dorastaniu, facet napisal kiazke tak dawno temu a jest ona tak aktulana. Warto zobaczyc, posmiac sie i pobawic a moze i troche zadumac. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka;P Re: Piotruś Pan IP: *.wroclaw.mm.pl 13.03.04, 17:27 naprawde ten film jest genialny! Strasznie mi sie spodobał ten fil jest geniaaaalny a główny bohater....ehh po prostu mlask... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kania] Re: Piotruś Pan IP: 80.51.255.* 20.03.04, 15:46 a ja filmu jeszcze nie widziałam i nie zamierzam iść na to do kina może tylko jak będe mieć na płycie lub kasecie to pooglądam a na razie to ściągam zwiastuny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: Piotruś Pan IP: 81.15.189.* 24.03.04, 17:06 Właśnie dzisiaj byłem na tym filmie jest super widać tylko sztuczność latania a po za tym jest całkowitym odjazdem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnes Re: Piotruś Pan IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 20:11 Film był ssssuuuuupppppeeerrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLKA Re: Piotruś Pan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 20:26 PIOTRUŚ PAN JEST SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPER Odpowiedz Link Zgłoś