kobieta_na_pasach 06.10.09, 18:05 "wejde na Mezczyzne" i oto jestem! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kobieta_na_pasach Re: pomyslalam sobie: 06.10.09, 18:40 zeberdee24 napisał: > Gratuluję. dziekuje, z poziomu ptaka lepiej wszystko wyglada:) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: pomyslalam sobie: 06.10.09, 19:05 zeberdee24 napisał: > Czyjego ptaka ? czy ptak musi miec zawsze wlasciclela? Odpowiedz Link Zgłoś
porando Re: pomyslalam sobie: 06.10.09, 19:06 Zwykle nie ma. Dlatego mowimy "wolny jak ptak" Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: pomyslalam sobie: 06.10.09, 19:07 porando napisał: > Zwykle nie ma. Dlatego mowimy "wolny jak ptak" a kura? Odpowiedz Link Zgłoś
porando Re: pomyslalam sobie: 06.10.09, 20:06 A kura powinna znosic jajka bo jesli nie to na rosol.. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: pomyslalam sobie: 06.10.09, 20:19 porando napisał: > A kura powinna znosic jajka bo jesli nie to na rosol.. a taka kura, jak ja, co powinna,jesli juz nie moze znosic jaj i na rosol za stara? Odpowiedz Link Zgłoś
porando Re: pomyslalam sobie: 06.10.09, 18:48 Uwazaj pomimo ze weszlas na mezczyzne a le ciagle jestes na pasach i jesli zbyt dlugo sie zatrzymasz to moze Cie ktos przejechac a prznajmniej potracic. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: pomyslalam sobie: 06.10.09, 19:07 porando napisał: > Uwazaj pomimo ze weszlas na mezczyzne a le ciagle jestes na pasach i jesli zby > t > dlugo sie zatrzymasz to moze Cie ktos przejechac a prznajmniej potracic. stara spiewka.slyszalam to juz wiele razy. ciezko byc na mezczyznie i jednoczesnie przechodzic przez pasy. a Odpowiedz Link Zgłoś
porando Re: pomyslalam sobie: 06.10.09, 19:27 jesli moge poradzic to z "ciezkoscia prosze sobie poradzic poprzez opieranie sie (na lokciach) a z pasami to najlepiej uzyc zabkow (skuteczne i mozna pokazac co sie potrafi) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: pomyslalam sobie: 06.10.09, 20:20 cloclo80 napisał: > Nie myśl, bo znikniesz. bledne myslenie Odpowiedz Link Zgłoś
mvszka Re: a nie pomyślałaś sobie: 06.10.09, 20:35 żeby wejść na mężczyznę w realu??? Odpowiedz Link Zgłoś