Dodaj do ulubionych

Terminator - saga w skrócie

IP: 89.191.147.* 07.06.09, 09:22
Terminator Ocalenie, zwiastun bardzo bardzo dobry co dobrze zapowiada film. Widać, że jest zrobiony z rozmachem. Świetnie dobrana muzyka do samego kliematu jaki panuje w filmie.
Samego filmu jeszcze nie widziałem, jeśli ktoś jest juz po seansie w kinie niech napisze jakie wrażenia.
Obserwuj wątek
    • zulombo Re: Terminator - saga w skrócie 07.06.09, 09:55
      Po obejrzeniu wszystkich reklamówek na raz dochodzę do wniosku, że najnowszy
      Terminator wypada bladziutko. Co to za Elektroniczny Morderca bez pana Arnorda.
      Chyba jednak odpuszczę sobie czwóreczkę i poczekam aż, wyjdzie DVD.
    • Gość: Lukaszzzzz Terminator - saga w skrócie IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 07.06.09, 10:39
      ostatnia czesc jest super, wczoraj widzialem, efekty super, watek rowniez,
      wartka akcja i arnold tez sie pojawia(generowany z komputera).
    • Gość: Aperatus Re: Terminator - saga w skrócie IP: *.toya.net.pl 07.06.09, 11:12
      Ogólnie lipa w porównaniu z pozostałymi częściami, mogłem posłuchać kobiety i
      nie iść...Jeśli chodzi o efekty to całkiem, całkiem chociaż szału nie ma jak na
      dzisiejsze czasy. Wątek taki, że śmiem twierdzić iż kończą się im pomysły, a
      gadają o 5 części - o zgrozo. Uważam, że co za dużo to nie zdrowo. Byłem w kinie
      gdy Polska przegrywała z RPA w piłkę nożną i to jedyny powód dla którego nie
      żałuję, że poszedłem na ten film.
      • Gość: real Re: Terminator - saga w skrócie IP: *.pp.com.pl 07.06.09, 11:33
        Byłem wczoraj w kinie i mam baardzo mieszane uczucia. I tu wcale nie chodzi o
        brak Arnolda (wygenerowali go w kilku sekwencjach komputerowo) tylko o to że
        film jest po prostu słaby. Przewidywalny, postaci papierowe, aktorsko nie jest
        źle, ale nie czuje się atmosfery apokalipsy, beznadziei, nie wykorzystano
        ogromnego potencjału jakim było pokazanie nierównej walki ludzkiego ruchu oporu
        z maszynami. Jest głowny wątek Connora obudowany paroma historiami które
        natrętnie wyjaśniają pojawianie się postaci w poprzedni częściach i najlepszy
        moim zdaniem wątek ...uwaga spoiler...człowieka - terminatora granego przez Sama
        Worthingtona. To co sprawdzone w historii sci-fi czyli opozycja człowiek-maszyna
        i pytanie co czyni nas człowiekiem i ile człowieczeństwa ze mnie pozostało
        okazało się znacznie bardziej ciekawe niż historia samego Connora wypadająca
        bladziutko...
    • Gość: tymi Terminator - saga w skrócie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 11:55
      byłem, podobało mi isę, szczególnie po słubiutkiej trójce! dzieje się, bale nei
      harczy tak strasznie jak w batmanie, akcja, postacie, wszystko jest na miejscu.
      oczywiście ze trafiają się jakieś głupie rzeczy, nielogiczności czy bzdury, ale
      na litość boską, przecież to film o morderczych maszynach z przyszłości;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka