Dodaj do ulubionych

Spider-Man 2

IP: 213.17.181.* 17.12.03, 11:11
Jezeli bedzie tak samo kiczowate i beznadziejne jak czesc
pierwsza to szkoda czasu na czekanie i kasy na bilet...
Obserwuj wątek
    • Gość: marvel fan Re: Spider-Man 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.03, 14:10
      i jak glowny bohater bedzie taki beznadziejny to tez to zleje
      • Gość: rrr Re: Spider-Man 2 IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 07.07.04, 18:21
        to ty jestes beznadzziejny ja juz go ogladalem w kanadzie jest b dobry
      • Gość: Jones robson Is a Disney in Brazil IP: *.virtua.com.br 14.08.04, 17:12
        Yes is a disney in Brazil
    • Gość: Marc Re: Spider-Man 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.03, 20:36
      ten film moze sie spodobac tylko milosnikom komiksów a reszta
      niech zamilknie bo matrixy wcale nie byly lepsze
    • Gość: sic Re: Spider-Man 2 IP: 212.160.72.* 19.12.03, 12:34
      spiderman w swym założeniu jest kiczowaty więc czego
      oczekujesz....
      • Gość: Angelus Re: Spider-Man 2 IP: *.lambert.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.04, 13:03
        Człowiek sam jesteś kiczowaty (bo czego można się spodziewać po kimś kto
        potrafi się podpisać "sic" Wc na prawo) Założenie "spider-mana", które
        przedstawiłeś jest amerykańskim elementem popkultury (psrawdź sobie w
        słowniku). Film był średni ale żeby ubliżać 1000 znawców gatunku na całym
        świecie to już jest brak znajomości tematu. Ciekawe czy wogóle byłeś na tym w
        kinie, czy teraz kozaczysz bo obejżałeś sobie reklamę w telewizji.
        • Gość: Mike ale mam ubaw, człowieku młody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 03:11
          pojęcia o amerykańskiej pop-kulturze to ty raczej nie masz i ja.... pewnie też. Bo pop-kultura to kultura masowa, czyli najpierw idziemy zachywycać się Spiderman'em, a raczej jego efektami specjalnymi zapychając się popcornem. Później idziemy na Bic Maca do McDonald's. A że komiksy są kultowe dla znawców? No i co z tego. Kultowe książki Dicka też nie stają się kultowymi filmami. Ameryka to nie tylko podwójny cheesburger, kolego...
      • Gość: XXX Re: Spider-Man 2 IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 11.08.04, 13:54
        WIDZIAŁEM NIE OGLĄDAĆ
    • Gość: Pawelek&Pawulon Spider-Man 2 jest cool IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.04, 20:24
      Spiderman mi sie podobał. Było trochę efektów i główna para aktorów też dobrze
      wypadła.
      • Gość: effi Re: Spider-Man 2 jest cool IP: *.biaman.pl / 212.33.82.* 19.02.04, 19:20
        ja nie jestem milośniczką komiksów a film mi siem bardziom podobał i z
        neicierpliwościa czekam na 2 czesc, ciekawe kiedy bedzie ???
        • Gość: Seboo Re: Spider-Man 2 jest cool IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 00:46
          jak nie chcesz czekać to polecam dc++ i mozesz sobie sciagnąć .. kopia spox .
          ja mam go juz 2 tgodnie po premierze w stanach
        • Gość: palła Re: Spider-Man 2 jest cool IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.08.04, 14:45
          o w morde jeza... przeciez To była druga czesc!:P
    • Gość: Jakub Re: Spider-Man 2 IP: *.czastki.ift.uni.wroc.pl 20.02.04, 14:28
      Film rzeczywiscie kiczowaty, ale zwracam uwage na duza ilosc humoru i
      dystansu z jakim to wszystko jest podane. Za grosz takiego puszczania
      oka do widza nie ma w matrix'ie, co jak pokazaly kolejne czesci czynni
      z filmu gniot nie do ogladanie.

Jakub
      • Gość: waldek Re: Spider-Man 2 IP: *.UNI-MUENSTER.DE 16.04.04, 23:24
        wedlug mnie spider-man byl jak na blockbuster bardzo dobry. super humor,
        wlasciwie to nie byl action movie tylko komedia milosna. sa lepsze filmy, ale
        jezeli wziasc pod uwage tylko mainstream, to byl to moze najlepszy film
        ostatnich lat, duzo lepszy od matrix czy wladcy pierscieni. jezeli go ale
        porownac np. z "pianista" to oczywiscie spider-man do tego nie siega.
    • Gość: Timcio Re: Spider-Man 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 23:57
      Niestety druga część rozczarowuje jeszcze bardziej, same dłużyzny, nudna fabuła
      i idiotyczne dialogi, nawet efekty spejalne mizerne, szkoda kasy na bilet!!! ja
      bym na to do kina w sierpniu nie poszedł.
    • Gość: Spidey Re: Spider-Man 2 IP: *.olnet.com.pl / *.olnet.com.pl 10.07.04, 16:54
    • Gość: Spidey1 Re: Spider-Man 2 IP: *.olnet.com.pl / *.olnet.com.pl 10.07.04, 16:57
      Spider-Man 1 był dosć fajny ale uważam ,że jest to mało prawdopodobne żeby 2-
      ójka była równie dobra choć mam taką nadzieę.
    • Gość: Mami Re: Spider-Man 2 IP: *.kosnet.pl / 195.136.50.* 11.07.04, 18:17
      Film b. mi się podobał, może troszkę za długawy ale warto iśc do kina polecam
    • Gość: Ziomal Ogladalem w USA, nie traccie kasy, tylko efekty IP: *.nnex.net 18.07.04, 09:07
    • jot-23 Nie warto marnowac czasu - nuda 18.07.04, 18:58
      Czesc pierwsza, to byl po prostu dobry, solidny film.
      czesc druga, to tylko zmiksowana 1-ka w nowej , i to niezupelnie, scenerii. w
      dodatku, z beznadziejnym scenariuszem i dialogami.
      • Gość: kpsting Re: Nie warto marnowac czasu - nuda IP: *.new-york-07rh16rt-08rh15rt.ny.dial-access.att.net 24.07.04, 05:23
        Ludzie wy chyba nie ogladaliscie wcale tego filmu. O czym w takim razie
        piszecie?
        Spiderman2 to zupelnie inny film niz jedynka: jest prowokacyjny (JAK NA TEN
        GATUNEK FILMOWY). Powinien byl dostac wyzszy rating bo to nie jest film dla
        malych dzieci, i jest tu cos takiego jak nastawienie na rozwoj charakteru
        postaci co zostalo wysuniete na pierwszy plan (tak, NA PIERWSZY PLAN przed
        akcja i przed konfrontacja miedzy bohaterem i jego nemesis). Raimi calkowicie
        sie zrehabilitowal po kiczu jakim byl Spiderman.
        Jesli ktos ogladal jedynke to moze pamietac katastrofalne efekty specjalne, w
        szczegolnosci animacje Spidermana fruwajacego miedzy budynkami. Tutaj chlopaki
        postarali sie i poprawili i to i Dr Octopus nie wygladal jak maniak w dzicinnej
        masce tylko ktos kto rzeczywiscie sieje postrach i spustoszenie (a nie
        histeryczny smiech).
        Ci ktorzy spodziewaja sie dramatu psychologicznego niech nie ida na Spidermana
        a jak juz poszli to niech nie pisza ze oni mielinadzieje ze to bedzie glebokie
        jak jakis Tarkowski bo tylko z siebie idiotow robia
        kp
    • Gość: alex Re: Spider-Man 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 15:51
      20-08-04 wchodzi do kin a to dobre bo ja już 3 tygodnie mam to na kompie i na
      bilet do kina i tak bym wydal dla samych efektów.FX-superb
      • Gość: s.m. Re: Spider-Man 2 IP: *.ipt.aol.com 13.08.04, 19:49
        Pierwsza czesc bardzo mi sie podobala wiec
        wybralam sie na 2 i rozczarowanie
        te dluzyzny ... ble ..szkoda kasy
    • Gość: tomek Re: Spider-Man 2 IP: *.daleka.net 15.08.04, 14:33
      czy mozna sciagnac ten film?
    • pushec Re: Spider-Man 2 20.08.04, 13:33
      Wlasnie skonczylem ogladac ten film. Kto jest fanem Spider-mana temu sie na
      pewno wszystko spodoba, a innym kinomaniakom mozna polecic za mocne efekty
      specjalne i kilka zajefajnie wyrezyserowanych scen. jedyne co zaluje to to ze
      ogladalem ten film na kompiea nie na wielkim kinowym ekranie - zrobilby
      jeszcze wieksze wrazenie. Pozdro.
    • Gość: Daria Re: Spider-Man 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 15:04
      Tak szczeże to nie oglądałam tego an poprzedniej części ale bajki widziałam i
      jestem pewna że film jest sto razy leprzy. Na reklamach pokazuję scenery i
      oceniam to jaki film z super efektami. Ale najbardziej lubię piosenkę We Are
      Any Johnsson, która śpiewa do tego filmu.
    • Gość: kpsting Re: Spider-Man 2 IP: 12.152.252.* 20.08.04, 16:14
      Dla tego, kto napisał info do tego filmu: Pasowałoby umieścić wśród głównych
      aktorów Alfreda Molinę (Dr.Octopus, Otto Octavius) skoro grał jedną z głównych
      ról.
      kp
      • misiania Re: Spider-Man 2 20.08.04, 16:30
        i w dodatku Molina jest znakomitym czarnym charakterem. wielowymiarowym nie
        tylko dzięki zmultiplikowanym odnóżom ;)))
    • xzibit12 Re: Spider-Man 2 20.08.04, 17:02
      dziś byłem na premierze tego filmu i okazał się świetny polecam
    • Gość: r Re: Spider-Man 2 IP: *.tele2.pl 20.08.04, 20:47
      tragiczne dialogi i bardzo sie dluzy akcja za malo wartka Iwszy byl lepszy
      • Gość: Archie Re: Spider-Man 2 IP: *.tele2.pl 20.08.04, 23:14
        Opinie typu nie idz bo szkoda kasy sa idiotyczne. Kazdy w zaleznosci od
        miejsca, czasu, nastroju odbiera kazdy film inaczej. Jednym sie nie spodoba
        inni beda go uwazac za arcydzielo. Ja naleze raczej do tej drugiej kategorii.
        Mnie sie podobal bardzo. Oczywiscie trzeba podejsc do niego jak do ekranizacji
        komiksu. jak ktos czytal komiksy to bedzie bardzo mile rozczarowany. Polecam i
        wcale nie szkoda kasy na bilet.
    • Gość: V Spider-Man 2 IP: *.chello.pl 21.08.04, 09:33
      bez kitu jak to bedzie nie wypał to na to leje... nie zapowiada sie dobrze :/
      ale pojde choc bym hajs musiał rzucić =]
      ([|teraz powtarzajcie dzieci...: ŻADEN MADAFACKA NIE PODSKOCZY DO POLAKA|])
    • cherilyn a muzyka? 22.08.04, 17:57
      Czy ktoś wie może jaki tytuł nosi utwór, który puszczany jest razem z
      trailerem?? Mam fioła na punkcie tego utworu i ciarki mi przechodzą przez
      plecy, gdy go słyszę :) Byłabym wdzięczna, gdybym poznała tytuł i mogła sobie
      ściągnąć utwór z internetu.

Pozdrawiam!
    • Gość: garfilt Re: Spider-Man 2 IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.04, 15:29
      to jest dobry film choć są pewne błendy jak napszkłat niejest puszczany w
      kablówce i że jest lepszy od (GARFILDA)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: o. Nici na Człowieka Pająka 3 IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 24.08.04, 19:10
      Koniec filmu zdradza , kto będzie rywalem Pająka w części Trzeciej.
      Cała nudna , senna i przewidwalna fabuła , jest tak spreparowana byśmy
      podziwiali pojedynki i efekty specjalne.
      Sukces finasowy oraz niezłe oceny filmu w Stanach , jak najbardziej wynika z
      tego że tam Komiksy , są narówni z Książkami - A ponieważ Spider-Man 2 jest
      nawet lepszy od komiksowej wersjii , to daje mu się takie oceny.
      Czego nie doczekał się "Hulk" , który został zrobiony - nie na modłe komiksowej
      adaptacjii.
      Moja ocena : 3/6
      ps. Woda daje , Woda zabiera.
    • Gość: ORI Re: Spider-Man 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 15:56
      Film nie jest wart wydanych na niego pieniędzy i naszego czasu, w pełni
      przewidywalny, nudny
    • Gość: t.p Re: Spider-Man 2 IP: 213.155.191.* 30.08.04, 09:49
      jest super!jest o100 procent lepszy niz 1 cześć!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka