dzem.dobry 05.11.09, 20:34 Pracuję na zmiany i zauważyłem że zarost na twarzy po nieprzespanej nocy jest wyraźnie większy niż po nocy przespanej. Też tak macie? Napiszcie. Bo ja bym chciał Nobla dostać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obersturmfuhrer Re: Zarost 05.11.09, 22:18 czy po nocy przespanej czy nie zarost mam taki sam... Odpowiedz Link Zgłoś
elagresto Re: Zarost 06.11.09, 10:57 chciałbym rano mieć czas na takie rozkminki i gapienie się w lustro... Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Zarost 06.11.09, 11:25 Im człowiek starszy, tym bardziej sobie ceni możliwość 7 godzin nieprzerwanego snu. Nie pracuję na zmiany a z imprez wracam zazwyczaj dość wcześnie, więc moja próba statystyczna jest niewielka. Tym niemniej potwierdzam - po nocy nieprzespanej zarost jest mocniejszy... Odpowiedz Link Zgłoś
snieta_krowa Re: Zarost 06.11.09, 12:37 spiesze doniesc, ze nie mam zarostu ani przed zasnieciem ani po obudzeniu. Czy powinnam zaczac sie martwic ?:) (o ile tematem watku jest zaroste twarzy :P) Odpowiedz Link Zgłoś
dzem.dobry Re: Zarost 06.11.09, 13:13 Jeśli masz 13 lat, to nie ma zmartwienia. Jeśli jesteś dorosły- zbadaj poziom testosteronu. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Zaostro 06.11.09, 14:24 ot i widzisz dopry_jem, konkret to precyzja (zwlaszcza dla 13letniej krowy;) bowiem,interesujac sie twoim szczegolem, potrawi rozgryzc najpierw ogol ,a dopiero potem szczegolną uwagę przyłożyć do własnej wypowiedzi. matematycznie sprawdzone:) Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: Zarost 06.11.09, 14:37 ja też, ja też potwierdzam! i bardziej swędzenie boli niż swędzi Odpowiedz Link Zgłoś
dzem.dobry Re: Zarost 06.11.09, 17:01 To tak przy okazji. Naprawdę badam ilu jest mężczyzn na FM. Wychodzi, że malutko. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Zarost 06.11.09, 17:02 e tam znalazło by się paru :) tylko się nie udzielają :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzem.dobry Re: 06.11.09, 17:07 Pewnie pija piwo, jedzą golnkę, oglądają sport w TV i sikają do zlewu. Odpowiedz Link Zgłoś
wezkdfiros Re: Zarost 19.11.18, 12:05 Ja powiem szczerze że bardzo do mnie pasuje zarost ale osoba która ma jasyn zarost ma gorzej, jak ktoś ma więcej włosów ciemnych to lepiej wygląda taki zarost tak męsko. Więc nie każdemu pasuje mieć zarost. Odpowiedz Link Zgłoś
adria231 Re: Zarost 19.11.18, 20:01 Ja wytłumaczyłabym to tak: Męski zarost związany jest z testosteronem .Mężczyzna, który w nocy nie śpi z pewnością robi coś związanego z męskimi hormonami. I zarost rośnie.... Odpowiedz Link Zgłoś