Dodaj do ulubionych

Zobacz zwiastun nowego Janosika

• Gość: vlad Re: Zobacz zwiastun nowego Janosika IP: *.ghnet.pl 28.07.09, 14:41
      Szkoda, że film nie będzie po Polsku tylko z dubbingiem (sic!)
    • Gość: foks Re: Zobacz zwiastun nowego Janosika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 15:06
      Słowiańska legenda podana w sosie zachodniego kina akcji (oczywiście przepuszczonym przez sito polskich możliwości) - zachęcające! Bardzo podoba mi się, że reżyserki zdają sobie sprawę z nurtów obowiązujących w kinie światowym, co daje nadzieję, że film będzie można obejrzeć bez zażenowania. AFAIK pani Adamik zrobiła do filmu storyboardy i efekt jej pracy widać w tym bardzo ładnie prezentującym się zwiastunie. Cycki, choć miłe dla oka, faktycznie mogli sobie darować - to tani chwyt dystrybutora, który tylko obniża wartość filmu w podświadomości dużej części potencjalnej widowni.
    • Gość: Rebe Re: Zobacz zwiastun nowego Janosika IP: *.chello.pl 03.08.09, 18:14
      No. najlepiej jak Janosika zagra ... ktoś z lambdalambda. Taki Viggo Mortensen (Aragorn) to byłby Janosik a nie ta laleczka. Ale obym się mylił, Bo Holland potrafi zrobić dobry film. To nie jest Wajda:)
    • Gość: Rebe Re: Zobacz zwiastun nowego Janosika IP: *.chello.pl 03.08.09, 18:17
      Ale najgorsze jest to, że w tym filmie gra nasz Weiśmin:) Tego się bardziej obawiam
    • Gość: etyla Re: Zobacz zwiastun nowego Janosika IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.09, 15:12
      Zwiastun calkiem niezly, moze to nie Perepeczko jeszcze nie jest najgorszy z tymi warkoczykami :)
      • Gość: ala Re: Zobacz zwiastun nowego Janosika IP: *.net.autocom.pl 18.08.09, 21:00
        ale zwiastun słowacki o niebo lepszy ... a ten polski dubbing okropnie jakoś
        brzmi, chyba wolałabym to oglądać po słowacku z polskimi napisami
    • Gość: etyla Re: Zobacz zwiastun nowego Janosika IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.09, 20:21
      aa tam, nie jest zly ten dubbing
      wiesz, dla chcacego nic trudnego, napewno bedzie wersja słowacka z polskim dubbingiem, wtedy moze bedziesz zadowolona :)
    • Gość: TT Re: Zobacz zwiastun nowego Janosika IP: *.aster.pl 24.08.09, 23:47
      Jakie to typowo polskie - nikt nie widział filmu, ale już leją się wiadra pomyj...
    • Gość: etyla Re: Zobacz zwiastun nowego Janosika IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.09, 11:30
      nie kazdy jest sceptycznie nastawiony do tego filmu, moim zdaniem warto zobaczyc i ocenic, polskie filmy nie sa najgorsze, ale fakt najlepiej jest od razu zjechac
    • bleze Re: Zobacz zwiastun nowego Janosika 25.08.09, 17:58
      coś czytałem już o tym na www.jogle.pl
    • Gość: bongoskank/gość Re: Zobacz zwiastun nowego Janosika IP: *.bmly.cable.ntl.com 30.08.09, 14:19
      Żebrowski przesłania Janosika! młody po prostu znika!
      Pani Agnieszka się nie popisała. Film sprawia wrażenie romantycznego obrazu dla kobiet. Janosik za watły i I dlaczego znowu obsadzono pana Żebrowskiego w tego typu roli/ może by tak chociaż zmienili mu image, jakąś charakteryzację .. tragedia. We wszystkich jego filmach ta sama charakteryzacja. Ostałowska makijaż jak z po 2 dniowej imprezie. Tandeta. Prostactwo. Jakieś nieudolne nawiązania do Piratów z Karaibów??!!! Za dużo kobiecej ręki! Charakteryzacja, charakteryzator - do domu, porażka. NIEODPOWIEDNI LUDZIE NA NIEODPOWIEDNICH MIEJSCACH, KOLEJNY RAZ. Czemu Pani Holland ( tym razem jeszcze z Panią Kasią...?- zaprzepaściła szansę by podbić świat... SZKODA
    • Gość: Kinomanka Re: Zobacz zwiastun nowego Janosika IP: *.acn.waw.pl 30.08.09, 23:09
      Widziałam film. Dla mnie dobry, chodził za mną kilka dni. Historia, zdjęcia, aktorstwo, muzyka... Okrucieństwo i dupy. Dobro i zło. Szczęście i konsekwencja. Do pierwszego Janosika nie ma sensu porównywać, bo film Agnieszki Holland i Kasi Adamik naprawdę próbuje odwtorzyć historię znanego zbójnika, a nie tworzyć kolejną zabawną bajkę. I dubbing mi nie przeszkadzał, jak to najczęściej bywa. Ja polecam.
    • Gość: góralica Re: Zobacz zwiastun nowego Janosika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.09, 21:11
      Jak dla mnie zwiastun jest ok,ale film to już inna sprawa...pokazuje tyko seks i okrucieństwo.Nie pokazuje nawet w połowie prawdziwego życia górali,a poza tym Juraj Janosik zbójował na pograniczu polsko słowackim.Pani Holland powinna najpierw poczytać i poduczyć się historii danego regionu jeśli chce kręcić takie filmy.Jak dla mnie to obraziła tym społeczność górali karpackich(polskich i słowackich).Jeśli już chciała błysnąć to na cholere ten podtytuł"PRAWDZIWA HISTORIA"-skoro to totalny blef-polecam do obejrzenia stary serial"Ród Gąsieniców"-przynajmniej pokazuje prawdę odnośnie życia w tamtych czasach...A już całkiem śmiesznie wyszła krowa na hali z kolczykiem unii europejskiej...Masakra...mama nadzieję że ktoś w najbliższym czasie nakręci coś co będzie PRAWDZIWĄ HISTORIĄ
    • biala9 Re: Zobacz zwiastun nowego Janosika 09.09.10, 00:26

Witam,

To może zainteresować fanów filmu: konkurs Prince of Persja : Piaski czasu

do wygrania nagrody w postaci DVD, i sława recenzenta.

film.dziennik.pl/konkurs-prince-of-persia
      Pozdrawiam i zapraszam

M

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka