Gość: bozka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 23:59 Czy może ktoś korzysta lub korzystał z bramki www.vpost.ru/mobile/sms Podobno mozna wysyłać sms na cały świat.Podpowiedzcie jak. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bozka Re: rosyjska bramka sms IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 00:14 www.vpost.ru/mobile/sms Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: rosyjska bramka sms IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 22.08.04, 20:45 a w czym ty masz problem ? 1. wybierasz kraj z listy - Polska - 34 pozycja od dolu , a nastepnie ''wybierz'' , zreszta strona sama sie odswieza 2. wybieraswz operatora 3. wybierasz prefix (poczatkowy numer) 4. Номер телефона (wpisujesz reszte numeru telefonu) 5. ''Впишите код, указанный на картинке'' wpisz kod , ktory jest pokazany na obrazku obok 6. aby wyslac klikasz przycisk ponizej liczby ''wolnych'' znakow w SMS'ie nietsety nie wyproboje czy sms'y rzeczywiscie dochodza , gdyz nie ma mojego prefixu do Plus GSM - 695 (kolejny powod , zeby porzucic wreszcie Plusa ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymek86 Re: rosyjska bramka sms IP: *.bielsko.msk.pl 22.08.04, 21:54 Niestety to nie jest takie proste. Intstynktownie też doszłem do tego, ale smsy nie wychodzą z tej strony, a przynajmniej żaden z nich jeszcze do mnie nie doszedł. Za to pojawia się taki właśnie komunikat: Сообщение отправлено! [ посмотреть статус] назад Вопросы, комментарии? Добро пожаловать на наш форум! Jeśli ktoś liznął na tyle ten język i może przetłumaczyć to będe wdzięczny Odpowiedz Link Zgłoś
dr_jekyll Re: rosyjska bramka sms 22.08.04, 22:08 Nie znam ruskiego, ale czytać jako tako potrafię. A jak już się przeczyta to można sie domyslić tresci (lub też nie hi hi) Сообщение отправлено! Saobszczjenije otprawljeno - no to jak odprawiono to chyba znaczy wysłano ;-) посмотреть статус - pasmotrjet' status - nie mam pojęcia ki diabeł... назад - nazad - to chyba znaczy 'do tyłu' Вопросы, комментарии? Waprosy komjentarii - nie wiem co to... Добро пожаловать на наш форум! - Dabro pożalowat' na nasz forum! - Będę strzelał: Polecamy zajrzeć na nasze forum. Dobra, koniec zabawy w tłumaczenie, bo nie miałem w życiu kontaktu z tym językiem, a liter się nauczyłem kiedyś z nudów ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymek86 Re: rosyjska bramka sms IP: *.bielsko.msk.pl 22.08.04, 22:16 wiesz może i ja sie z nudów naucze ruskiego, a z tego co ja tu widze to to na logike jako tako 5 przez 10 można zrozumieć:) Moja prośba do ciebie troche odbiega od tematu ale czy mógłbyś napisać albo podać strone z alfabetem ruskim. Bo naprawde nie idzie sie domyślić który z tych znaczków jest np. literą "A" ---- P.S. Kontakty z naszymi sąsiadami ze wschodu mogą sie kiedyś przydać:):) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_jekyll Re: rosyjska bramka sms 23.08.04, 12:35 Ja to się uczyłem z rozmówek rosyjskich :-) Ktoś mi kiedyś mówił, że "o" przed akcentem czyta się jak "a", ale powyższe "tłumaczenie" to moja swobodna interpretacja :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_jekyll tak a'propos alfabetu rosyjskiego ;-) 24.08.04, 12:51 grzegorj.w.interia.pl/lingwpl/rosyjski.html Odpowiedz Link Zgłoś
szpiczak Re: rosyjska bramka sms 24.08.04, 13:40 Вопросы, комм > ентарии? waprosy,komentarzi - pytania,komentarze > Добро пожало& > #1074;ать на наш фо - mozna podyskutowac na ich forum > рум! > Odpowiedz Link Zgłoś
szpiczak Re: rosyjska bramka sms 24.08.04, 13:40 niekt z was nie uczyl sie ruskiego w szkole?? ile ma sie latek??? Odpowiedz Link Zgłoś
akich_syn_apsika Re: rosyjska bramka sms 23.08.04, 15:25 a ja będę wdzięczny jak mi ktoś powie który z tych dziwnych napisów ;) oznacza anglię??? Odpowiedz Link Zgłoś
dr_jekyll Re: rosyjska bramka sms 23.08.04, 20:32 Anglia = Англия Wielka Brytania = Великобрит'ания To ze słownika na Onecie ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
yoozeck rosyjska bramka sms-tłumaczenie 23.08.04, 21:26 Pod tym adresem powinno być tłumaczenie strony z rosyjskiego na angielski (Maxthon rules :) www.worldlingo.com/wl/translate?wl_lp=RU- EN&wl_fl=2&wl_rurl=http%3A%2F%2Fwww.vpost.ru%2Fmobile%2Fsms%2F&wl_url=http%3A% 2F%2Fwww.vpost.ru%2Fmobile%2Fsms%2F&wl_form=post Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś