Dodaj do ulubionych

Magiczne gumki

IP: 81.219.154.* 12.11.09, 14:05
Ciekawe, czy pod gumką się wypiorą.
Obserwuj wątek
    • Gość: XXX Re: Magiczne gumki IP: *.dslgb.com 12.11.09, 15:59
      jak wsadzisz jedną skarpetę w drugą to też luz
    • Gość: wojtek Re: Magiczne gumki IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.11.09, 16:06
      Zadna nowosc. Podobny gadzet kupilem 5 lat temu w niemieckim sklepie wysylkowym. Sredno uzywam. Wkladanie skarpet w te otworki jest upierdliwe.
    • Gość: Wojtek Re: Magiczne gumki IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.11.09, 16:11
      Zandna nowosc. Podobny gadzet kupiel 5 lat temu w niemiecki sklepie wysylkowym.
      Srednio uzywam. Wkladanie skarpert w te otworki jest tak samo zmudne jak parowanie skarpetek.
    • Gość: aqua48 Re: Magiczne gumki IP: 77.236.0.* 12.11.09, 16:53
      Też mi pomysł, ja kupiłam specjalne spinacze do skarpetek i tu pojawił się problem, przed włożeniem do prania trzeba skarpety spiąć, co okazało się niestety zbyt nużącym i pracochłonnym zajęciem. Spinacze zalegają w szufladach a skarpetki nadal są nie do pary... Pokażcie faceta co będzie wpychał skarpetki w te gumki.
      • dhafira Re: Magiczne gumki 23.09.11, 11:11
        Nie takie rzeczy w gumki wpychają ;) Powiedz mu, że jeszcze może Cię dzięki temu zabrać na wycieczkę i zaakceptuje wszystkie gumki świata :D Włącznie z takimi do skarpet :D Ale zanim to - pokaż mu konkurs Unimil zywiolyunimil.pl i każ sprawdzić, jakim jest żywiołem. Wyobrażasz sobie jego minę jak mu powiesz "kotku.. jesteś taki ognisty.. na pewno sobie poradzisz z tym żywiołem!".. Przetestowałam i polecam :D Teksty typu "jesteś taki silny!" działają zawsze ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka