Gość: pina-colada IP: *.147.4.111.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.12.09, 09:20 Melody Gardot, 24-latka jest jeszcze dziewczynką? Ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pan pierdoła Re: 10 płyt na Święta IP: 78.9.38.* 11.12.09, 09:54 na głównej w odnośniku jest Niedźwiedzki... powinno być Niedźwiecki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adoptowany Re: 10 płyt na Święta IP: *.3-2.cable.virginmedia.com 11.12.09, 10:36 long road ... jest od roku moim number one.Tez czekalem na ten krazek od wielu,wielu lat. Szczegolnie jest mi bliska,bo dostalem ja od mojej nieodzalowanej coreczki..ona nie wroci do nas na swieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che Re: 10 płyt na Święta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.09, 11:24 Polecam nowego i spokojnego jak nigdy Johna Mayera. A z bardziej bujających rzeczy ostatni Dave Matthews Band. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rokmalpy Re: 10 płyt na Święta IP: *.hsd1.nj.comcast.net 11.12.09, 15:11 dziewczyna a nie dziewczynka, naucz sie czytac czlowieku... nie wiem, jak mozna wsomniec o barbra streisand na gwiazdke i nie wspomniec jej christmas album... ponadczasowy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oxy78 Re: 10 płyt na Święta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.09, 15:15 memory tapes - seek magic air france - no way down neon indian - psychic chasms washed out - life of leisure the free association - code 46 soundtrack jenny wilson - hardships! cocteau twins - four-calendar cafe the xx idealny zestaw na święta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FRfan Re: 10 płyt na Święta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.09, 17:19 Franka De Mille - "Bridge the Roads" www.frankademille.com Muzyka na jesienne i zimowe wieczory. Jedna z fanek uznała ów album za czołowe wydawnictwo w gatunku Goth Rock w 2009 r. Polecam nie tylko gotom, fanom muzyki folkowej, akustycznej, poezji śpiewanej, wrażliwcom. W nagraniu płyty brała udział Polka. Album jest wyjątkowo ładnie wydany. Idealny prezent np. pod choinkę. "Bridge the Roads" nie ma polskiego dystrybutora, ale płytę można kupić poprzez stronę internetową artystki. Na życzenie - z dedykacją. Franka De Mille jest bardzo sympatyczną osobą. Może być wzorem tego, w jaki sposób artysta powinien odnosić się do swoich fanów. Liczę na to, że wkrótce jej muzyka zagości na falach eteru polskich rozgłośni radiowych m.in. w audycjach Pana Marka Niedźwieckiego oraz w Trójce. Chciałoby się również usłyszeć ją podczas koncertów w Polsce. W moim prywatnym zestawieniu "Bridge the Roads" jest jednym z najciekawszych zagranicznych debiutów w 2009 r. Panie Marku, liczę na Pana :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FRfan Re: 10 płyt na Święta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.09, 13:50 Przepraszam - wkradł się chochlik drukarski. Powinno być "Goth FOLK" a nie "Goth Rock". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3xm Re: 10 płyt na Święta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 12:25 Jest dobrze, jak zwykle gust pana Niedźwiedzkiego i mój różnią się w 100%. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łapsko Re: 10 płyt na Święta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 14:37 a gdzie nowy NILE i SLAYER ??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nerd Re: 10 płyt na Święta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.12.09, 17:43 co za żenująca paczka. zestaw dla ludzi TOTALNIE pozbawionych gustu i osobowości [no, poza nr 1]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dude Re: 10 płyt na Święta IP: *.xdsl.centertel.pl 13.12.09, 21:43 Niedźwiecki skończył się na kill'em all Odpowiedz Link Zgłoś
sselrats Re: 10 płyt na Święta 14.12.09, 07:25 Cosik Kayah glosu na tej plycie nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: 10 płyt na Święta IP: 80.55.203.* 14.12.09, 08:31 a gdzie płyta "Betlejemska nowina" zespołu Tabasco Club? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dirty Diana Re: 10 płyt na Święta IP: *.inowroclaw.mm.pl 14.12.09, 15:52 A gdzie Michael Jackson... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: 10 płyt na Święta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.09, 22:26 w trumnie Odpowiedz Link Zgłoś