Dodaj do ulubionych

Do @ Pocoo

19.12.21, 15:08

Kiedyś pokazałem tobie swoją wnuczkę Malwinę.
Teraz pokazuje wszystkie swoje wnuki.
Grzesio - 2 lata jest synkiem młodszej mojej córki
Asi. Malwina - 9 lat jest córką starszej córki Beaty.
I Mateusz - 18 lat także synem starszej córki.
Grzesio nie otrzymał w "prezencie" moich genów,
natomiast Mateusz ma moje najlepsze geny:
Ma 190 cm wzrostu, śniadą cerę, czarne oczy, brunet.
Będzie miał tylko problem (jak i ja) z goleniem zarostu.
Jak oceniasz moje wnuki?
Obserwuj wątek
    • n4rmoorr Re: Do @ Pocoo 19.12.21, 17:23
      Na Twoim miejscu to bym poprosił moderację o usuniecie tego zdjęcia .Dobrze Ci życzę Kociak ,bo gdybyś miał wrogów ,tu nie masz, to ktoś by to wykorzystał .Największa głupota na publicznym forum publikować zdjęcia swojej rodziny . Sam widzisz ile tu się kręci nikusiów z dziwnymi nickami .Nie wiem chciałeś się pochwalić ,czy błysnąć przed Pocoo ,przemijającą urodą i wdziękiem emeryta .Kiedyś założyłeś podobny wątek do Kawy .,czyli k-w-9.Wklej jeszcze swoje napnij mięśnie .Ja pierniczę .
    • pocoo Re: Do @ Pocoo 19.12.21, 18:46
      Piękno i radość. Czego chcieć więcej?
      Moje wnuki oceniłabym tak samo.
      • n4rmoorr Re: Do @ Pocoo 19.12.21, 19:08
        Nie oceniam nikogo ani tych, którzy chcą po prostu podzielić się swoim szczęściem, którzy udostępniają zdjęcia swoich dzieci. Mam po prostu nadzieję, że dobrze to przemyśleli.Mnie jak zaczął ten psychol atakować ,na biegu zacząłem usuwać moje kontakty na Fejsie z pewnymi znajomymi .Nie jest to dobry pomysł.Ciekawe czy się spytał syna czy może to umieścić .Trochę załamka ,dorosły facet ,błyskotliwy ,a tu taki zonk.Każdy ma się czymś pochwalić . Sama widzisz ile tu trolli i hejterów się tu buja .Każde forum ma oczy ,nie zapominaj o tym .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka